Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaakrętka

JAKIE JEST WASZE NAJWIĘKSZE MARZENIE?

Polecane posty

ja chcialabym miec wiernego męza zdrowe dzieci i fajny domek na wsi i życ spokojnie :):) no i miec fajną prace nie taka stresujaca jak teraz.... :[

chciałabym zdać maturke po których będę studiowała kosmetologie i wtedy spełniło by się kolejne marzenie bo bym robiła cos co lubie a tak naprawde najskrtytrze marzenie to takie żeby być zawsze szczęśliwą z moim lubym żeby było tak jak teraz :)

nasze marzenia sie tak zmieniaja:) ja cale zycie marzylam zeby zostac dziennikarka ale niestety los chcial inaczej studiuje rachunkowosc. i w sumie wyszlo mi to na lepsze, teraz sie z tego ciesze Zawsze jak o czyms marze to na odwrot sie dzieje

Gość sadpwa
luby:) byc z nim:) kochac po grob sie wzjame;0 marzylma o lakierze z joko mam go za 3 zl, marzylma o sukinece w kasztanowej w biale drobne groszki, jets material za..12,50 ide sobie kupic w piatem do tego koszyczek, jasne jak koszyczke buciki i go to him:)

miec spokoj córeczke własne mieszkanie wyjechac do egiptu i byc po moejemu szczesliwa

Gość sooony
żeby całe lato nie było ani jednej burzy......

znalezc fajną pracę po studiach mieć synka wyjechać do Austrii i tam sobie ułożyć życie:)

Gość mlodzik
zebym byla zdrowa....no i wiele wiele innych , ale jak bede zrowa bede mogla to wszystko realizowac!!!!

gdyby polska dawała duzo mozliwości było by inaczej tak mi się wydaje moge się mylić jeszcze nie mam zbyt duzego życiowego doświadczenia

Gość mlodzik
A ja nawet nie chcialabym wyjechac z polski , mimo tego ze mam obywatelstwo niemieckie , przeciez nie jest tu tak strasznie ....:)

Domek za miastem (na jakimś odludziu) dzieci już mam,to aby nie sprawialy więjkszych kłopotów,bo na razie mam dosyć z nimi problemów:( no i praca,zebym nie zgłupiała:p a przedewszystkim to chyba zdrowie,bo jak człowiek niedomaga to już kuniec;)

Być szczęśliwym - tzn. czuć zadowolenie z siebie i z tego co mnie otacza. No i trochę też satysfakcję z pracy, którą mógłbym wykonywać w domku w górach. Pewnie też znaleźć kogoś. A może nie. (To jeszcze do doprecyzowania ;P )

Moim marzeniem jest znaleźć prawdziwą miłośc mojego życia, taką na zawsze i pojechać choć raz do Stanów Ameryki Północnej :)

Gość łejdemynyt
a co to za praca w domku w górach ?

szczescie przy boku ukochanego faceta wlasne mieszkanie (o domu narazie nie marze) dobra, satysfakcjonujaca praca zdrowie

Jest pewien pomysł - ale to narazie tajemnica - może się spełni, może nie. (No może nawet dwa pomysły - z rezerwowym ;P) Zresztą w obecnych czasach zaczyna się trochę upowszechniać praca w domu zamiast w biurze - ale to nie jest ten mój pomysł.

Dreamer2006 bardzo tajemniczy jestes :) mam jeszcze jedno marzenie zeby te wszystkie nasze marzenia sie spelnily!!:):):):):):):)

Gość moje marzenie
to żeby wyjść z domu

Nie to raczej nie tajemniczy. Po prostu nie piszę - osiągnę to i to. Bo po co - może osiągnę, może nie, a tylko naczytam się to kilku zabawnych i dziwnych typków jak to w ich ynteligentej opinii jestem debilem.

Gość piekny roman
chciałbym wygrać 10mln.ojro np. :D polowe przeznaczyłbym na pomoc charytatywną a druga połowe na fajne życie i realizacje innych marzeń

Gość byc szczeliwa

Gość taktaktak
uprawiac sex z moim lekarzem ginekologiem albo z takim innym lepszym