Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Gość Ania75
Mnie się wydaje że tyłozgięcie macicy może być wskazaniem do cc, ale może coś pokręciłam :-(

Gość mathylda
chce miec Karolinke--> dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz:) w takim razie nie bede sie niczym matrwic(mam nadzieje ze nie bede musiala), choc pare objawow faktycznie u mnie zaobserwowowalam przy @......... ale jak z tego wynika to nic powaznego i pewnei dlatego moj gino tak mi powiedziala ale ja chcialam wiedziec wiecej, dzieki:)

Gość Ania75
no właśnie, niektóre dziewczyny chyba już zapomniały o naszym topiku :-(

Mozolinka na wakacjach w podrozy poslubnej, Ania20 nie ma neta.... Frania sie obrazila......Jade ma szkole...... Ale my trwajmy na posterunku, kobietki do nas wrocą, na pewno :-)

Gość Ania75
Ja tam trwam :-) Nie będzie mnie tylko na czas urlopu. Mam tylko nadzieję że jak wrócę to będę miała dużo stron do przeczytania ;-)

Gość Ania75
hihihi

Dziewczyny, co jest. Robię co mogę aby utrzymać nas na górze. Pomóżcie spadamy, w dodatku z wielkim hukiem

Juz jestem... Zaraz bede wcinala kalafiorka z buleczka i juz nie moge sie doczekac......... Pozwolicie ze zjem w Waszym towarzystwie.... Wiecie, o czym marze??? O pysznym obiadku gdzies w restauracji ... z winem... och...restauracja i obaid mogabyc, winko musi zaczekac... I takie mam zachcianki ciążowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

Gość
hej hej !? bardzo fajny macie topik :) dlatego dolaczam sie do was :) jesli mozna :) pozatym mam 28 l i tez staram sie o dzidzi i to juz od 6 miesiecy tak na 100% bo od roku ;) jak bedzie to bedzie ale nic nam nie wychodzi :( strasznie duzo was chce miec karolne :) ja zawsze chcialam miec viktorie :) a los splatal mi figla i urodzilam 3 lata temu kubusia :) choc zastanawialam sie jeszcze nad dominikiem ( i tak ma na drugie moj syn:) )

Witaj Rosa, zapraszamy serdecznie, zachęcam do wpisania się do tabelki. 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............10.07. 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 6) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 7) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.07.2006 8) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 9)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 10)mathylda..........................opole..............29............25.06. 11) ewapit..........ewa..........częstochowa.......27........28.04.2006 12)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007 Jonka.................Asia.........Wrocław...........28.........22.02.2007

Witay Rosa rówieśniczko!!!!!!!!!!! Jestes dla nas cennym nabytkiem :-) , bo juz doswiadczoną mamą....... Jak mozesz i chcesz napisz cos wiecej o sobie, skad jestes, co porabiasz i wpisz sie do tabelki :-)

Gość Ania75
Sąsiadeczko narobiłaś mi smaku na ten kalafiorek, zakupie sobie w drodze z pracy i zjem na obiadek :-) Rosa witaj w naszym milusim gronie i zapraszamy do tabelki :-)

Gość Ania75
Nie masz litości kobieto, hihihi. Ja tu jeszcze muszę wytrzymać w pracy ponad godzinę, a ten kalafior to aż mi pachnie i do tego z bułeczką...mniam...

nie chcialam sie nad Tobą pastwic, tylko utwierdzic w przekonaniu dobrego wyboru ;-) Na pocieszenie powiem, ze juz wszamalam swojego kalafiorka. A przed Toba jeszcze ta przyjemnośc :D gdzies slyszałam, ze oczekiwanie na przyjemnosc moze byc wielka przyjemnoscia

Witam nowa osobke na Forum!!!:D ja tez wlasnie sie taaaak najadlam cukinia z warzywami i piersia kurczaka,ze nie moglam sie zbytnio \"wypowiedziec na forum\",hihihi!:D;) Wybralam wiec \"oszczednosc\" slowa i pisma;) A tak serio to mam chyba cos dzisiaj z cisnieniem nie tak /raz burza,raz slonko:O/ Jutro ide do szpitala,bo wlasnie dowiedzialam sie,ze kolezanka tam dzisiaj wyladaowala,nie wiem dokladnie co jej jest,ale miala silne bolesci brzucha-podejrzewam ,ze to wyrostek,bedzie operowana:O

Dziewczyny litości dla kobiety o 1 jabłku i 1 kalarepce-znowu zapomniałam śniadania kupić.