Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 bdsm

ile dziewczyn chodzi w sk贸rzanych sk贸ropodobnych spodniach ?

Polecane posty

Go艣膰 Flapjack
Owszem, zgadzam sie z Toba . Wiekszosc panien marzy o tym i robi wszystko zeby sie wyroznic z tlumu i moze i sie rozni (w ich mniemaniu), ale dla mnie to po prostu detale . A ta mania ze spodniami wlozonymi w buciory to jakis obled :/ alona: zdjecia i stroj oczywiscie bardzo fajny, ale na ulice to sie raczej nie nadaje ;) Ja mowie o czymsc bardziej stonowanym - "normalnym" . Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 leatherman1
witam, co tu du偶o gada膰, dziewczyny w sk贸rach to klasa sama w sobie. i chyba ka偶da dziewczyna o tym wie, 偶e w takich spodniach czy sp贸dnicy wygl膮da po prostu extra. osobi艣cie wol臋 laski w spodniach ni偶 w sp贸dnicach. W spodniach jest wi臋cej sk贸ry:). Najlepsze linki to: www.leatherpassion.nl www.leathered-life.net www.leathervideos.com B臋d臋 wdzi臋czny za wszystki nades艂ane fotki. I b艂adgam drogie Panie - wk艂adajcie sk贸ry zawsze i wsz臋dzie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MRNEMO
leatherman1 Dobrze Cie rozumiem , ja tez wole laski w obcislych i dopasowanych spodniach! choc przyznaje ze sk贸rzane mini w po艂aczeniu np. z wysokimi kozakami tez sa bardzo sexi! Zapraszam do udzialu w dyskusjach na forum http://www.leatherforum.fora.pl/index.php

Udost臋pnij ten post

KIEPSKIE zeby nie powiedzec BEZNADZEJNE ! byc moze gdyby jakas lepsza modelka. ale nawet - popatrz jak one sie ukladaja ... a po za tym to NIE JEST SK脫RA tylko cos bardziej w stylu lack-latex...

Udost臋pnij ten post

gdyby Trini i Suzana z \"jak sie nie ubierac\" zobaczy艂y te gaciory z 2 ostatnich topikow to by umar艂y :D boszzzz przeciez to wioska totalna:D To foto gdzie jest angolina joli to sa porteczki;)

Udost臋pnij ten post

bdsm -> ty myslisz ze ja to na serio wstawilam i ze bym sie ubra艂a w cos takiego ?? :D :D :D chyba ilo艣膰 buziek i \"LOL\" na koncu mowily same za siebie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bruncio
Mnie si臋 bardzo podobaj膮 takie spodnie bo s膮 eleganckie.

Udost臋pnij ten post

domyslilem sie NECTARINE ze probowalas \"zakpi膰\"z mojego temetu wiec twoj dowcip \"rozwali艂em\" solidnym argumentem ;) P.S. ciekawy kroj tych kremowych morgan贸w, co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yuleczka
fajne! choc lepiej byloby je zobaczyc na Tobie ! nie wstydz sie - UBIERZ Je i zaperezentuj sie nam w nich!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yuleczka
bdsm, wiem ze dla Ciebie wszystkie sa fajne :] ale mi chodzi o opinie dziewczyn ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MRNEMO
YULECZKA ma racje - pokaz sie nam w nich wtedy ocenimy! Popatrzcie jak chodz膮 ubrane laski na ZACHODZIE: http://youtube.com/watch?v=s5WBc801GRM A my nadal w ogonie Europy i 艢wiata... nawet w modzie.... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozesz powtorzyc adres tego
nowego forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninja
Halo sk贸romaniaki macie jeszcze jakie艣 fotki, Yuleczka - namawiam do pokazania si臋 w tych spodniach bo tylko tak mo偶na je dok艂adnie oceni膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka123
SPADAJ SK贸RZANY ZBOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zbanowac TEGO PALANTA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chilli81
Ja bardzo ch臋tnie ale ze 1005% sk贸ry a nie sk贸ropodobne czy z jakiej艣 dermy lub lateksu. I og贸lnie ja chodzi艂am po sklepach to taki ch艂am, 偶e masakra. Pas zbyt wysoko albo biodra jak dla 3 - dzwiowej szafy z dostawk膮 na krawaty :D Je艣li znajd臋 na siebie napewno kupi臋 :) a do tego jaki艣 gorset i d艂uuuugi do kostek czarny p艂aszczyk. Wypas :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chilli81
I og贸lnie uwielbiam sk贸r臋 mam pe艂no but贸w ze sk贸ry, kurtek, torebek i nawet bi偶uteri臋 ale p艂aszcza jeszcze nie znalaz艂am :( chyba sobie uszyj臋 :D

