Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a comi tammm_

POSZUKAJMY SOBIE TUTAJ DRUGIEJ POLOWKI CO WY NA TO?

Polecane posty

Z \"około\" Wrocka. Znam Wrocek tak średnio, chociaż bywam prawie codziennie. Ale to prawda, że ładne.

Przez rok trochę \"jeździłem\", chociaż może raczej należy to nazwać, że utrzymywałem się w siodle. Niestety tylko raz na tydzień. Teraz po dłuższej przerwie znowu zastanawiam się nad tym, żeby trochę pojeździć. A oprócz tego byłem na króciutkim kursie jeździectwa naturalnego - w górach z widokiem na wielką łąkę :)

To chyba reprezentujemy podobny poziom;):D ja tez troszke jezdze, ale zawsze z przerwami....... i co jakis czas napada mnie wielka tesknota....... jezdziłabym napewno czesciej gdybym udało mi sie kogos namowic, ale jakos brakuje chetnych:o a gdzie jezdziłes? gdzies w podwrocławskich okolicach?

Gość takamalaja
ja jestem

Gość upupup

imię-Gosia wiek-17 stan-wolny od 8 maja dzieci-brak szkoła-LO hobby-taniec, śpiew CEL=>szczęście

Gość _________
zawsze gdy sie zastanawiam co bym wzięła na bezludną wyspę to pierwsze co przychodzi mi do głowy to biblioteka :)

Gość _________
i sie rozmarzyłam.. PS domek w górach piękna sprawa:)

Gość _________
trzeba by się jeszcze nauczyć pływać.. bo utonąć na bezludnej wyspie domek w górach taki malutki prawda?

Byle nie za malutki. Ale duży też nie - psuje krajobraz i kto by toto sprzątał, ogrzewał i wogóle utrzymywał?

Gość dziewica jeszcze
No proszę jakie fajne marzenia...ale czemu Was tak ciągnie na tą bezludną wyspę? ;)

Może dlatego, że tam nie ma ministrów oświaty, rolnictwa, koalicji, posłów, ZUS-ów itd.?

Gość dziewica jeszcze
:)

Heh, jakby tyle osiągały to chyba by trzeba na nich w jakichś opancerzonych gatkach jeździć, żeby sobie tego i owego nie potłuc :P Zresztą wolniej wcale nie jest gorzej - więcej widać :)

Gość dziewica jeszcze
Mogłabym się zabrać , lubię się czasem powłóczyć...ale raczej nie konno, bo ja to tych "opancerzonych gatek" zdecydowanie bym potrzebowała ;) ( byłam najbardziej posiniaczona ze wszystkich wtedy gdy próbowałam jeździć , poza tym nie mogłam udźwignąć siodła i byłam zbyt delikatna dla konia według prowadzącego naukę :D )

Gość dziewica jeszcze
Teraz raczej wolę rower ;)

Gość dziewica jeszcze
Tak a'propos Wrocka to wybieram się tam do muzeum, bo ostatnio nie zdążyłam na spokojnie zobaczyć całości zbiorów.

Ja obecnie jeżdżę trochę na rowerze, ale zdecydowanie wolę konie. Chociaż jak jeździłem też byłem może nie posiniaczony - ale poobcierany. A z tą delikatnością to zależy od konia na jakiego trafisz.