Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

cze ranne Ptaszki:) Agunia 33 - moja bratowa miała tez ost. dzień okresu 08.06 - a Leona urodził sie 10.03 :) Elu - wierze ze uda Ci sie spłodzić dzidziusia po zmianie klimatu - ja tak miałam - pojechałam do brata do Niemiec i tam sie udało za pierwszym razem:) Mazowszanka - nie wiem w ktorym tyg. jestem - pojde ok 24.07 do gina , ost. dzien okresu miałam 01.06 - czyli ok 6 tyg, lub licząc od zapłodnienia ok 15.06 - myśle ze miało miejsce to ok. 4 tydz. zaczynamm mieć, może nie mdłości, tylko takie uczucie jakby mi wszysto w gardle stało . a kawa z mlekeim odpada na przedbiegach:)

:D Hej!! Ja całą noc spać nie mogłam...pociłam się strasznie iiii właśnhie dzisiaj od samego rana mdłości...:( zaczęło się!

Ameretat - zawsze wmawaiłam sobie - ze jak bede w ciąży to bede się delektować syndromami zdrowej ciąży :) ja tez w noc nie mogłam spac w dodatku ze sikanie mnie nocne zawsze rozbudzi:) ale damy rade:)

ewapit o właśnie sikanie nocne:) Pewnie, że poradzimy sobie:D Dla dzidzi warto!

ale wam fajnie mieć te objawy ;-) Też chcę !!!!!!!!! buuuuu :-( OLKA JAK TAM ????? DZISIAJ TEZ TAKIE POCZUCIE HUMORKU??? JAK SAMOPOCZUCIE ??? MOJE W MIARE- POZA TYM ,ZE WSZYSTKO KIERUJE SIĘ W STRONĘ @ :-(

Powiem wam dziewczyny kochane, że skoro mam dostać @ to teraz modlę siie by był regularnie- bo jak tu czytam ,ze dziewczynom się rozregulowuje i potem problem z dniami płodnymi - to koszmar !!! Jak ma się spóźniac to lepiej ,zeby to była ciąża...Bo nie ma nic gorszego widze jak spóźnia się po 5-6 dni i potem jednak jest @!!! Spostrzegłam tez tutaj wiielkoa zależność psychiki nas starających się .....jak niegdy się nie spóźniają @ to w tym momencie kiedy każda z nas ma nadzieję ,ze jest w ciązy to @ spóźnia się i płata nam figla zjawiając się jakby nigdy nic po 5 dniach- czego nigdy wczesniej nie było.... :-) ach ta psycha.... jestescie tego samego zdania ???

No ale weź tu nie myśl skoro to marzenie każdewj z nas starających się///// :-(

agna29 skarbie do póki okres się nie pojawia bądź dobrej myśli przecież psychiczne nastawienie to połowa rezultatu. Wiem kochana, że jest ciężko ale zobaczysz to tylko kwestia czasu a upragnione dwie kreseczki pojawią się! TRZEBA BYć dobrej MYśLI!!😘

tak dziewczyny pozytywne myślenie......ciężko zwłaszczaw taki upał............ale od PIĄTKU OCHŁODZENIE .......................🌼

pozwole sobie ja was rozweselic :) wlasnie dostalam na maila Pożegnanie listonosza: Listonosz odchodzi na emeryturę. Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy na swój własny pomysł. Przychodzi do pierwszego domu, a tam otwiera facet, który bierze listy i wręcza mu czek na 200 zł. W drugim domu dostaje pudełko kubańskich cygar W trzecim butelkę dobrej whisky. Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka. Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga do sypialni. Jeden, dwa... pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniałe danie. Na sam koniec podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet z lekka zblazowany drapie się po głowie. To co pani dla mnie zrobiła było wspaniałe, ale po co mi te dziesięć złotych? Zastanawiałam się, co panu dać w związku z odejściem na emeryturę. W końcu mąż mi doradził: Pierdol go - daj mu dychę! - A posiłek to już sama wymyśliłam...

mam nadzieję:( bo te upały nie dobrze wpływają na moje dziecko i mnie

A Ja wczoraj dzwoniłam dla wtajemniczonych na(Koszykową CEPELEK) i powiedzieli mi, że moja doktor przyjmię mnie dzisiaj:D dowiem się wszystkiego..