Udost臋pnij ten post

ninka123 - zanim sie wypowiesz zawsze przeczytaj wczesniejsze wypowiedzi! zajrzyj tez czasem do slownika wyrazow obcych - bo jest KOLOSALNA roznica miedzy ZBOCZENIEM a FETYSZEM! Jesli nie lubisz skorzanej odzie偶y - wypowiedz swoja negatywn膮 ocen膮 i j膮 uzasadnij ! NAUCZ SIE KORZYSTAC Z FORUM !!! Tu rowniez obowi膮zuj膮 pewne ZASADY ! chilli81 - MI艁O MI SLYSZEC KOLEJNA dojrza艂a i kobieca wypowiedz. Dobrze slyszec ze sa jeszcze prawdziwe kobiety potrafi膮ce doceni膰 walory sk贸rzanej odzie偶y (szkoda 偶e jest Was tak malo ale jesli przejrzycie caly ten temat to b臋dziesz ju偶 chyba 5 z kolei :) Co do sk贸rzanych gorsetow, tak przypadkiem zauwa偶one na alllegro ;): http://www.allegro.pl/item164102872_sexowny_skorzany_gorset_stringi_ponczochy.html http://www.allegro.pl/item164544873_sexi_skorzany_gorset_stringi_z_regulacja_roz_m.html http://www.allegro.pl/item162430242_skorzany_gorsecik_roz_14_polecam.html http://www.allegro.pl/item162926767_top_shop_bialy_skorzany_gorset_38.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninja
Witam Dzi臋ki bdsm za poparcie bo tej nince tochyba faktycznie si臋 co艣 pomyli艂o i palantem to jest ona a nie my juleczka chyba si臋 nie da skusi膰 na zrobienie pokazu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninja
Jeszce raz ja t 臋 nink臋 123 trzeba wykurzy膰 wog贸le z tego forum bo na innych topikach te偶 wypisuje takie same 艣wi艅stwa je艣li nie lubi ok ale niech nie uwa偶a innych lubi膮cych takie rzeczy za zbok贸w jakby si臋 poczu艂a je偶eli komu艣 innemu nie podoba艂y si臋 rzeczy kt贸re ona luna i te偶 j膮 nazwa艂 zbokiem pozdrawiwam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EXTRAPOTRAWA
Nie chodz臋 w takich gaciach bo cipa by mi si臋 zapoci艂a. A w mini ch臋tnie bym si臋 pokaza艂a ale np. kolor czerwony jaki艣 oczojebny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlamonolaPlusCocacola
o Bo偶e ludzie nie widzicie to ca艂y czas ten sam facet pisze, to jaki艣 sk贸rzany wariat

Udost臋pnij ten post

Prosze nie BALAGANIC w moim temacie! KAZDY MA PRAWO SIE WYPOWIEDZIEC ale na TEMAT! Tutaj tematem s膮 dziewczyny chodz膮ce w sk贸rzanych spodniach, oczywiscie moze to uog贸lni膰 do ca艂ej sk贸rzanej odzie偶y! I o wypowiedzi w tym kierunku prosze! P.S. Prosze tez czytac wczesniejsze wypowiedzi aby unikn膮c zbytecznego dublowania np. kwestia \"pocenia\" jest ju偶 om贸wiona na stronie (bodaj偶e) 2 czy 3 - tak SK脫ROPODOBNE MATERIA艁Y (skaj, skora ekologiczna, pcv) nie przepuszczaj膮 powietrza - jednak w przypadku NATURALNEJ SK脫RY nie ma takiego problemu! 9oczywiscie pmijamy kwestia chodzenia np. w 30 stopniowym upale)! PROSZE O WIECEJ WYPOWIEDZI NA TEMAT - czy s膮 jeszcze jakie艣 dziewczyny (kobiety) lubi膮ce nosi膰 sk贸rzan膮 odzie偶 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninja
nareszcie jakie艣 g艂osy obrony cho膰 krytyki wi臋cej niestety, a zdj臋膰 jak nie ma tak nie ma czy nie ma ju偶 nikogo ktoby mia艂 jakies zdj臋cia do tego topiku,np yuleczka kt贸ra wci膮偶 nie chce pokaza膰 nam swoich wdzi臋k贸w.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