Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MASEŁKO

problemy z cera!!! pomocy!!

Polecane posty

mam baaardzo wrazliwa cere,uczulenie na chyba wszystkie kosmetyki a jednoczesnie baaardzo przesuszona...nie wiem co stosowac zeby sie troszke uspokoila...z dnia na dzien jest gorzej:(:(:(jak juz znajde cos co dobrze nawilza to mnie uczula:( pomóżcie...

po nivea tez mialam takie lekkie wypryski...niestety.za kilka dni ide do dermatologa...ale teraz jest marnie:(

Ja też mam problemy z cerą ciągle bardzo słaby ale jest trądzik i takie suche krostki mi wychodzą i mam bardzo suchą ja stosuje kwas borowy i krem kupiony w sklepie zielarskim KREM PROPOLISOWY w takim brązowym pudełku coś koło 10 zł kosztuje i mi służy jak narazie.

tylko wlasnie u mnie to raczej nie tradzik.to chyba ma zwiazek tez z temperatura w jakiej przebywam..jak jest zimno to cera wyglada lepiej a jak goraco mi w twarz to wyskakuja albo bardziej je widac...

Gość nieChceBycBlondybnkou
hmm jak masz asz tak bardzo sucha to dobry jest krem physiogel (na noc smarowac) , albo coś z witamina B5 -pantenol i jego pochodne, popytaj sie w aptece ogolnie to physiogel ok 23 zl , a bepanthen - 12zl