Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość Obywatel DE
Turcy maja polki za szmaty. Wystarczy ich zapytac. Niemki zreszta tez. Ogolnie kazda kobiete bez chusty.

nigdy nie uslyszalam zlego slow a wrecz przeciwnie a z ust Polaczka oooooooo lepiej nie powtarzac!

gdyby Twoim ojcem byl Turek tzn ze Twoja matka tez szmata pomysl czlowieku co Ty piszesz !

Gość kiz
mieriam masz przyklad na tym forum zobacz kto wypisuje takie glupoty obraza nas i wogole do czego te zachownie jest podobne???? tylko smierdzace fujarki maja takie cos do powiedzenia.... a ja zyje tu w niemczech i jakos nigdy czegos takiego nie slyszalam moja kolezanka jest tu rodzona a rodzice sa polakami i jakos nigdy niczego takiego nieslyszalam.... zalezy w jakim pospulstwie sie czlowiek obraca... bo normalne ze sa tez wiesniaki i brudasy alkoholiki jak w kazdym narodzie nie przecze ale co na to poradzisz muzumanie byli sa i bedas obojetne co ty obywatelu powiesz oni beda bogami sexu i nie zmienisz naszego stosunku do ich osoby gadaj se ile wlezie.... pilnuj corecji zeby tam przypadkiem jakis malutki tureczek w rodzinie sie nie pojawil

Gość kiz
a po drugie to chyba polacy tak w niemczech mysla o polkach i niemkach bo pierwsze slysze buheheheheh a dobrze ze nie mam znajomych polakow tylko pare kobitek polek dlatego tego nie slyszalam jeszcze.... naturalnie ze polacy nasi chlopcy maja taka opinie zazdrosc ludzka rzecz ale zeby tak klamac i zaraz wypowiadac sie za inne narody ze polki to kurwy lecz sie kurwa baranioe bo juz mnie wkurwiasz

o zgrozo to teraz dziewczyna ma przechlapane bedzie chodzic na smyczy jahahahah a napewno juz nie raz rozlozyla nozeta dla gladkiego aksamitnego fajfuska hahah a jak nie to i tak kiedys to zrobi !

Gość Obywatel DE
No niestety wprost ci tego turek nie powie, ale w rozmowach z nimi zawsze to powtarzaja. Za kobiety uwazaja te swoje dziewice, inne to dziwki. Moja corka nie spojzy nawet na tych pod-ludzi. Jest dobrze wychowana.

Gość kiz
bedzie pale ciagac tylko swist hehehh albo i juz z geby nie wyciaga tureckiej fujary

hahahahaha naprawde poplakalam sie to jest lepsze od komedi

a te niby ich dziewice to dopiero kurwiszony hahah

Gość kiz
dokladnie zapytajcie co oni sadza na temat swoich kobiet heheheh jak sie rozwodza bo kurwicha z nich staszne te to sie rzna jaa sie dziwie bo znam pare tureckich kurew ktore sa z polakami po slubie czy one lubia ciagac ta smiedzaca fujare ???? albo nie lubia duzych zaganiaczy !!! dlatego biora sie za nasze te marne nico

Gość kiz
czekajcie napisze do takiego chlopaka co tu jest rodzony polak , bo az nie mohge zobacze co mi odpisze czy polki to kurwy bo z turkami sa ,,,,naprawde jestemaz ciekawa

Gość kiz
miriem ale bedzie rzniecie cooo =) a to musisz pewnie znikac ?? bedziesz jutro na chaciku???

Gość nina45
witam. bez urazy, ale po przeczytaniu wszystkich tych postow, a szczegolnie kiz - mam wrazenie ze przez te 3-4 strony tutaj na forum, przeczytalam wiecej przeklenstw od jej strony, niz w calym moim zyciu. LOOOOL - az sie plakac chce, ze Polki sa takie oklete. masakra.

Gość kiz
nina nawet mi sie ciebie komentowac nie chce

Gość kiz
sie nie pisze od niej strony tylko z jej strony

a bedzie bedzie !to lece ! Jutro bede na 100%

Gość kiz
aaaaa to lec kochanie lec powiesz jak bylo ojjj fajnie powodzenia idz na calos

Gość Arafatka22
nina45 trepku nastepny, to zacznij od strony 370 i zobaczysz na co stac naszych polskich chłopaków:D:D:D i nie tylko, przy nim te laski to normalnie kulturka:D:D:D

Gość nina45
no to przepraszam, za blad stylistyczny , ale wybacz- od urodzenia nie mieszkam w Polsce, a w szkole nigdy nie mialam polskiego :P ja nie chce zebys komentowala. To taka tylko drobna uwaga :-)

Gość nina45
ee Ty arafato - nie jestem zadnym drugim wertypem , tak? to po pierwsze po drugie - wiem co pisal wertyp; tylko chodzi o to, ze z ust kobiety dziwnie slyszy sie takie przeklenstwa :D

nie daj sie tym wszystkim obludnym stworzenia ! Wszyscy tacy niby porzadni a tak naprawde gdyby mieli okazje i mozliwosci oczywiscie to juz chyb i barabara!

Gość nina45
ja juz kiedys pisalam- ja mialam okazje, ale zrezygnowalam.... nie zaluje, grzeje mnie to, wrecz sie ciesze ze zmadrzalam.

Gość kiz
aaaaaaa widzisz madra z ciebie kobitka ... mialam tez to napisac ze to poprzez naszych smmoiedzacych kutafonow ale nawet mi sie z nina polemizowac nie chcialo

Gość kiz
nina 45 to ty chyba po 45 roku zycia coo???

Gość nina45
mi tez sie nie chce gadac na ten temat - kazdy wie swoje, kazdy widzi swoje, kazdy ma inne poglady itd. to sprawda indywidualna kto z kim sie spotyka, czy zyje czy nie wiadomo co jeszcze.. czy to Turek, Arab, Austriak czy Bog jeden wie jeszcze kto.. kogo to obchodzi :P spadam sie uczyc historii hiszpani, bo mam zaliczenie jutro :p narson :]

Gość kiz
mieriem ale ja nie rozumiem

Gość nina45
nie, nie jestem az taka stara :P studiuje. a czemy 45? w sumie po co mam sie tlumaczyc ale okej - urodzilam sie 4 maja.

Gość kiz
a to nina to ty jednak mloda jestes aaaa juz masz doswiadczenie z turkami ze sie szarpene i zapytam ???