Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.a

jakie tabletki antykoncepcyjne powodują powiększenie piersi?

Polecane posty

ja stosuje tabletki levomine antykoncepcyjne czy rosną po nich piersi to nie powiem ale nie mam problemów juz z libido :)

Co za posty.. No coz, tak to jest jak sie przepisuje tabletki dzieciom :) Zazywam naraye, nie tyje (zawsze wazylam i waze ok 50kg), nie mam zwiekszonego apetytu, zero jakis dziwnych humorkow, a co do piersi to sa pelniejsze ale nie zmienily rozmiaru miseczki.. Nigdy nie byly duze, bo to wkoncu popularne B, ale teraz w biustonoszu prezetuja sie zdecydowanie lepiej :)

Gość asia.a
witam, na tym forum zawitałam kiedyś bardzo dawno temu bo sama byłam ciekawa czy tabletki anty mogą powiększyć biust. odkąd pamiętam miałam rozmiar małe A. od 2 tyg biorę tabletki Daylette i muszę przyznać że coś zaczyna się dziać. piersi urosły (nabrzmiały czy opuchły) bardzo! jestem w szoku bo to dopiero 2 tyg stosowania. biustonosz lezy teraz idealnie, nawet mój chłopak zauważył że zaczynam się zaokrągląć w tym miejscu. nie przytyłam a wręcz zrzuciłam pare kilo bo zaczęłam intensywnie niedawno ćwiczyć :) btw. nie mówię tu o wielkiej zmianie, wiadomo w cuda nie wierze i zdaje sobie sprawę ze to nie na zawsze :)

Gość Hmmm20
Witam. Mam pytanie. 2 lata temu brałam Syndi 35, piersi stały sie tylko lekko nabrzmiale... myslicie ze po innych tabletkACH by mi urosly? czy jesli po tych syndi nie urosly, to nie urosna juz po zadnych innych?? jak myslicie?? dodam ze mam juz 20 lat. a moje piersi nie rosna juz od 1 gimnazjum. okres mam normalnie co miesiac... myslicie ze moge miec jakies zaburzenia hormalne?? mam figure po matce, i matka nie miala az takich malych jak ja mam=/ mam 20 lat a cycki A. strasznie mnie to boli. jest lato a ja chcialam wyjsc nad wode, ale z taka figura nie wyjde , po bo 1 wstyd, a po 2 nie chce sie dolowac patrzac na inne kobiety=/ ktore normalnie wygladaja. probowalam tez z innymi tabsami na laktacje " ricinus communis 5H " i takze nic to nie dalo. zdecydowalam sie na operacje przeszczepu tkanki tluszczowej, ale na to musze miec az 8 tys, wiec to dopiero za pare lat. co myslici eo tej antykoncepcji ?? moze mi ktoras doradzic po jakich w wiekszym % urosna mi piersi ??

Gość Ja84
A ktoras z was karmi piersią?

Gość jestem zdezorientowana
Tyle różnych opinii się naczytałam, że zaczęłam się bać że i mi piersi po odstawieniu anty "oklapną". Po jakiś 2 mies stosowania z pełnego A zrobiło się małe B. Na tym etapie się zatrzymały ale po roku znów zaczęły rosnąć i stopniowo (przez ok. 5 mies) doszły do pełnego C. Nie zmieniałam w tym czasie pigułek, stosowałam regularnie. Myślicie, że to zasługa tabletek anty, czy zaczęły rosnąć same z siebie?

Gość Patka29
Po co brać tabletki antykoncepcyjne na powięszkenie piersi skoro są specjalnie do tego produkowane tabletki. Teraz najskuteczniejszą na rynku jest holenderski Bust Up. Wystarczy kilka miesięcy kuracji i efekt będzie całkiem niezły i trwały.

Gość Lalunia12345
witam. mam pytanie do was, po jakim czasie brania tabletek anty rosna cycki ? mam male piersi , biore tabletki wiec tez bym chciala miec z nich jakis pozytek... bardzo mi na tym zalezy zeby urosły, za tydzien skoncze drugie opakowanie rigevidonu i jakos piersi mam tylko nabrzmiałe, pelniejsze w staniku, bolesne, za miesiac ide do ginekologa i sie zastanawiam czy zmienic tabsy na inne po ktorych by mi mogly urosnac, czy tez po tych tez moga mi ejszcze urosnac tylko ze jeszcze je moze biore za krótko? po jakim czasie wam urosły? i jakie były pierwsze objawy tego że rosły? jak to poznać czy będa rosnac po danych tabletkach czy nie? bo nie wiem czy zmieniac rigevidon czy nie....

Gość ailar
Ja brałam tylko sylvie 20 cera po nich na pewno się poprawia, bo zauważyłam znaczną różnicę, co do piersi, owszem NIECO nabrzmiały, ale efekt jakoś dupy nie urywał, jak to po każdych tabletkach cycuszki wrócił do poprzedniego stanu niestety, a sama mam niepełne A i pocieszam się tylko stanikami z wodą, niestety takie życie, ale radzę spróbować jeść owoce, które zaierają w sobie fitoestrogen np. truskawki itp. ponoć pobudzają estrogen do działania i piersi powinny się trochę powiększyć. Sama niedługo spróbuje, jak tylko dostęp do owocków będzie troszeczkę lepszy :) Pozdrawiam serdecznie

Gość Alex2
malusia s uwazam ze jestes idiotkom skoro narzekasz ze masz zadurzy biust. Po cholere bralas takie tabletki skoro teraz narzekaszi nie rozumiem jak mozna byc niezadowolona z takiego biustu kazda by chciala taki miec. Ja biore cilest 2 miesiac i nic nie daja

Gość gość
weszlam zeby sie czegos dowiedziec ale w odroznieniu od innych for-jestem strasznie zniesmaczona glupimi komentarzami, obrzucaniem sie nawzajem zlosliwosciami itp.Poziom forum jest mierny a to dzieki wam uzytkowniczki.Dziwie sie ze moderator go nie zamknal.Zenada.

