Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

Algi morskie

Polecane posty

Witam, Właśnie przeczytałam kilka informacji o tych cudnych algach i jestem pod wrażeniem...Jednak nasuwa mi się kilka pytan co do ich zastosowania. Między innymi : - one mają postać kryształków i nie rozpuszczają się w wodzie ,jak więc je dodać do maseczki czy kremu.? - czy ktoś zna jakieś przepisy na zastosowanie - proszę o info jeśli ktoś ich używa lub uzywał...

Gość jak je dodać do kremu
nie zastanawiałam się nad tym, bo stosowałam do wewnątrz ;)

Gość kayka
sa przepyszne (!!!!) smażone....z sezamem na slodko :)

Gość ja tez jestem ciekawa
........

Gość ALGI W SUSHI
TO DOPIERO PYCHOTA!! :D

Gość irenciaaa
ja robie tak: przez drobne sitko z taka siateczko palcami przeciskam krysztalki wiec robi sie z nich taki proszek jakby :) a to juz latwo rozsmarowac n cerze :) po za tym rozgniatanie (przeicskanie) uwalnia z nich te wszystkie korzystne dla zdrowia substancje :)) maseczki naprawde pomagaja (uda ujedrnione,cera wygladzona,bez podraznien,nawilzona,bez niedoskonalosci) dla mnie kosmetyk nr jeden i do tego bezplatny. do wnetrza dostarczaja czystego tlenu,co poprawia samopoczucie,wyglad,ukrwienie,.,,, dla mnie to rewelacja,..a naprawde duzo mam doswiadczen z lekami i kosmetykami)

Gość irenciaaa
jejuuu dopiero widze bledy, ale sie spieszlam siateczką mialo byc ;] podaje maila jak cos irenciaaa@wp.pl jakby ktos chcial pytac,niech pisze, bo zadko zagladam na forum