Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy mummy

Moje objawy ciaży 8211 niespodzianka!!!!!

Polecane posty

Gość happy mummy

Wiele osob pyta tu o objawy ciaży. I mowi sie, ze kazda kobieta przechodzi to inaczej. Prawda to, prawda. Opowiem Wam swoj przypadek. mniej wiecej na poczatku marca wypadaly moje dni plodne. kochalismy sie z mezem bez zabezpieczen, bo wkoncu stwierdzilismy ze nadszedl czas na dziecko. Kilka dni potem poczulam bol w piersiach, nie wiedzialam czy to na ciaze, czy na @. 17 marca przyszedl @. Wiec pomyslalam ze nic z tego. Ale byl on bardzo dziwny, bo potwornie bolesny (nigdy tak nie mialam), piersi bolaly nadal, poza tym byl o 2 dni krotszy niz zwykle. Okres sie skonczyl a piersi nadal lekko czulam. Sprawdzilam temp. byla niska, wiec pomyslalam, ze to taki dziwny okres. I zapomnialam o sprawie. gdy mial nadejsc termin nastepnej miesiaczki dostalam lekkiego plamienia, takiego naprawde lekkiego. trwalo moze z poltora dnia. I koniec. W ostatnich dniach bylam jakas senna i zmeczona, a wczoraj wziela mnie ogromna chec na slodycze i to konkretne czekoladki. I tak sie zastanowilam nad wszystkim, kupilam test i JESTEM W CIAZY!!!!!!!!

Gość happy mummy
dziekuję!!! jestem bardzo szczesliwa, a zalozylam ten topik, by pokazac, ze czasami brak objaowo paradoksalnie tez jest objaewm...

Gość świetnie*
Moje gratulacje :) Ja nie jestem w ciązy ale też miałam ostatnio tak jak ty. Bardzo bolesny okres. Minął miesiąc i teraz mam plamienia i wczoraj też mialam ochotę na czekoladkowe, ale test wyszedł negatywny. Może się jeszcze troszkę ponakręcam ;) Pozdrawiam i życze zdrowego i pięknego maluszka :)