Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga2

ponawiam pytanioe czy przerwy 3 miechy sa potrzebne w braniu pigół/

Polecane posty

Gość Zośka.Z
Witam, ja jestem pewna że nie trzeba robić przerwy w czasie brania tabletek. Ja biorę już ok. 1,5 roku i regularnie chodze do lekarzy ginek. pytałam o to, powiedzieli że 7 dniowa przerwa w zupełności wystarczy. Ja ich słucham i nic złego sie ze mną nie dzieje. Tylko niepotrzebnie ogranizm Ci się rozregiluje. POZDRAWIAM :)

Gość Majka***
A co jesli ja biorę juz 3 lata..... :( ??? od wczoraj postanowilam ze zrobie 1 miesiac przerwy, czy to ma w ogole sens?

Gość ....znowu to samo
majka...kazdy ginekolog ci powie, ze skoro robisz przerwe, to powinna ona miec przynajmniej 3 miesiace ( 3 normalne okresy)

witam panie, podziele sie wiedza ktora przekazal mi moj ginekolog, a jest dobry potwierdzam. Otoz tabletki powinno sie brac bez jakiejkolwiek przerwy (nie liczac tych 7dniowych) ok 3 lat. Następnie powinno sie zrobic przerwe do przepisowych 3 miesiączek Twoich prawdziwych. wiadomo ze wyniesie to wiecej niz 3 miesiace bo prawdziwe miesiaczki po tabletkach pojawiaja sie w nieregularnych okresach bo przedluzy tą przerwe. pozdrawiam.

Gość PIGUłKA
PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA PIGUłKA

Gość PIGUłKA
mogę powiedzieć tylko tak: moja pani ginekolog twierdzi, że żadne przerwy nie są potrzebne, bo teraz mamy nową generację pigułek, które zawierają małą ilość hormonów ( np. LOGEST)