Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc bca

Tik nerwowy, drganie pod okiem

Polecane posty

Gość abc bca

Czy macie czasem cos takiego? tak mnie to denerwuje, przeszkadza po prostu. Od czego to jest? Czy sa jakies lekarstwa lub witaminy by sie pozbyc tej przypadlosci? I od czego tak sie dzieje? mam to od 3 dni

Gość zacznij łykac magnez

Gość niedobory magnezu

Gość ona do tika
też tak miałam, trwało koło tygodnia - łykaj magnez, potas, ja jeszcze kupiłam takie tabletki na zmęczone oczy z ekstraktem z czarnej borówki - bez recepty w aptece :) życze powodzenia w zwalczaniu tiku. A jeszcze masuj miejsce pod okiem. Na noc możesz zrobić kompres z rumianku!

Gość depresyjna kobieta
nie przejmuj się tak tym tego prawie nie widać, co byś powiedziała gdybyś ciągle zmuszona była np.ruszać głową w jedną stronę wtedy dopiero się ludzie gapią:(

Gość depresyjna kobieta
nie przejmuj się tak tym tego prawie nie widać, co byś powiedziała gdybyś ciągle zmuszona była np.ruszać głową w jedną stronę wtedy dopiero się ludzie gapią:(

Gość abc bca
Ale odzew! dziekuje za wszystkie odpowiedzi, nie przejmuje sie, bo mam tak co jakis czas, i samo przestaje (chyba). Ale witaminy jakies kompleksowe? Mozecie rzucic nazwami? Czy po prostu sam magnez?

Gość ona do tika
magnez potas lub (pomidorki) witamina centrum tran czosnek witamina b witamina c lub (cytryny)

Gość abc bca
Dzieki bardzo. Pewnie tez za za duzo pije kawy, ktora wyplukuje magnez z organizmu. Juz wzielam pierwsza tabletke :-)

też tak miałam . popiłam troche kakao, zjadłam kilka... naście tabliczek czekolady i mi przeszło. :-))

Gość gość
Wlasnie tak mam i bardzo mi to przeszkadza!