Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 help me

Z szarej myszy

Polecane posty

Go艣膰 czemu dziewczyny
Dzie艅 dobry myszki Jestem juz na szczescie po wszystkim, wynikow jeszcze nie mam, ale powinno byc dobrze. Dzieki za kciuki 馃尲 to i ja cos napisze -- ja tez jako dziecko mialam straszne kompleksy nt. mojego wygladu, kazda myszka tak ma. Gratuluje wyjscia z kompleksow i myszkowatosci, mnie jeszcze nie do konca sie udalo, ale ponoc w ogole nie iwdac po moim zachowaniu, zebym miala jakiekolwiek kompleksy No wlasnie, dokonala sie we mnie niezla przemiana w kwestii ubran, np. wczoraj jak bylo zimno i musialam zalozyc spodnie to czulam sie jak mezczyzna. Ja juz w ogole przestalam lubic spodnie, choc moje nogi nie sa za swietne, zwlaszcza mam umiesnione lydki. Ale jakos przestalam sie tym przejmowac, w spodnicach po prostu czuje sie lepiej Ptaszynko-- ja doskonale Cie rozumiem, sama chcialabym znalezc jakis sposob na to, by za bardzo sie angazowac. Moje kolezanki potrafia sie spotykac z kims tak dla "sportu", czyli w celu zdobywania nowych doswiadczen, ale ja we wszystko tak sie angazuje, ze ciezko mi zwykle otrzasnac sie. Ale moze to i lepiej, ze sie okazalo, ze takie niezle z niego ziolko. Gdybys o tym sie nie dowiedziala, byloby Ci jeszcze gorzej. Wiec glowa do gory, co Cie nie zabije, to Cie wzmocni 馃尲 Wiem, ze czujesz ze stracilas przez niego sporo czasu, ale moze wlasnie taki czas byl potrzebny, zebys sie dowiedziala, jaki naprawde jest i ze zaslugujesz na kogos lepszego? Jestem pewna, ze znajdziesz wreszcie kogos, kto bedzie Ciebie wart:) A co do facetow, to ja ich nigdy nie zrozumiem, za kazdym razem sie utwierdzam w tym przekonaniu, ze ci normalni juz wygineli:( kokoijk -- zgadzam sie z Toba calkowicie, ze caly klucz do wyjscia z myszkowatosci tkwi wlasnie w tym, by sama siebie zaakceptowac. Zazdroszcze ze jestes taka szczupla, ja musze troche pracowac nad figura, choc nigdy sie nie odchudzalam. A jak masz geste wlosy, to jak sa dlugi to nie czujesz, ze jest Ci zbyt ciezko? Bo ja wlasnie tak mam nieKobieca Kobietka-- wiatj 馃尲,ja tez jak bylam mala to chowalam swoje atrybuty w luznych ubraniach, po tym jak w siodmej klasie podstawowki zaczepil mnie starszy pan i powiedzial, ze mam piekny biust. Nie chcialam, by bylo go widac. Ale teraz nawet juz sie tym nie przejmuje, jak mnie robole zaczepiaja, bo robie to, na co mam ochote i ubieram sie, jak mam ochote. A co do stereotypu glupiej blondynki, to pozory myla, ja juz sie o tym przekonalam. NIe przejmuj sie, dla wielu mezczyzn im jasniejsze wlosy, tym lepiej:) A co do tradziku to ja sie z nim meczylam 6 lat, i przez ostatnie 3 lata bylo naprawde zle. Az w koncu sam mi zniknal, nie wiem, jak to sie stalo, chyba z tego wyroslam. Nawet jak nie mam idealnej cery, to niewiele kobiet taka ma. Wazne zeby byc zadbana. Ale tradzik to cos strasznego, teraz oczywiscie jak sie wyleczylam z tego to przeszkadzaja mi inne rzeczy, ale takie juz sa kobiety:) Leonelko-- mam nadzieje ze juz Ci lepiej 馃尲 Podziwiam Cie jesli chodzi o wytrwalosc- ja zawsze znajde sobie powod, zeby nie cwiczyc, choc te cwiczenia 8minut sa naprawde fajne. MOw mi tez o cwiczenieach, moze to mnie zmotywuje Ptaszynko-- na pewno to nie spodnie sie rozciagnely:) Milego dnia 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kokoijk
czemu dziewczyny-- wiesz z jednej strony jest fajnie, bo bez diety jestem szczup艂a, niekt贸rzy m贸wi膮 偶e za chuda, ale wg mnie szczup艂a, no ale jak widzisz s膮 te偶 pewne minusy, czasami chcia艂abym mie膰 pe艂niejsze kszta艂ty, no ale co mam zrobi膰, najwazniejsze 偶e m贸j facet uwa偶a mnie za "super laske" a z w艂osami nie jest mi ci臋偶ko, tzn najgorzej jest latem gdy jest gor膮co, ale tak to si臋 ju偶 przyzwyczai艂am :) coraz bardziej si臋 boje dziewczyny tych zar臋czyn, a to ju偶 w niedziele :) wi臋c jutro mnie czeka pieczenie, gotowanie i sprz膮tanie. Jak rozmawia艂am z moim M. to on boi si臋 jeszcze bardziej, moje biedactwo si臋 stresuje :)