Gość gość
Tabletki powodują podobny stan do ciąży stąd też powiększone piersi.Rozrost piersi powodują masaże,które trzeba systematycznie wykonywać lub odpowiednie treningi.Patrz rozwój piersi u tenisitek.Niektóre ćwiczenia na siłowni wpływają na ich rozwój.

Gość poczytajcie skład
tabletki antykoncepcyjne zwiększają poziom estrogenu w organizmie, który odpowiada za wzrost piersi!!!

Gość gość
Żadne.Powiekszenie piersi powoduje ciążą

Gość gość
Ja brałam rok temu yaz, miałam niepełne B 75 czasem nawet A. Przytyłam po nich 12 kg a piersi urosły o rozmiar (kupowałam staniki C), ze względu na wpływ tabletek, na wage zmieniłam na yasmin. Miałam rok przerwy, schudłam piersi zostały pełne B 75 teraz biorę sidretelle 30 nie przytyłam jak na razie a piersi delikatnie nabrzmiały. Tak więc biorąc pod uwage moje doświadczenie uważam, że tabsy rzeczywiście mogą powiększyć biust ale są to bardzo niewielkie zmiany.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość Matulanka
Haha ja biorę Limetic, ale że karmie synka to i tak moje piersi są mega duże, to cięzko mi porównać. Ale chętnie się dowiem czy ktoś wie coś na temat ich oddzialywania na wielkość piersi ?

Gość gość
Przy tabletkach w cycach zatrzymuje się woda stąd są większe.

Gość elleen
Podczas karmienia i ciąży nie powinno się przyjmować tabletek powiększających. Od siebie polecam kilka rodzajów, a w szczególności te http://www.male-piersi.niebanalny.pl/tabletki-perfect-bust-sklad-dzialanie-opinie-i-cena-preparatu ale trzeba wiedzieć kilka rzeczy. Przede wszystkim potrzeba trochę czasu by fitoestrogeny mogły spokojnie się wchłonąć do organizmu i zacząć swoją rolę. Używki i zły tryb życia spowalnia te wchłanianie a więc także efekty kuracji. Trzeba powiedzieć także uczciwie - 1 opakowanie nie starczy by trwale powiększyć biust! Efekty można zauważyć szybciej ale tabletki trzeba brać minimum 3 miesiące... potem cieszymy się większymi piersiami i na kolejny sezon kuracja przypominająca 1-2 opakowania. Warto połączyć z kremem - podtrzymuje morale bo efekty widać szybciutko ale po kilku godzinach znikają, piersi za to są jędrniejsze i lepiej uniesione.

Gość gość
Tylko dobry masaż wykonany przez mężczyżnę wpływa na powiększenie cycków.Niech cię codziennie conajmniej przez 2 godziny masuje Po 6 miesiącach 2 rozmiary wyzej.

Gość gość
ja brałam diene35 przez 10 lat - dokładnie nie pomyliłam się 10lat!!!! zero trądziku, zero łojotoku, piersi powiększone, po odstawieniu odczekałam tyle ile lekarz zalecił i w pierwszym cyklu zaszłam w ciążę, która przebiegła bez problemów, urodziłam zdrowe piękne dziecko wiec nie narzekajcie tak na diane to bardziej kwestia tego że każdy reaguje inaczej na poszczególne leki :)

Gość gość
Ja również nie zostałam zbyt dobrze obdarzona i na samym początku pomyślałam o antykoncepcji hormonalnej. Niestety okazało się, że to nie dla mnie bo mimo wielu zmian w tabletkach ciągle bolała mnie głowa i miałam jakieś dziwne nastroje. Piersi powiększyłam, nieznacznie bo nieznacznie ale zawsze coś dzięki tabletkom perfect bust a potem jeszcze dobiłam breast fastem. O perfect bust polecam poczytać http://dyskretno.pl/tabletki-perfect-bust/ bo są dobre a jest tu sporo informacji. Szkoda że tak mało opinii jest w sieci poza tymi w sklepach

Gość gość
Możesz kupić tabletki antykoncepcyjne rosnąć większe piersi z internetowych konsultacji lekarza tutaj http://www.europetabs.com

Gość Lofee
Ja biore bonadea i z miseczki c zrobila sie d ;) wiec popieram fakt ze piersi sie powiekszaja i są nabrzmiałe :/

Gość gość
Mi wszystko schudło po Naraya Plus. Tylko piersi urosły <3

Gość gość
ziolowe Breastfem NYV z USA powiekszaja bez skutkow ubocznych wiec po co sie truc hormonami

Gość gość
Bez tabletek.Tylko ciążą wpływa na powiększenie piersi.

Gość gość
Wszyscy się rozpisali to teraz ja napiszę prawdę. Rację mają te dziewczyny, które piszą że biust nie rośnie a nabrzmiewa, pęcznieje jakkolwiek by tego nie nazwać. Jest to spowodowane gromadzeniem się wody w organizmie ale też działanie hormonów. Co do pań, które piszą że im się biust powiększył o 2 rozmiary to zapomniały panie napisać ile przytyły na kuracji hormonalnej (pewnie z 20 kg skoro aż taka zmiana). Po odstawieniu hormonów biust wraca do poprzedniego rozmiaru chyba, że przytyłyście i waga nie spadła.