Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a comi tammm_

POSZUKAJMY SOBIE TUTAJ DRUGIEJ POLOWKI CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość a comi tammm_
dziekuje i wzajemnie...choc ja pracuje w domku:) przy mojej pracy magisterskiej:D bede tu zagladac co jakis czas wiec jesli ktos ma jakies pomysly na fajne pytania prosze bardzo:) dreamer - skad jestes??

A_comi - z okolic Wrocka. A ty? Pytań narazie nie wymyślam, bo i tak chyba nie bardzo jest teraz kto na nie odpowiadać. A o czym piszesz tą prackę? I miłego pisania.

tekst dnia..raczej... teksty miesiaca to raczej były twoje w tamtym tygodniu... a zwłaszcza jeden...mój cel jest i cos tam było dalej napisane.. hehehe

w sumie udało Cie sie mnie w zmasowany sposób pogilgotac w tamtym tygodniu... ale ja mam nastepne topiki juz w głowie wiec musisz to gdzies za miesiac powtórzyc... bedzie ich ze 30 jeden po dniu i wtedy jak je za jednym razem podniesiesiesz to zablokujesz strone główna...i bedziemy miec niezły dym.. hehehe

A_comi - narazie znikam, bo ile można siedzieć w tej wirtualności - jakbyś chciała pogadać, to będę wieczorkiem. Miłego dnia.

Gość a comi tammm_
ja jestem z Krakowa prace pisze z psychologii o singlach:) takie tam bzdury:) do wieczora

a ja zgłebiam codziennie w rózny sposób nature kobiety... ostanio dynamike i ewentualna agresywnosc hahahaaa

Gość a comi tammm_
dreamer - to duzy blad ze nie znasz:) zawsze mozesz poznac:) pisze dopiero dzis bo wczoraj nie mialam juz dostepu do netu a teraz dopiero teraz... moze jest tu jeszcze ktos?? podtrzymuje temat w kazdym razie:)

Ja już jestem. Kraków chętnie bym poznał lepiej, bo wydaje mi się, że ma niezwykłą atmosferę - nie wiem, może dlatego, że spędziłem tam tylko w sumie licząc pare dni i to zwiedzająco - leniuchowych :) Ale w sumie Wa-wa w podobnych okolicznościach zrobiła na mnie zupełnie odmienne wrażenie, więc to może też nie z tego wynika (chociaż być może też mam takie wrażenie o Wawie, bo byłem tam niestety nawet nie dzień - no nie wiem, kiedyś sprawdzę jak to jest).

Gość a comi tammm_
podnosze...

ja też chciałabym go już znaleźć, jestem fajowa :) tylko chyba za bardzo wymagająca... i chyba faceci boją się pięknych kobiet...a może to ze mną jest coś nie tak?! hmmm...a może po prostu czekam na mojego księcia...przystojniaczku odezwij się!:(

Cóż, czy jesteś zbyt wymagająca, to już Ty sama musisz to ocenić i ewentualnie zweryfikować. No i co niby ma być z Tobą nie tak?

Gość księżniczkaSzukaKsięcia
hmmm, pewna ksiezniczka szuka pewnego ksiecia..... oto rysopis poszukiwanego: - wiek do 30 - wolny - zdrowy na ciele i umyśle - całkiem przystojny i postawny - kochający księżniczkę - czuły - ciepły - wierny - odpowiedzialny - szczery - inteligentny - z poczuciem humoru - energiczny - temperamentny:P - namiętny - ciekawy świata - mający ochotę na poznawanie nowych miejsc - lubi sport - jeździ konno - żegluje - umie tańczyć albo chociaz lubi;) - chce mieć rodzinę:p - ma fajnego ojca - ma wyższe wykształcenie albo jest w trakcie zdobywania go Ksiżniczka posiada znakomitą wiekszość wyżej wymienionych cech:D Ps Ciekawe tylko czy książę czytuje kafeterię;):P

Gość księżniczkaSzukaKsięcia
księżniczka poprostu wie kogo szuka:P :D:D:D

O kim to jeszcze nie wiem. :P A o czym to powiem pokrętnie, że nie będę zapeszał i po prostu postaram się to zrealizować. :P Z rzeczy \"odtajnionych\" ;) - o domku w górach z widokiem na wielką łąkę, kilka koników wokoło, cisza i spokój. I pewnie \"ten ktoś\" obok.

Może to antyreklama mi wyjdzie, ale z tym czynem to co najwyżej średnio obecnie. Ale będzie lepiej :)