Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eva20

Czy ktos brał LIPO 53 ?

Polecane posty

Gość Eva20

Witam Mam pytanko czy ktos bral moze4 tabletki LIPO 53 Mam zamiar je kupic ale niewiem czy sa skuteczne i czy nie ma zadnych srodkow ubocznych Prosze odpiszcie na e-mail (cegielska@op.pl) z Gory dziekuje

Gość bagarmosen
czy mozesz blizej napisac co to za cudo LIPO 53?

Gość Eva20
cze oczywiscie : Jest to preparat ktory reklamuja w roznych gazetach. Zawsze jest podany jakis przyklad pewnej dziewczyny..... pisza tam ze po 1 tabletce mozna schudnac 3 kg. Cas mi sie w to niechce wierzyc,ale wiadomo "tonacy brzytwy sie chwyta" :-(

Gość diki
UOKiK ukarał firmę Tel-Art bo Mirella nie schudła o 28 kg czwartek, 31 marca 2005 źródło: Bankier.pl Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK) stwierdził, że firma Tel-Art, oferująca w sprzedaży wysyłkowej produkty odchudzające naruszyła prawo, prezentując nieprawdziwe informacje o oferowanych przez siebie specyfikach. Urząd nakazał firmie wycofanie wprowadzającej w błąd reklamy oraz zobowiązał ją do wydania oświadczenia, iż prezentowane przez nią do publicznej wiadomości informacje były nieprawdziwe. Jeśli Tel-Art nie zastosuje się do decyzji UOKiK zapowiedział, iż nałoży na firmę karę do 10 tys. euro za każdy dzień zwłoki - informuje agencja PAP. Ogłoszenia reklamujące specyfiki odchudzające firmy Tel-Art były wielokrotnie publikowane w wysokonakładowych czasopismach kolorowych. W reklamach Tel-Art informował, że stosując np. tabletki ReduFizz można schudnąć o 28 kg w ciągu 9 tygodni, nie zmieniając przyzwyczajeń żywieniowych i nie podejmując dodatkowej aktywności fizycznej. "Mirella schudła 28 kg i utrzymuje nową wagę już od ponad roku, nie przytyła przez ten czas, ani grama, jedząc nadal tak samo, jak przedtem (a ponadto nie lubi sportu)" - tak brzmi fragment reklamy, cytowany w komunikacie UOKiK. UOKiK stwierdził, iż nie ma żadnych dowodów potwierdzających skuteczność pastylek ReduFizz, jakiej konsument mógłby oczekiwać po lekturze ogłoszeń reklamowych prezentowanych przez firmę Tel-Art. Ponadto Urząd ustalił że Tel-Art jest tożsamy ze spółką Biotonic, która w zeszłym roku. również oferowała specyfiki wspomagające odchudzanie. W maju 2004 r. UOKiK nakazał jej wycofanie reklamy, w której działania pastylek odchudzających Extra Fit wprowadzały konsumentów w błąd.

Gość zenia_m
ja właśnie zaczęłam brać.. o rezultatach mogę napisać za jakiś tydzień jak ktoś chce

Gość Anetiiii
zamuwilam te tabletki ale po krótkiej konsultacji stwierdzilam ze to jest jedna wielka sciema, nawet niema strony internetowej.....co to za firma.... wyobrazcie sobie schudnąc 12kg w ciągu 3tyg....!!!!!!!wasz organizm to jedno wielkie smietnisko..... papapapa

witam, dziewczyny LIPo 53 to kolejne oszustwo, jak LA 121, pieniądze są nieduże ale to jedna wielka sciema, nia dajcie się nabrać w ostatnich tygodniach ukazało sie kilka art, w gazetach na temat naiwności ludzi, sama dałam się naciągnąć swoją tępą naiwnością, za klilka tabletek zapłaciłam parę stówek a efekty .....zero!!! nie dajmy się zwariować!

Gość Angandara
Zenia czy możesz napisać jak z rezultatami?

Gość Hatifnatka
na zrzucecie zbędnych kilogramów polecam wam drogie dziewczęta cidrex ;) sama go stosowałam... cidrex hamuje uczucie głodu i nie osłabia i jest przy tym nie dorgi, 30 tabletek kosztuje 60 - 100 zł zalezy gdzie. niestety dostępny tylko przez internet, ponieważ w polsce nielegalny ze względu na zawarte w nim zbyt mocne środki ;) dostępny w czechach. Ja zaryzykowałam i zamówiłam przez internet, za 98 zł :) dostałam po tygodniu i jestem zadowolona, zamawiam jeszcze raz razem z siostrą. pozdrawiam

Gość Hatifnatka
booże co ja napisałam, nie chodziło mi o cidrex tylko o Adipex!! cidrex to tylko jakiś ocet jabłkowy rzekomo hamujący głod, co jest dla mnie bujdą bo też go próbowałam. Drogie internautki poprawiam swój błąd, ADIPEX retard o przedłużonym działaniu, tak jest na ulotce :)

Gość smieszna jestes
Wiesz co to amfetamina? adipex dziala tak samo!!! zycze zby ci sie to jak najszybciej odbilo na zdrowiu.... moze troche zmadrzejesz. preparat ten przyspiesza bicie serca, powoduje nadcisnienie, bezsennosc, suchosc w ustach, a przede wszystkim wykorzystuje cale zapasy ATP....... puknij sie w leb i do psychologa idz...

