Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele bum

jak wygląda ruja u kota?

Polecane posty

Gość trele morele bum

jw.

Gość a co to jest
ta ruja?

Gość trele morele bum
no, że jej się chce faceta ;)

Gość a co to jest
to chyba u kotki? Bo jak kot chce faceta to chyba jest czymś w rodzaju geja, nie? ;-)

Ruja jest u kotki i objawia się: * głośnym miałczeniem, pomiałkiwaniem, trwa to właściwie cały czas z przerwami na sen * ociera się o człowieka, domaga się głaskania, a gdy pogłaszcze się ją po grzbiecie wygina grzbiet do dołu, wysuwając pupę do góry * kotka tarza się po podłodze zwijając się jak gąsienica i trąc tyłem głowy o podłogę 8 * przywiera przednimi łapami do podłogi i wygina pupę do góry

Gość kasiczkaa
młodziutkie mają cieczkę.. mojej zanikła po 6 latach:P

Gość Iren
Musisz wiedzieć że koty to najbardziej umieją pokazywać /ruje/ czyli chęć na sex kotki to mistrzynie seksu te wyginanie , miałczenie, ocieranie itp: to mistrzostwo

Gość wysterylizować koniecznie
żeby nie dostała ropomacicza

moja ma taka dosłowną cieczkę, \"znaczy teren\", jeśli zapomnę jej dac tabletkę na zatrzymanie rui. I ma 13 lat i ciągle jej się chce.

Gość wysterylizować!
bo i tak w końcu dostanie ropomacicza albo raka, tabletki nie są dobre bo są niezdrowe dla kotów, poza tym rozmnażając swoje koty zabieramy domki tym najbardziej potrzebującym. Koty się nie chędożą dla przyjemności, tylko dla przedłużenia gatunku! I żadna kotka ani suka nie musi mieć ani razu młodych, to nie ma żadnego wpływu na zdrowie.

Gość urodzinowa panna
rujka u mojej kotki nocna bezsennosc czeste miauczenie tarzanie sie po podlodze podnoszenie tylka do gory i wystawianie go reagowanie na mezczyzn meski zapach i zwlaszcza wystawianie tylka facetom ocieranie sie o meskie koszulki pod pachami przezroczysta wydzielina z narzadow rodnych