Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miracula

ostawienie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość miracula

Witam wszystkich! Mam pewnien problem, od roku bralam tabletki antykoncepcyjne Logest. Coz, zycie potoczylo sie tak a nie inaczej i nie mam juz powodu by je brac, dlatego miesiac temu je odstawilam, tylko klopot moj polega na tym, ze przez miesiac kiedy juz ich nie biore mam 3 raz okresDostalam pierwszy o tydzien wczesniej,tydzien przerwy i znowu. Czy to jest normalne???Moze trzeba isc do lekarza???Jak dlugo moze trwac taka sytuacja. Tabletki bralam pierwszy raz. Z gory dziekuje za odpowiedzi!!!Pozdrawiam

moim zdaniem powinnas to skonsultowac z lekarzem bo to nie jest normalne

Gość miracula
dziekuje za rade:)czekam jeszcze na jakies posty, moze ktoras z was miala podobnie???

Gość a ja po odstawieniu...
a ja po odstawieniu tabletek W OGOLE nie mialam miesiaczki ;( wiecie co ja przezywalam??? i to kilka razy mi sie zdarzyla taka sytuacja. Teraz nie biore juz ponad pol roku i nigdy wiecej ich nie wezme! Matka Natura górą!!! ;)

Gość klaudis
ja brałam tabletki antykoncepcyjne 8 lat z małymi przerwami,raz miesiąc,najwieksza 4 miesiące,wtedy zaszłam w ciąże ale niestety ciąża obumarła-:(((( odstawiłam je teraz w marcu,czeka mnie operacja ucha w czerwcu, a jak wszystko sie zagoi i nabiore sił,będziemy z mężem starac sie o dziecko,mam nadzieje ze sie uda bo mam obawy z powodu tendencji do torbieli na jajniku,modle sie zeby sie udało-:)