Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka82

NIZORAL dobry szampon na łupierz?

Polecane posty

nigdy niemialam problemow z lopierzem,a teraz mam go za wszystkie lata!!!!! masaakra,niewiem co mam robic. robia mi sie juz takie wieksze strupy i to w tak szybkim tepie,w ciagu miesiaca....moja skora na glowie stala sie paskudna. dzisiaj umylam wlosy nizoralnem,ale niewiem czy bedea jakies efekty. czy moze ktos juz stosowal i mu pomogl??

Gość selsun blue i nizoral

Gość ktosssik
Polecam

Gość NIZORAL
Też miałam całe płaty łupieżu myłam przez ponad pół roku różnymi szamponami niewiele pomogło...Ale od początku, na niewielki łupeż kupiłam nizoral jak przeszło to przestałam go używać ...wrócił po jakimś czasie ze zdwojoną siłą to tepółroku wyżej inne szampony nie pomagały więc spróbowałam ponownie nizoralu jest ok ale co dwa tygodnie myję nim głowę a resztę normalnym szamponem.A tobie poleciłabym jednak wizytę u dermatologa chodzi o te strupy ....

Gość kaveeeeeee
a co to łupieRZ ???

Lepiej kupcie sobie Zoxin, ma taki sam skład a jest tańszy.

czy nizoral dobvry? pewnie ze dobry, po jednym moze dwoch uzyciach ja mam problem z glowy ;)

Gość selsun blue i nizoral
oba mi pomogły, ale czasmi problem wraca

Gość Agataaaaaa
Mó chłopak też miał problem z łupieżem, stosował różne szampony ,ale tylko Nizoral mu pomógł, aż do memomentu kiedy wyjechaliśmu do Anglii i problem zniknął.

Gość Mario-net-ka
Potweirdzam, Nizoral jest fajny i skuteczny, chyba rzadko komu nie pomaga... :)

Gość Olaolao
potwierdzam- moje chłopaki i stary i młody jak mja łupiez to tylko nizoral skutkuje ale słyszam że nie leczy przyczyny i dlatego łupiez lubi powracać , ale pomaga - to jest pewne.

Gość ...............ppp
ŁupieŻ

Gość naciunia
Ale Nizoral trzeba stosować także po zakończeniu kuracji. Tam wszystko jest napisane ile czasu dokładnie, nie pamiętam, wiem tylko, że to bardzo istotne.

Gość jolkaa
Bardzo dobry...byle nie za dużo.....bo po nim tezlubią włoski wypadywać.

Gość olkaaaaaa
Moim zdaniem to najlepszy szampon na łupież. Nie każdy wie jak trzeba go zastosować ale jak już zrobi się to prawidłowo to efekt murowany. Do tego nie ma się co obawiać o jakieś negatywne działanie na naszą skórę.

Gość daaaaaaaajcie spokoj
dobry dobry. zreszta co ja tu bede pisala, ogolnie taka jest o nim opinia. szampon wlasciwie reklamuja zadowoleni konsumenci, nie trzeba robic reklam w telewizji :)

Gość zolta kaczucha
swietny!!! ja uzylam 2 razy i juz nie musialam :}

Gość glinojad
no to akurat farciora miałaś bo zazwyczaj trochę dłużej trzeba się poużerać. u mnie to ze 2 tygodnie były. ale działa i to bezproblemowo. potem jeszcze warto go nieodkładać, raz na jakiś czas umyc i będziemy bezpieczne :)

Gość jasne ze tak
Dla mnie najlepszy.

Gość Punkcik
Po 2 myciach, żadne zaskoczenie. Co prawda kuracja różnie przebiega, czasem własnie tak szybko, a czasem dużo dłużej. Cecha wspólna to taka, że zawsze się udaje :)

Gość replika
A jak Wam się podoba cała jego oprawa? Nie tylko pudełko, ale zapach i wszystko co go dotyczy.

Gość gadzinek
Róóóóóżżżżżżżżooooooooowyyyyyyyyy :) No to jak ma się nie podobać. Czasem chciałoby się go zjeść, ale to chyba nie jest dobry pomysł :)

Gość Hirka
No zjedzenie to rzeczywiście nie jest znakomita myśl. Kolor jednak zachęca, trochę jak jakieś owocowe cukierki :)

Gość kiszka z mleczkiem
Takie pudrowe owocówki!! Szalałam za nimi mmmmmmmmmm. Nizoral jak pudrówki :) a to dobre jest. Ciekawe czy producent przewidział takie postrzeganie produktu :)

Hey a ktoś mi może powiedzieć ile kosztuje butelka Nizoralu? Jest dostępny tylko w aptece? I czy mozna go stosować profilaktycznie co jakiś czas, nawet nie mając łupieżu?

Gość elwirrrra
Butelka to chyba 28 zyla i normalnie możesz sobie zakupić niemal wszędzie. Osobiście go profilaktycznie stosuję więc Ty też możesz :)