Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...x...

Czy podczas okresu kobieta jest płodna?

Polecane posty

Gość bialamasajka
Prawdopodobieństwo jak na moje oko jest małe...jeśli masz wątpliowści kiedy jesteś płodna to moze kup sobie tester ze sliny. Ja używam afrodyty i dni płodne ładnie pokazuje. Moze być to przydatne w twoim przypadku

Gość gość po przejsciach
Dziewczyny w odpowiedzi na temat: TAK JAK NAJBARDZIEJ jest to mozliwe, opisze Wam swoja historie niestety z zycia wzieta. Planuje z mezem dziecko, kochamy sie regularnie bez zabezp., i po jakims czasie zaczelam sie zle czuc, bolaly mnie nerki albo krzyz, ale staramy sie o dziecko wiec najpierw robie badanie moczu i beta hcg z krwi. Wyniki moczu ok a beta hcg 1768,4 czyli + jestem w ciazy- radosc super. Po 6 dniach zaczynam plamic, ide do szpitala a tam diagnoza : 1. Bardzo wczesna ciaza 2. Ciaza nierozwijajaca sie 3. Ciaza pozamaciczna Dramat. Lekarz w szpitalu chcial mi wyciac jajnik bo dla niego to pozamaciczna bo widzi pecherzyk w jajowodzie. Skonsultowalam sie z moim lekarzem na co onkazal powtorzyc badanie ( wynik 1,24 i to po 3 probach to samo czyli - brak ciazy) na co moj lekarz: to nie mozliwe zebe hormon tak drastycznie spadl w tydzien. Lekarz stwierdzil ze pierwszy wynik jaki dostalam musial byc bledny skoro ten jest pewny. Zrobil usg i stwierdzil zaburzenie hormonalne po wkladce Mirena i ze mam okres razem z owulacja i jaknajbardziej mozemy z mezem sie starac o dziecko. Moja rada jak badacie sie z powodu plamienia nie dajcie wmowic sobie odrazu ze to ciaza pozamaciczna i wyciac jajnik tylko konsultujcie sie.