Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me

Z szarej myszy

Polecane posty

Gość szara szara oj szara
szkoda ze sie nikt nie zglasza. chyba o wsparciu moge zapomniec. ale co sei dziwic. przeciez mi sie nic nei udaje nawet wkrecic w fajny topic na forum ;/ dzieki za zyczenia i ja Tobie tez zycze wszystkiego dobrego, udanych swiat i duzo usmiechu w nowym roku

Gość upupu up
up;)

Gość upuuuuuuuuuuuuu

Gość myszyyyyyyyyy
Dziewczyny to że ciuchy zmienice to wcale nie znaczy że wam się polepszy samopoczucie. Musicie uwierzyć w siebie bardziej i w to że jesteście wartościowe bez modnych i wystrzałowych ciuchów. Bez przesady. trzeba umiec się upomniec o swoje i mieć swoje zdnaie, bo Was zakrzyczą. Nie mówię, zmiana wyglądu nie pomaga ale też był taki post, że odkąd dziewczyna zaczęła się kobieco ubierać to ją zaczeli traktować niepoważnie. I ja się z tym zgodzę. To też potwierdza moje doświadczenie.

Gość szara szara oj szara
"uwierzyć w siebie bardziej i w to że jesteście wartościowe" no to prosze niech tylko ktos powie jak to zrobic? jestem chetna ale nie wiem jak. a mysle ze jak dziewczyna ubiera sie kobieco, ale nie wulgarnie. to nie powinien nikt tak o niej myslec. a na pewno nie kazdy kto ja zobaczy. a to ze sie czasem jakis palant trafi to normalka i wtedy sie na to nie zwraca uwagi wlasnie jesli sie zna swoja wartosc.