Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

kochanki

Polecane posty

Zgadzam się z kilkom radami!!Proszę żebyście wpadły do mnie!!też jestem w pilnej potrzebie... Mój temat to: czy to już na pewno nie będzie miało sensu????Zapraszam i proszę o pomoc.... PROSZĘ O POMOC.......

Gość aja_ja
Dziś przeżyłam fajne chwile jako kochanka. Było wspaniale. Krótko, bo krótko, bo tylko 2 godzinki, ale było cudownie. Pieścił mnie i całował namiętnie. Odwdzięczyłam się mu tym samym.. Niedługo znów to powtórzymy. Niestety będzie to prawdopodobnie nasz drugi i ostatni raz ze względu na kilka róznych spraw i różne grafiki. Nie potrafię przestac myśleć o tym. Jego żona zna mnie, bywam czasem u nich w domu. Wiem, że jesteśmy podli, ale bardzo ciągnie nas do siebie. Szkoda, że niedługo to ię skończy, bo seks z nim jest cudowny. Czuję się spełniona jako kobieta, czuję sie wypieszczona i obdarowana dużą dawką namiętności... Wiem, że nie powinniśmy tego robić, ale to i tak się skończy do miesiąca, więc teraz czerpię z tego ile się da :)

Gość ewerte
su ka z ciebie i tyle

Gość karoolek.............
a z ciebie kretyn/ka

Gość jbgfgbgnb
ja sie wpakowalam w takie głowno,i coz musze jak najszybciej skonczyc ale nie umiem

Gość a obesraniec karoolek
tapla się raz w gównie z kochanką, raz z żoną i nie może wybrać, które mu bardziej pachnie cóż kocha te aromaty

Gość gość
Obesraniec karolek to wali w pieluchy i wiecznie łazi z klocem przyklejonym do tyłka, bo jego matka brzydkie szmacisko obrabia fujary żonatym w krzakach :D

Gość gość
po co to g****o odgrzebywać?

Gość gość
To po co odpisujesz i odgrzebujesz? Tak cie kręci k******o? Tfu