Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekjjh

Zmuszają do małłżeństwa

Polecane posty

pomyliles osoby moj drogi........ja bylam dziewica i sypiam tylko i wylacznie ze swoim facetem !!! czytaj a potem pisz!

Gość do Do anette
chodzi o to, że dziwidztwo którejkolwiek ze stron nie gwarantuje niczego w związku!!!! i tak jak Anette napisała wyżej szczytem głupoty jest szukanie partnera w tych kategoriach!

Gość Też facet
Kolejny raz moja teoria potwierdza się w praktyce

no tak piszesz \"NIECH BEDZIE DZIEWICA PODCZAS NASZEJ ZNAJOMOSCI, ALE NIECH STRACI TO DZIEWICTWO ZE MNA JESZCZE PRZED SLUBEM, W CZASIE POZNAWANIA SIE. JAK I MILOSC BEDZIE TAKIEJ SIE OSWIADCZE\" no i załóżmy że im nie wyjdzie...nie moga sie dogadac ani w ł.ózku ani w życiu rozstają się i co ??? nikt jej nie pojmie za zone bo ona spala z tym pierwszym takie jest twoje rozumowanie...mysle ze nie rozumiesz dokonaca terii milosci : ZAMIAST CIĄGLE BRAĆ TRZEBA COŚ DAWAĆ OD SIEBIE !! KOCHA SIĘ KOGOS NIE ZA TO JAK JEST , CO ROBI ALE POMIMO TEGO .....

Dziewczyny,odpuśćmy sobie dyskusję z tym Panem.Naszczęście istnieje dużo facetów,którzy wolą te doświadczone i potrafią to docenić.Znam kilka takich związków i Wy napewno też,które są bardzo szczęśliwe. Nie chcę obrazić tu dziewic,bo wiem,że też potrafią być cudownymi kochankami dla swoich wspaniałych mężów.

tak wylaczam sie z dyskusji...z reszta kazdy ma swoje zdanie i ja je szanuje ale czasem wasze wypowiedzi a szczegolnie tez facet sa irytujace

Gość Też facet
Każdy niech postępuje tak aby być szczęśliwym

Gość do Do anette
foleta>>> dokładnie... niech sobie woli dziwice... nawet jakby wolał kobyły... to jego sprawa... tylko nie lubię jak ktoś mnie obraża i mojego męża w dodatku- generalizując, że każda która straciła cnotę to szmata, a jej facet to frajer! tyle

Gość Też facet
To ty mnie zaczęłaś obrażać

Gość szyszkownica
A to ty taki biedny chłopczyk jesteś , co się da zmusić ? To cierp :classic_cool: Nie daj sobie wciskać , że masz się ożenić , to twoje życie , ty musisz z niego być zadowolony. Jeżeli szczęście ci daje zabawianie się z małolatkami , to tak powinieneś robić. Oczywiście one też muszą znać reguły tej gry i je akceptować , nie wolno ci grać na ludzkich uczuciach. To samo się tyczy twojej laski - ona musi wiedzieć , o co chodzi , bo niektóre kobiety liczą się z czasem i może nie chciałaby dalej inwestować w zwiazek , skoro rodziny z tego nie będzie. Więc jesteś jej winny szczerość - no i tym następnym też. Jak wszyscy zainteresowani będą wiedzieli , o co chodzi w tej zabawie , to ja nie widzę problemu. Kto powiedział , że trzeba koniecznie się ożenić (27 lat to dla faceta dość młodo na ożenek moim zdaniem , zresztą wcale przecież nie ma obowiazku się żenić) ?

Gość szyszkownica
a fragment z dziewictwem nasuwa mi myśl , że ten cały topik to prowokacja ale podyskutowac można :classic_cool:

Gość do Do anette
12.17 i 12.20 facet przeczytaj sobie swoje posty a potem się wypowiadaj... jeżeli chodzi o okrreślenie "jakiś cienki bolek"... to sory... ale to pikuś w porównaniu ze "szmata"

Gość Też facet
Równie obraźliwe jak i szmata

Gość do Do anette
kwestia gustu... ale ja napisałam jakiś... no a ty... niestety odniosłeś się do wszystkich kobiet.... np 12:06 Też facet Jak taka wywłoka puszczała soię przed slubem to i po ślubie będzie ej łatwiej zdradzać. Nie zacząłem tego tematu ale koleś który to zrobił miał rację.

Gość w takim razie facet który się
puszczał przed ślubem jest zwykłym sk...................nem Po ile wy macie lat? w średniowieczu żyjecie? kobieta ma być dziewicą a facet może się pieprzyć przed ślubem?( i po ślubie też -z inna? ) chyba jakieś kompleksy macie chłopaczki!!!!!!!!!! bo mężczyznami zapewne nie jesteście!

Gość Też facet
Facet się nie puszcza tylko nabiera doświadczenia

ok niech ci bedzie bo widze ze nie zmienisz zdania to powiedz ile miales partnerek? 1.stalych 2. przelotnych ktory pomogly ci doswiadczyc rozkosznych chwil

Gość Też facet
Ale to nie ma znaczenia. Czy mialem tysiąc czy jestem prawiczkiem

Gość do Do anette
taaaaaaaaak to wtakim razie kobieta nie zdradza- tylko realizuje swoje potrzeby poza małżeństwem :) myślisz że jak coś inaczej nazwiesz... to to coś zmieni :)

też facet 🖐️ mimo tego że chcą cie tu zakrzyczeć, masz sporo racji. Ja też oddałam sie dopiero partnerowi z którym zamierzam spedzić reszte życia (już jest 5 lat) ale co to ma za sens skoro ani ja nie mam doswiadczenia w tych sprawach ani on? I oczywiście jak to już ktoś napisał u góry kusi mnie założenie topiku w stylu \"oddam sie na chwilę w ręce kogoś kto ma doświadczenie w tych sprawach;) Ale fakt jest też taki, że nie wiem czy z takim \"doświadczalnym\" chciałabym wiązać się na całe życie, bo takie zdobywanie na pewno wciąga...

te zfacet ty masz problem sam ze soba !!! wszytsko jest ważne ..nie sorry dla ciebie jest wazne ile razy twoja kobieta ......a nie jest wazne ile ty.....to tak samo jakbys powiedzial jak moja zona mnie zdradzi to ma w ryj ale jak ja to zrobie to przeciez nic sie nie stalo ja tylko nabieralaem doswiadczenia czyz tak?

Gość do Do anette
nom, mentalność Kalego jak Kali ukraść to dobrze... jak Kalemu ukraść to źle... to wyznacza poziom naszego też faceta :)

Gość szyszkownica
oj głupie wy baby jesteście.... przecież on się z wami droczy i co byście mądrego nie powiedziały , to on i tak będzie obstawał przy swoim ; po co sobie strzępicie języki , niech sobie gada co chce

Gość do Do anette
no do tego jest to forum... gadka szmatka dla zabicia czasu....

Gość Też facet
Nie droczę się. W sprawach tak fundamentalnych. Nikt nikogo nie jest w stanie przekonać

dobra narka dosyc na dziś !!!!a z reszta jak gadac to szczerze a nie migac sie od wypowiedzi pa:)

Gość Też facet
Ja na koniec przyznam rację autorowi tematu.