Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...fabetka

Taniutkie rzeczy do pielegnacji ciałą, twarzy, włosów itp.

Polecane posty

Gość uppppppppppppp

Gość kghkityi
up

Gość wiśenka20
Ja ze swojej strony mogę polecić super maść na suche i twarde stópki, jest to maść Dernilan, kosztuje ok 7 zł. Po tygodniu jej stosowanią stópki są wyrażnie gładsze,mieksze i nawilżone. Polecam również krem oliwkowy z ziaji ok 4 zł oraz masło kakaowe z tej samej firmy- świetne do cery suchej. Na zniszczone końcówki jedwab biosilk,kosztuje ok 4 zł buteleczka i wystarczy na ok miesiąca. Polecam także różowe serum z wapniem i wit c z lovely,do kupienia w Rossmanie za ok 4 zł-uratował moje zniszczone i bardzo słabe paznokcie. Na suche usta moim ulubionym kosmetykiem jet balsam tisane-nie ma lepszego! Do kupienia w aptece :-)

Gość 5727878267

Gość wiesława
hej a co to za peeling z maki?? naprawde dziala przeceiz maka nie ma zadnych peelingujacych czastek, co innego kawa, nawet cukier... działa naprawde?

Gość maria anna kleofonas zbigniew

Gość takatak
A ja polecam na krostki i wypryski masc BENZACNE kosztuje ok 8 zl. ale starcza na bardzo dlugo poniewaz naklada sie ja punktowo tylko na krostke. (wysusza je i dzieki temu troche szybciej znikaja). Polecam!!!

Gość myszka22222222
Ja polecam szampon do włosów Bambino-włoski są po nim super,miękkie i błyszczące a do tego jest bardzo delikatny kosztuje ok 5 zł Serum z wapniem i wit c lovely-moje paznokcie były w tragicznym stanie a to serum sprawiło że są mocne i nie rozdwajają sie,kosztuje tylko 4 zł :-) Balsam do ciała Johnsons 24 godzinne nawilżanie-najlepszy! Pięknie pachnie i super nawilża

Ktos napisal ze drozdze pite sa dobre na pryszcze, moze i tak, ale chcecie nabawic sie grzybicy ukladu pokarmowego itp??? Polecam na cere picie rano przed sniadaniem szklanki cieplej wody z cytryna, skora jest ladna i zadziej pojawiaja sie syfki.. Do wlosow maseczka wax duze opakowanie kosztuje ok 23zl a wystarcza naprawde na dlugo.. Na przebarwienia na skorze podobno dobry jest tonic z cytryny, ja wyciskam troche soku na wacik i przecieram ale dopiero 2 dzien wiec nie wiem czy zadziala... podobno na cere dobra jest tez herbata z bratka kosztuje okolo 4-5zl za 20 torebek wiec nie jest super tania, no ale.. Piling z kawy jest super ale ja mam wrazliwa cere wiec pozniej strasznie swedzi mnie skora, ale znalazlam na to sposob, po pilingu spryskuje sie zimna woda, dosyc intensywnie, po takim zimnym prysznicu, lepiej sie tez balsamy wchlaniaja.. Co do depilacji, probowalam cukrowej byla super wlosy sie oslabily i na nogach i pod pachami nie mialam podraznien ale w okolicach bikini mialam straszne, tylko jest bardzo czasochlonny.. Co do chrostek w okolicach bikini po goleniu, tez tak mialam, ale zaczelam golic sie z wlosem a nie pod wlos i podraznien nie ma.. Chyba wszystko, ale sie rozpisalam...

Gość do góry hop
hop

tribiotic w saszetkach na krostki po goleniu (ok. 3 zł), szampony dla dzieci, odżywki z altery do włosów, olej kokosowy jako balsam do ciała