Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olewająca

Czy golicie nogi systematycznie przez cały rok ??

Polecane posty

Gość olewająca

Nie cierpię golić nóg. Nudzi mnie ten zabieg i irytuje. No i trochę wstyd przyznać, ale już od chyba 3 tygodni nie goliłam nóg... Mój facet wyjechał miesiąc temu za granicę, więc nie mam motywacji by dbać o gładkość skóry. Poza tym i tak cały czas chodzę w spodniach więc co to kogo obchodzi czy mam ogolone nogi czy nie. Chociaż muszę przyznać że z tygodnia na tydzień coraz bardziej moje nogi zaczynają przypominać takie które pierwotnie zaplanowała natura ;) Wyglądam jak goryl.

A ja golę nogi, pachy i bikini regularnie. Cholera mnie bierze jak czuję odrastające włoski. I z uporem maniaka przystępuje do akcji unicestwiania drani ;) Brrrrrrr nienawidzę odrastających kłaczków.

Ja się staram przez cały rok mieć wydepilowane co trzeba, chociaż też nie lubię tych zabiegów.

Gość w zimie nie gole
prawie, bo mi sie same wlosy wycieraja o spodnie i rajstopy. I sa gladziutkie, A im wiecej gole,.tym gorsza szcecina. Lepiej nie golic,na szcescie mam b jasne i malo.

Gość cdsvds
a ja nie gole regularnie bo chodze w spodniach teraz faceta nie mam wiec loto mi to kolo dupy:P

Gość ydtyyfyt
mam od 1,5 roku faceta wiec gole regularnie, ale nawet gdy nie mialam to golilam bo lubie czuc sie zadbana (chociaz pozwalalam sobie czasem na 2/3 mm klaczki :P)

Oczywiście, że tak. Ja zawsze wychodzę z założenia, że \"nigdy nie wiesz co Cię spotka jak wyjdziesz z domu\" , boję się, że np. coś mi się stanie i wyląduję np. na pogotowiu w szpitalu i tam będą musieli mnie rozebrać a ja co? Nieogolone nogi, pachy, czy podarte majtki? W życiu!!!! Chyba bym się spaliła ze wstydu. Nie mam obecnie faceta ale takie zabiegi robię dla siebie i swojego dobrego samopoczucia.

Gość rajska
golcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny

Gość NIE STOPY ALE NOGI
hehehe

Jak jest ciepło to golę się zawsze jak tylko zaobserwuję przebijające się przez skórę włoski ;P Ale zimą to jakiegoś takiego lenia mam i czasami sobie odpuszczam :P A jak już zaczynają mnie drażnić te klujące włoski to wtedy zabieram się za nie ;)

Gość dlugie rzęsy
no jasne,że golimy nogi i pachy regularnie.Ja mam już taki nawyk.przeważnie robię to pod prysznicem codziennie, albo co drugi dzień.