Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swanky

ból i pieczenie, dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość swanky

współżyję od niedawna a ostatnio po raz pierwszy kochałam się z moim skarbem bez gumek, bo zaczęłam brać tabletki, no i pojawiły się komplikacje, nie mógł we mnie wejsc bo cały czas nie byłam dostatecznie wilgotna, stosunek był bolesny , a po tym jak on skończył we mnie zaczęłam czuć straszne pieczenie, czy to wynik działania tabletek? ta suchość i co za tym idzie ból i pieczenie? no i jeszcze coś, jak wyciągnął ze mnie swojego penisa coś się ze mnie wylało , nie była to jego sperma ale jakas wydzielina o rzadkiej konsystencji ,zdarzyło się komus coś podobnego?

Gość mam tak ze
zawsze z pochwy po seksie jakas wydzielina wyplywa

Gość tak jest
gdy jesteś mało podniecona (ból i pieczenie)

Gość nie chlej tyle
i wypad na inne forum np.zdrowie erotyka nie kojarzy się chyba z bólem i pieczeniem że o wydzielinie nie wspomnę normalnie jesteście pojebane

Gość edc
zatarł cie i tyle!!!!!!!!! tezaz czeka cię nadżerka szyjki macicy i wypalanko.

Gość tunikkkk
"....z moim skarbem...."dobija mnie infantylnosc!

Gość lutka89
ja sie kochalam z moim facetem kilkanascie razy w ciagu ostatnich dni i strasznie mnie teraz piecze i ciagle mi sie siku chce ;/ chyba musze jutro isc do lekarza moze mnie czyms zarazil;(

Gość nie chlej tyle
tak lutka napewno cię zaraził - głupotą

Gość swanky
masz racje dzieki za rade

Pewno zarazil cie grzybami,sa one bardzo popularne w przyrodzie a faceci nie myja penisa przed wprowadzeniem do pochwy Dotykaja go podczas sikania i na rekach sa zarodniki ktore nie przechodza przez skore natomiast lubia srodowisko wilgotne takie z blona sluzowa jaka jest w pochwie powodujac pieczenie, wydzieline ,i serek miedzy wargami

Gość jórek
a potem wyrosną ci borowiki i rydzyki. a potem małe krzaczki i runo leśne. a po paru latach drzewostan mieszany. a przed 40-stką wprowadzą się dziki i sarny. czy twój facet jest entem?

Gość to objawy grzybicy pochwy

Gość jasne
od razy od zagrzybionych wyzywacie. Tak sie sklada, ze gdyby miala grzybice to pieczenie, swedzenie i bol odczuwalaby nie tyllko w samej pochwie ale tez na wargach sromowych. Wszedzie bylby bialy ser i nieprzyjemny zapach. Dziewczyne piecze i boli bo ma sucho w pochwie, najprawdopodobniej od tabletek. A ta wydzielina - to skad wiesz ze to nie sperma? Jesli wytrysnal do srodka, to raczej nie mozesz miec takiej pewnosci. Chyba ze nie mial wytrysku i cos Ci z cipki wylecialo, jak wyjal czlonka - w takiej sytuacji idz do lekarza. Czy ta wydzilina byla po pierwszym z tych bolesnych stosunkow? Czy po ktorryms tam z kolei? Mozliwe, ze poobcieral scianki pochwy swoim czlonkiem, bo bylo zbyt sucho i teraz masz jakies zapalenie. Czy masz w ciagu dnia na majtkach lub wkladce jakias anormalna wydziline, ktorej wczesniej nie bylo? (jaki ma kolor, konsystencje, ile jej jest?)