Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a comi tammm_

POSZUKAJMY SOBIE TUTAJ DRUGIEJ POLOWKI CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość a comi tammm_
dreamer - witam czuj sie jak u siebie...:) dziekuje za odpowiedzi...prosze o nastepne

Gość a comi tammm_
dreamer- wyswiechtane? piekne,ludzkie i madre:)

No ok, trochę zamilkła dyskusja więc zapytam - co z takich zwyczajnych, raczej codziennych rzeczy sprawia wam przyjemność?

Gość a comi tammm_
przperaszam, mialam klopoty z netem:) ale juz jestem:) jesli chodzi o moj cel zyciowy...to szczescie u boku drugiej osoby..na dalszym planie jest osiagniecie satysfakcji zawodowej:) z codziennych rzeczy najwieksza przyjemnosc sprawia mi kontakt z przyjaciolmi i znajomymi, to ze moge zorbic cos dla kogos:) hmm to chyba tyle narazie

Gość a comi tammm_
kogo lub co zabralibyscie ze soba na bezludna wyspe???

Gość a comi tammm_
powyzej nastepne pytanie:) pucio- nie wierzysz w internet...ale przeciez teraz moze gdzies wlasnie przed komputerem siada milosc Twojego zycia i moze wlasnie jedynie w ten sposob macie okazje sie poznac ?? pewnie poznacie sie i pozniej skoro to ta jedyna ale po co czekac i tracic czas??

Gość no nie ...
Dreamer, jak buty starannie wytarłeś, ;) to witaj! :) Puciu, nikt Tobie w Internet wierzyć nie każe! Mówi się, że Internet to świat wirtualny, niebezpieczny ... może i tak, ale tylko wtedy, jeżeli Ktoś tylko w tym świecie żyje, boi się lub nie chce przenieść znajomości do realnego świata... Internet daje tylko pewne możliwości komunikowania się, w takiej skali, w jakiej jeszcze 10-15 lat temu było to niemożliwe ... to dobrodziejstwo techniki ... ale trzeba zawsze pamiętać, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ... :)

a co czyni kims szczególnym te osobe siedzaca w kafeterii przed kompem... po dreptakach chodnikach mego miasta chodzi tyle dynamicznych madrych i jakze pieknych kobiet....a przeciez tu jest tylko mój cien...ja zyje w realu

Gość a comi tammm_
czy ktos mi odpowie na moje pytanie? i moze ktos zada nastepne??:) ja nie twierdze ze w osobach ktore tu siedza jest cos szczegolnego...twierdze tylko ze nie trzeba sie ograniczac do ulic swego miasta, kto gwarantuje Ci ze ta jedyna mieszka akurat blisko Ciebie?A moze mieszka na drugim koncu swiata?? a moze w drugiej czesci Polski.... Internet jak pisze no nie- jest sposobem komunikowania sie , nawiazywania kontaktow ktore jesli chcesz mozna przeniesc w real...daje mozliwosci!!

Gość a comi tammm_
ciesze sie:) wiec zapraszam do "zabawy":)

Hehe - buciki już zdjąłem. Co bym zabrał na bezludną wyspę - hmmm - z rzeczy to napewno sterty papieru i jakieś przybory do pisania. Napewno jakieś narzędzia, bo czymś te kokosy itd trzeba \"wydłubywać\". No i tu jest problem, bo przydało by się jeszcze jakaś spora bibloteka i kolejne pomysły się wciąż mnożą. Z ludzi - jeśli to możliwe zabrał bym dosyć sporą gromadkę rodziny, ale to chyba odpada, bo co to wtedy za bezludna wyspa. No i jeśli bym kogoś takiego posiadał, to zabrałbym oczywiście tą najbliższą kobietę.

Gość a comi tammm_
dreamer dzieki:) nastepne pytania??? ja na bezludna wyspe nie zabieralabym zadnych rzeczy poza szczoteczka do zebow:) a z ludzi - rodzine...tez jest dosyc liczna i odpada jesli mowimy o bezludnej wyspie ale w pytaniu chodzi o "gdybanie" i jednoczesnie widac co jest dla kogo istotne:) dla mnie rodzina jest bardzo wazna dlatego tez o niej wspominam, hmm oczywiscie zabralabym drugie swoje pol gdyby ono mialo chec:/

Gość no nie ...
Właśnie Puciu, tu jest Twój cień i ... nie tylko Twój :) Wyobraź sobie, że wiele z tych kobiet, które mijasz na ulicy swojego miasta też mają gdzieś w Internecie swój cień ... ich życie także toczy się w realnym świecie, Internet zaś służy im do pracy, rozrywki. Lubią pożartować anonimowo, innym razem poważnie podyskutować (odrzucam wszystkie inne skrajne przypadki). I żadna z osób, zarówno siedzących przed komputerem czy tych, które mijasz na ulicy, nie wyróżni się niczym szczególnym dopóki ... no właśnie Puciu, dopóty ... Ty sam nie stwierdzisz, że to dla Ciebie Ktoś szczególny ;)

no a jak sie dowiedziec cos wiecej to czy mam sie zalogowac do sympatii.pl bo tutaj to raczej sa tylko rozmowy i poszukiwanie opinii

Gość a comi tammm_
satysfakcja zawodowa jest dla mnie zwyczajna radoscia z tego co robie. Niewazne jest co robie, istotne jest to by robic to co kocham niezaleznie od tego czy bedzie to sprzatanie czy realizowanie sie w roli popularnej gwiazdy telewizyjnej:) wydaje mi sie ze tylko w ten sposob mozna robic cos dobrze.

Pucio - no dlaczego nie - zaloguj się np. do sympatii albo innych podobnych, może akurat jakaś kobieta Cię zainteresuje i to będzi strzał w 10. Dla mnie satysfakcja zawodowa to także, jak mówisz a_comi, robienie tego co się lubi, bo chyba tylko wtedy ma się chęć robić to najlepiej jak się potrafi i ciągle robić postępy. Ale to także jakieś poczucie bycia w czymś dobrym i trochę podziwianym - oczywiście nie w takim znaczeniu, żeby mieć setki fanów itp. ale, żeby czasem inni, nawet nieliczni ludzie, byli w stanie przyznać, że ten ktoś jest w czymś dobry, choćby to było nawet to sprzątanie.

Pucio - możesz spróbować na randkach o2 - bo i darmowe, a i w przeciwieństwie do niektórych takich serwisów wiele profili zawiera dosyć rozbudowane autoprezentacje osób.

podaj dokładny adres internetowy to sparwdze a najlpepiej jesli tam jestes to twoja strone... jestescie w ogóle gdzies zalogowane to podajcie namiary z takich randkowych portali....

Pucio - jeśli to było do mnie z tym adresem - to www.o2.pl i na górze gdzieś odnośnik \"Randki\". Mojego profilu tam nie ma, zresztą jestem facetem (i podejrzewam, że Ty też - jeśli nie, to sorry wielkie za pomyłkę) więc i tak do niczego by Ci nie się nie przydał.

odpwiedz jest prosta nikt sie z Toba tu nie umówi.. ja jednak wracam do mojego zródłowego przekonania nie wierze w interent

Gość no nie ...
Puciu, jesteś jak widzę pesymistą ... A Panie ... muszą trochę popracować :D

Ależ ja wcale nie liczę na to, że się ktoś umówi. Jestem tu z ciekawości, jeśli by się pojawiła jakaś szansa to by się pojawiła, jeśli nie to wcale na nią nie czekam. Ale zawsze miło jest ciekawie z kobietami pogadać. A internet nie jest do wierzenia tylko do kontaktowania się.