Udost臋pnij ten post

Hejka myszki ! :) Dzis caly dzien spedzilam na grilowaniu ze znajomymi :) Dziekuje dziewczynki za madre slowa 馃尰 ,macie wpelni racje ,ktos taki nie zasluguje na zainteresowanie ,a tym bardziej na uczucie.Tylko niestety jest ciezko jak po dluzszym czasie dopiero sie o tym przekonujemy. Nic to ... zycie toczy sie dalej . Ze spodniami tez faktycznie jest tak ,ze jednak sie nie rozciagnely tylko uda mam szczuplejsze :) dzis sprawdzilam na innych no i wogole jak ogladam je to jakies dziwnie \"cienkie\" mi sie wydaja ,juz tak dlugo przyzwyczailam wzrok do pulchniejszych ( byly takie nawet jak bylam szczuplejsza) a teraz jakbym nie moje nogi widziala,ale ciesze sie,ze sa takie:) czemu dziewczyny ---mam nadzieje,ze egzaminy pomyslnie poszly :) No widzisz ? mamy podobne przemyslenia co do facetow :) To sie jednak bierze z poprzednich rozczarowan,ja tez nie umiem sie spotykac z nikim dla \"sportu\"馃尰 Leonelko 馃尰 dzis opuscilam cwiczenia,caly dzionek poza domem spedzilam. Nie tak dawno pisalam o konturowce ,ktoa jako jedna z nielicznych mnie nie uczula ,ale jakosciowo jest okropna! Zatemperowac toto bardzo ciezko bo jak tylko krotki gryfelek jest widoczny to zaraz sie lamie :( ,drewno kruszy sie niesamowicie i wiorki drobne sie ciagle osypuja,masakra! sam gryfel jest zbyt miekki i tez sie okropnie kruszy.Jedyny pozytyw to to ,ze nie uczula mnie ,ale nic ponadto dobrego.Moze ktos jest tu uczuleniowcem jak ja i zna lepsza jakosciowo konturowke ,nie powodujaca uczulen? Pozdrawiam Was myszeczki 馃尰 馃尰 馃尰 piszcie co u Was slychac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu dziewczyny
Drogie myszki:) Ja znow nocna pora, dzis wyjatkowo pozno, bo mialam u mnie pozegnalna imprezke, bo to moj ostatni weekend tutaj. Ale jakos juz nie jest mi smutno Ptaszynko- dzieki ze pytasz, co do egzaminow to jeszcze przez jakis czas bede w nipewnosci, ale powinno byc raczej do przodu 馃尲 Mam nadzieje ze juz Ci lepiej, trzymaj sie cieplutko:) I gratuluje szczuplejszych ud, mowilam ze to nie spodnie:D Leonelko- co u Ciebie, odezwij sie 馃尲 kokoijk- i tak najwazniejsze co mysli Twoj facet, czesto kobiety sie tym nie sugeruja i wtym tkwi blad. Na pewno wszystko pojdzie dobrze, nie stresuj sie za bardzo 馃尲 Ja zmykam, imprezy ciag dalszy:) Buziaki 馃憚

