Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa

Why przyciągam takich facetów jak to zmienić????

Polecane posty

Gość ja pingole
ale towarzystwo wzajemnej adoracji.. durne paly..z "dlugimi pazurkami" . zero imaginacji Mozna sie ubierac dobrze,mozna krecic tylkiem i byc adorowana przez wszystkich ale kurwiki ma sie w oczach- to wasz problem.. zastanowcie sie nad tym...

proponuję mądra pało sprawdzić najpierw znaczenie słowa imaginacja w słowniku, zanim się zacznie mądrością \"świecić\"

Gość no malenka
widze ze i na topiku o antykoncepji się wymodrzyłaś

Gość ja pingole
posty zostaly przeczytane -stad taki wniosek. jakby to byl Wasz jedyny problem.. ale niech to kolko rozancowe sie wspiera, tylko szkoda,ze burzycie obraz "podobno" inteligentnej mlodziezy IV RP "Spuszczam na to zaslone milczenia" To u gory to dowolne przytoczenie tekstu -mam nadzieje,ze odpowiednio go zinterpretujecie...

jak Ci nie pasuje, to przecież nie musisz czytać tego topicu - zamiast burzyć swoje wyobrażenie o młodzieży to idź lepiej popieść swoją inteligencję - bo to chyba jest Twoja sprawa, a nie czyjaś inteligencja w Twoim subiektywnym odbiorze

Gość do no malenka
koniecznie podaj linka do tego topicu o antykoncepcji

hej hej :) no..a ja dzisiaj obejrzalam filmik..zrobilam koktail owocowy..pogralam na gitarze .zaraz obiad i na urodzinki do kuznki malej :)

hahaha - rzeczywiście dobrzy jesteście - coś dziwnego jest w tym, że dziewczyna wypowiedziała się o antykoncepcji i okresie? ale z Ciebie malutka pracuś

dreamer słonko niewiesz jak to jest kosmiczne rzeczy mówilam ta dla nich to nie zrozumiałe niestety;)

biedaczki, jeszcze im się popsuje wyobrażenie o moralności młodzieży w IV RP - przecież teraz to temat wręcz zabroniony - bo toruń nie zatwierdził ;)

hihihi dobre dobre no niestety taka ta młodzież zepsuta że o antykoncepcji mysli zsamiast seksić się bez żadnych obaw;) hhahhahah

właśnie, zamiast produkować dzieci, a później jojczyć, że się becikowe skończyło, a bida, bo 13 dzieci w domu, a kolejne w drodze, to się młodzież za antykoncepcję bierze - upada wszelka moralność, upada :P