Gość Hatifnatka
sama sie puknij, doskonale wiem co to amfetamina, i widze ze nie znasz dzialania adipexu bo bzdury wypisujesz ;) nie ma zadnych dzialan ubocznych poza tym ze nie chce sie jesc. jesli by sie mialo patrzec na skład wszystkiego to nic by nie mozna bylo zazywac ani jesc... wiec ile mieso ma cholesterolu? i wiesz jaki cholesterol jest niezdrowy na serce?

Gość Bożka
W odpowiedzi na tekst dotyczący Adipexu... To prawda,że Adipex zawiera dawkę amfetaminy. Przyspieszona akcja serca,suchość w ustach,nadciśnienie,chwilami rozdrażnienie lub spowolnienie...Nie chce się jeść,ale samopoczucie po zażyciu tego leku jest fatalne.Skutki uboczne jeszcze gorsze. Dobrych parę lat temu w aptekach na receptę sprzedawany był lek o nazwie Mazindol-stosowany w leczeniu otyłości,sprzedawny na receptę.Został wycofany z Polskiego Rejestru Leków ze względu na skład (amfetamina) i działania uboczne.Adipex ma prawie identyczne działanie. Nie polecam Adipexu.Zdaję sobie sprawę,że chęć bycia zgrabną zabija czasem rozsądek,ale nie dajmy się zwariować!!!

Gość elamela
a co polecasz ze srodkow wspomagajacych odchudzanie ?

Gość Minge
Wczoraj u fryzjera przeczytałam o LIPO53, 'niewiarygodny efekt" - pomyślałam. Ale pomyślmy moje drogie: jak wykańczjące dla organizmu byłoby zrzucenie kilkunastu kilo w 4 tygodnie!!! Na pewno rozstępy, wisząca skóra, bleee... A w ogóle to przezde wszystkim samozaparcie, siła i motywacja (np. rozpoczęcie nowego etapu w zycie) moga zdziałać cuda - a realnie mówiąc przynieść jakieś efekty. Oczywiście używam róznych kremów wyszczuplających np. z firmy AVON, ale to nie wystarczy: trzeba ćwiczyć, ograniczyć jedzenie, dbać o siebie - CHCIEĆ KAŻDEGO DNIA :o) Tak uważam. AHA! Jeśli chciałaby któraś z was kupić krem wyszczuplający z firmy AVON to mogę sprzedać drogą Allegro - cena? : 35 zł (priorytet, przesyłka gratis). Prosze tylko o maila zebym go systawiła, mam też inne rzeczy do sprzedania, polecam :)

Gość masziarra23
Czesc jesli chodzi o adipex to brałm go 2 miesiące. wcale nie czuje teraz głod narkomana, nie biore już 2 miechy, a z moim zdrowiem jest wszystko ok, schudłam 14 kilo, bzdury pisza tylko ci którym odchudzanie się nie powiodło. dieta i adipex to sukces

Gość ancolek
pytacie czy ktos brał lipo 53 ja brałam... wziełam dwa opakowania w 2006 po cztery tabletki schudłam 11 kilogramów. w chwili obecnej znowu ich poszukuję bo chce stracić na wadze. Przytyłam w sposób naturalny przez ciąże ktore mniełam dwie jedna po drugiej przestałam karmić piersią i znowu chce wrócić do dawnej wagi. ja osobiście polecam schudłam naprawdę.. pamiętajcie każdy organizm jest inny mi pomogło.

Gość gość
Ja biorę od 3 tygodni i............ nic, no może ze 30 dkg. Ściema i oszustwo.

Gość gość
Nie dajcie się nabierać!!!

Gość gość
Oszustwo zamówiłam i zamiast tabletek na odchudzanie przysłali mi na rzucenie palenia ,i można dzwonić do nich nikt nie odbiera...

Gość gość
Bralem Therm Line Men. Zuzylem cale opakowanie, nie schudlem ani grama. Teraz kupilem na Allegro te Lipo 53. Bylem nastawiony bardzo sceptycznie. W pierwszym tygodniu schudlem 4,5kg. Wlasnie zaczalem drugi tydzien. 1 tabletka rano, lekkie sniadanie. Ok. 11-tej kawa i cos slodkiego. 2 tabletki przed normalnym obiadem. Na kolacje jakis owoc lub jogurt. I jedna tabletka przed snem. Przez 3 dni schudlem 3kg! Bez biegania, bez cwiczen, bez glodowki. Nie sadzilem, ze takie cos istnieje - ale moja waga potwierdza skutecznosc.