Udost臋pnij ten post

czemu dziewczyny - jak to Twoj ostatni weekend? wyjezdzasz za granice na stale? ja tez wkrotce wyjezdzam, ale tylko na urlop!!!! Ptaszynko - przepraszam, ze wczoraj nie pisalam, ale czulam, ze Cie nie ma, wiec dlatego, nakupilam sobie wczoraj ubranek, ale jestem zadowolona ale tez zdolowana, bo wielu nie moglam kupic ze wzgledu na nadwage, ale musze cos na to poradzic, od dzis tylko lkistek salaty i przez poltora tygodnia tak sie bede odzywiac, az do wyjazdu!!!! Buzka dziewczynki, wszystkie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openUPPPP
Nie mam wyboru... musz臋 zmieni膰 sw贸j image... Mam poprawk臋 egzaminu, niestety ustnego - we wrze艣niu... i wstyd mi przyst膮pi膰 po raz drugi... Chcia艂abym 偶eby profesor mnie nie pozna艂. W swojej miejscowo艣ci tez jestem spalona i r贸wnie偶 z tego wzgl臋du wola艂abym by膰 bardziej nierozpoznawalna :classic_cool: Dodam jeszcze, 偶e jestem osob膮 niepewn膮, dostrzegaj膮c膮 swoje realne wady [nie zakompleksion膮!], nie szukam ch艂opaka, nie chc臋 nikogo, nie napisz臋 dlaczego. Chcia艂abym po prostu... podoba膰 si臋 ludziom, kobietom, m臋偶czyznom. Chcia艂abym przesta膰 wstydzi膰 si臋 swojego wygl膮du. Ju偶 kiedy艣 uda艂o mi si臋 zmieni膰, znajomi przygl膮dali mi si臋 na ulicy, bo zwyczajnie mnie nie poznali! A jak tego dokona艂am? Przede wszystkim schud艂am, cera jako艣 sama si臋 poprawi艂a, oczywi艣cie jasny kolorek na w艂osy. Macie mo偶e jeszcze jakie艣 pomys艂y na zmiany? -znowu ufarbuj臋 w艂osy na blond [chocia偶 mam potwornie zniszczone, przy mojej twarzy niedobrze wygl膮daj膮 ciemne] Mo偶e zrobi臋 pasemka, tylko na moich ciemno-czerwono-rudych nie wygl膮da艂yby za dobrze -powinnam kupi膰 nowe fajne ubrania [tylko ten brak kasy... trzeba znale藕膰 prac臋.] -ograniczy膰 bardzo nasilony 艂ojotok [tylko jak? skoro pigu艂ki antyandrogenne nie dzia艂aj膮...]. w艂a艣ciwie najbardziej zale偶y mi na podleczeniu cery, wierzcie to przykre s艂ysze膰 "dlaczego jeste艣 taka spocona?" -schudn膮膰 kilka kg [z tym te偶 miewam problemy]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoijk
gdzie si臋 wszystkie podzia艂y艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu dziewczyny
kokoijk- ja jestem, nie mialam okazji wczesniej zajrzec. Co slychac? Dziewczyny, odezwijcie sie!!! Ptaszynka, Leonelka- wracajcie tu, no juz Open up- mnie osobiscie na tradzik pomogly hormony, ale nie Diane35, ale inne tabletki, nie antykoncepcyjne, a hormony. Poza tym przestalam uzywac tych wszystkich niszczacych mazidel. A co do wlosow, to dalabym im spokoj, albo zmienila kolor na ciemniejszy, moja kolezanka miala podobnie, myslala, ze nie bedzie dobrze wygladac w innym kolorze a miala wlosy zupelnie zniszczone od ciaglego rozjasniania. Pofarbowala na braz i wyglada super, od razu naturalniej, nie widac odrostow. Nie zewsze jasne wlosy wygladaj tak dobrze. Milego wieczoru 馃尲

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, bardzo krotko, bo ide spac! Zycze milej nocki i obiecuje, ze jutro tu zajrze na dluzej. Buziaczki :)

Udost臋pnij ten post

Dziewczynki ,jestem ---- mialam randke ;) Jutro wpadne tutaj zajrzec do Was :) Buziaczki dla Kokoijk,Leonelki,Czemu dziewczyny i OpenUPPPP 馃憚 馃尰 馃尰 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openUPPPP
czemu dziewczyny - a czy mog艂aby艣 powiedzie膰 jakie hormony? mi niestety w ciemnych w艂osach jest paskudnie, wlasnie teraz mam ciemne, a mialam jeszcze ciemniejsze. wiele osob mowi zebym przefarbowala sie na blond bo mi tak brzydko :(

Udost臋pnij ten post

Od艣wie偶am topik, bo poszukuje Ptaszynki!!!! Ptaszynko, jesli tu zagladasz to odezwij sie do mnie!!!! W tej chwili nie mam gg, pisalam do Ciebie na SKYPE, ale wiadomosci nie docieraly, nie wiem z jakiej przyczyny:( Odezwij sie prosze, bo urwal sie kontakt, martwie sie, ze moze cos zlego sie u Ciebie wydarzylo!!!!!! Pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Ptaszynko, odezwalas sie na skype\'a a teraz znow cisz, co z Toba? moze tu zajrzysz, prosze odezwij sie, bo musze z Toba pogadac koniecznie, pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doLEONELA
MAM PYTANKO JAK SIE PODNOSI TOPIK?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koneta
KIEDYS KTOS TU NAPISAL: Czy wasi faceci nie powoduja ze czujecie sie bardziej atrakcyjne? HMM mam 24 lata od roku jestem m臋zatk膮. i nie czuje sie atrakcyjna przez faceta.choc zawsze sie czulam pewna siebie i atrakcyjnie zanim wysz艂am za maz, teraz jet odwrotnie :(((((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koneta
KIEDYS KTOS TU NAPISAL: Czy wasi faceci nie powoduja ze czujecie sie bardziej atrakcyjne? HMM mam 24 lata od roku jestem m臋zatk膮. i nie czuje sie atrakcyjna przez faceta.choc zawsze sie czulam pewna siebie i atrakcyjnie zanim wysz艂am za maz, teraz jet odwrotnie :((((((( teraz czuje sie szara myszk膮 :(((