Ameretat !!!! Dziękuję za słowa otuchy ;-) wielka buźka dla ciebie! I czekamy na wieści jak wrócisz od gina ;-)

DZIEWCZYNY Z W A R S Z A W Y !!!! jAKIEGO GINA W WARSZAWCE POLECACIE I JAK JEST DROGI ? CZY MOGĘ LICZYĆ NA JAKIEŚ NAMIARY ?

Panie grają w golfa. Jedna z nich uderzyła piłeczkę - chciała prosto, poszło w lewo. Niedaleko stojący obserwator żeńskich zmagań zgiął się w pół, wsadził dłonie pomiędzy uda i wrzasnął. Pani podbiegła do niego przerażona: - Ja bardzo pana przepraszam, ale to było doprawdy niechcący! Pan dalej jęczy: - Jestem fizykoterapeutką, może będę w stanie panu pomóc. Pan nadal jęczy. Pani rozpięła mu rozporek i rozpoczęła masowanie. Po 5 minutach pyta: - No i jak? - Bardzo przyjemnie, ale kciuk nadal boli...

agna29 ja korzystam z przychodnii wojskowej tudzież Szpital Saszerów. Wszystko o prywatne omijam:(

jutro mam dostać okres a nic czuję, ani piersi, ani podbrzusze, ani jajnik - to pewnie przez bromergon, który znowu zaczęłam brać w zeszłym tygodniu.

Trzech facetów siedzi w barze i opowiada o tym, co kupili swoim żonom na urodziny. Pierwszy z nich mówi: - Ja kupiłem swojej zonie coś, co idzie od 0 do 100 w niecałe 6 sekund. Pozostali pytają: - Co to? - Ach, wiecie, białe Porshe tak pięknie pasuje do jej blond włosów... - Za to ja kupiłem swojej żonie coś, co od 0 do 100 potrzebuje zaledwie 4 sekundy - mówi drugi - kupiłem jej Ferrari! Czerwone! Bo tak jej pięknie z jej rudymi rozwianymi włosami... Na to trzeci: - A ja kupiłem żonie coś, co do setki potrzebuje krócej niż sekundę. - Przesadzasz. Nie ma tak szybkiego samochodu. - Ale ja nie kupiłem jej samochodu tylko wage.

och Mazowszanka jest matką założycielką:D dopiero skojarzyłam^^ Oluś:D

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on: - Słuchaj, skończyło się babci sranie! Ja jestem w tym domu panem! Ja mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto? - Zakład pogrzebowy skurw***nu!

Facet często wracał do domu pijany. Żona postanowiła go przestraszyć, żeby się zmienił. Założyła wojskową maskę przeciwgazową i czeka. Mąż wchodzi do domu, a ona zza drzwi: - Buuuuaaaaaaaahhhhhh!!!!! Facet idzie dalej. Otwiera lodówkę, sięga po piwo, a żona znowu. - Buuuuuuahhhh!!!! Facet nic nie zauważył. Żona pyta: - Nic nie widzisz?? Facet przyjrzał się dokładnie i mówi: - Głupia baba, brwi se zgoliła!

bromergon co to jest ??????? olka a nie 16.06 masz dostać @ ???

Działa na ośrodkowy układ nerwowy, hamuje wydzielanie hormonu produkowanego w przednim płacie przysadki mózgowej. Wykazuje również działanie rozkurczające na naczynia krwionośne. * Lek znalazł zastosowanie w leczeniu choroby Parkinsona, w hamowaniu nadmiernej produkcji mleka przez gruczoły piersiowe, w leczeniu zapalenia gruczołu piersiowego, zespołu przedmiesiączkowego, bezpłodności. * W leczeniu gigantyzmu, guzach przysadki produkujących prolaktynę.

no to ja sobie zapiszę i musze się wybrać do gina ;-) a na tych SZASERÓW to rejestrować się trzeba ile wczesniej do gina ??? i to jes na NFZ ???? A JAK JEST NA STARYNKIEWICZA ??? MOŻE JAKIES NR, TEL.DO REJESTRACJI ....ILE PŁACICIE?

Na starynkiewicza wizyt 70 PLN za badania niektóre trzeba płacić np. za HSG nie płacę ale za bakteriologie płaciłam 20 PLN 5021895 mozna też w szpitalu na Starykiewicza chodzić na NFZ ale mi szkoda czasu więc chodzę prywatnie....