Udost臋pnij ten post

trzeba wyszukac go w wyszukiwarce kafeteryjnej, jest na tej stronce jak wchodzisz na wybrane forum, potem jak znajdziesz to po prostu wpisujesz nowy post ja czuje sie coraz mniej szra myszka, ale jednak jeszcze nadal sie tego nie wyzbylam, zmienilam sie nawet od czerwca, czyli od ostatnich postow tutaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Elo Leonelko !!!!! :D Oj jak dawno nie pisalam tu ,odezwalam sie na skype ,ale co rusz mialam problemy z kompem.Wczoraj znowu byl naprawiany,narazie dziala ( jak dlugo to sie okaze).Zajrze na skype do Ciebie w wolnym czasie ,co do dnia dzisiejszego to nie mam pewnosci ,ale jak tylko bede mogla to wejde.Leonelko ,chyba juz pisalam( pewna nie jestem) ze z wlosami wreszcie............ uffff...jest dobrze. Ponad dwa lata poszukiwan odpowiedniej dla mnie fryzury uwienczone sa sukcesem ,ale to wszystko tak dlugo trwalo bo fryzjerki nie potrafia same z siebie nic doradzic tylko ciagle eksperymentuja co moze pasowac a co nie,za to kasuja niezle ;) Widac to dopiero po scieciu z tym,ze jak jest zle dobrane strzyzenie to \"zabawa\" zaczyna sie od nowa czyli znowu kilka miesiecy czekania na odrosniecie i nastepne kombinacje.Tak wlasnie u mnie czas uplywal na poszukiwaniu wlasciwej fryzury.Wreszcie jest taka jaka mi bardzo dobrze pasuje.Niedawno spadlam z rozmiaru 38 na 36 od pasa w dol bo gora nie zmienila sie tzn w biuscie mam tak samo jak przed schudnieciem.Koniecznie musimy porozmawiac Leonelko ,naprawde baardzo sie ciesze,ze pamietasz o mnie 馃尰 馃尰 馃尰 Buziaki i jestem ciekawa co u Ciebie nowego .

Udost臋pnij ten post

Leonelko!!!! Hop hop !! Jestem :D :D Teraz ja chyba bede Ciebie nawolywac :D Na skype zagladalam wczoraj i dzis,ale nie bylas dostepna, a ten komunikator jest o tyle niedobry ,ze nawet jak napisze wiadomosc dla Ciebie to dokad w tym samym czasie obie nie bedziemy zalogowane to jej nie otrzymasz ,jednak GG pod tym wzgledem jest o wiele lepsze.Na GG z chwila zalogowania sie odczytujesz wiadomosc ,a na skype nie i mozna sie tak mijac bardzo dlugo :(

Udost臋pnij ten post

hej Ptaszynko!!!! jestem :) swietnie, ze sie odezwalas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna nie majaca nicka
upik

Udost臋pnij ten post

Witam Cie Leonelko po dlugasniej przerwie :) :D 馃尰 U mnie nastapila masa zmian,do myszek zaliczyc sie juz nie moge ;) Pelna metamorfoza i jak najbardziej pozytywne efekty.Fajnie,ze zajrzalas na nasz topik,ja tu teraz tylko od czasu do czasu mam mozliwosc zajrzec.Korzystanie z kompa w kafejce bardzo mi ogranicza mozliwosc otwarcia stron gdzie chcialabym zajrzec , no ale chcialabym zyczyc wszystkim \"myszkom\" zeby dokonaly zmian jak najbardziej pozytywnych i wyzbyly sie myszkowatosci :) Leonelko caluski i usciski dla Ciebie 馃尰 馃尰 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szara szara oj szara
ja sie wpisze. jestem w sytuacji takiej jak wy dwa lata temu. bardzo cce z tego wybrnac, zmienic siebie, wyglad, myslenie, cale zycie. teraz nie mam zbyt duzo czasu zeby napisac tu o swojej beznadziejnej sytuacji, ale na pewno jeszcze tu wejde. mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze pare osob i zorganizujemy sobie taka grupe wsparcia jak wy wtedy.

Udost臋pnij ten post

Myszki, wszystkiego naj z okazji zblizajacych sie swiat! Glowy do gory, biusty do przodu! Do ataku! :D

Udost臋pnij ten post