Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana Majeczka

Wspólne pierwsze wakacje...

Polecane posty

Gość Zakochana Majeczka

W sierpniu po półrocznej nieobecności w kraju wraca mój chłopak :) i mamy w planach Nasze wspólne pierwsze wakacje... On wybór miejsca zostawił mi, to ja mam zdecydować, gdzie pojedziemy...tyle, że ja nie mogę się na nic zdecydować, jest przecież tyle pięknych zakątków, a jak tutaj wybrać jeden z nich... może mi coś doradzicie, jakieś fajne miejsce, najlepiej w górach, ale niekoniecznie, ładnie proszę :). Z jednej strony już nie mogę się doczekać, a z drugiej strony mam sporo obaw, jak to będzie...pierwszy raz będziemy ze sobą tyle dni (myślimy o ok 10) non stop. Byliśmy parą tylko 3 miesiące i On niestety musiał wyjechać, więc tak naprawdę jeszcze siebie nie odkryliśmy i to pewnie stąd te moje obawy...ale wierzę, że będzie dobrze... :) Pozdrawiam.

Gość ładnie piszesz
powodzenia życzę. Co do wyboru miejsca to niestety nic nie doradzę bo się nie znam. Rzadko gdzieś wyjeżdzałam.

Ale frajda, powiedzmy, że zazdroszczę :D Też chciałabym nie martwić się o pieniądze.

Hej! Nie martw sie, ze nigdy dotad nie byliscie razem non stop. Na pewno sie soba nie znudzicie; wspolne wakacje to swietna sprawa :). Co do zakatkow, to dowiedz sie co Twoj chlopak preferuje- czy gory i aktywny wypoczynek, czy morze i lezenie na plazy, czy tez np. morze i zwiedzanie albo mazury i pplywanie :). Jesli bedziesz wiedziala, ktore z tych to napisz :)

Gość isztarrr
Z jednej strony już nie mogę się doczekać, a z drugiej strony mam sporo obaw, jak to będzie...pierwszy raz będziemy ze sobą tyle dni (myślimy o ok 10) non stop. Byliśmy parą tylko 3 miesiące i On niestety musiał wyjechać, więc tak naprawdę jeszcze siebie nie odkryliśmy i to pewnie stąd te moje obawy...ale wierzę, że będzie dobrze... tak bedzie pieknie,a obawy ustaw w kątku:) a zakątki? jaworzynka, byłam sliczne, brenna, koniakow:) piwniczna, okolice strego sacza, krynica, nie bylam, ale i byla. Busko zdroj bylam:) a tak to nie wiem, nawet kotlina klodzka, sowie gory, wazne ze razme niewazne gdzie, aby zielono bylo:) bonne route:)

Gość Zakochana Majeczka
Dziękuję, że pomimo tego, iż nic mi nie poleciłaś, napisałaś parę słów :). Mam nadzieje, że wszystko będzie tak, jak sobie wymarzyliśmy i tak jak sobie ten wspólny Nasz wyjazd wyobrażamy...

Gość Zakochana Majeczka
Oczywiście dziękuję Wszystkim za wypowiedzi i miłe słowa. Pisząc wcześniej, nie zauważyłam, że prócz tej jednej wypowiedzi są też inne... :).

aa jesli chodzi o polecanie- to polecam Pomorze- okolice Zalewu Wislanego- piaszczyste plaze, no i jst co zwiedzac; a z drugiej strony kraju oczywiscie niesmiertelne Zakopane :) no chyba ze nizsze gory, to Wisle polecam :)

Gość agappp
a może coś tradycyjnego..na przykład Zakopane,albo cos małego w jego pobliżu.Ja osobiście wolę morze Mielno,Władysławowo:) Może coś z doliny kłodzkiej na przykład Polanica,Kudowa Zdrój.

Zamek Czocha w Leśnej, Kudowa Zdrój (polecammm!) miejscowości nad morzem. Ustka, Miedzyzdroje..

Gość kruca fiks
znaczy sie ze na wakacjach bedzie wasz pierwszy sexik? ;) jak tak to ja bym jechal nad morze :)

Może i nic Ci nie doradzę, ale pozdrawiam Cię serdecznie, tym bardziej, że ja też w tym roku planuję pierwsze wspólne wakacje z moim chłopakiem :) chcemy jechać do Zakopanego, oczywiscie na parę dni skoczyć do mojego ukochanego Krakowa, no i może Słowacja? w końcu to niedaleko. Jestem naprawdę szczęśliwa, że mam przed sobą taką perspektywę, mniemam, że znasz to uczucie :) jedynym problemem jak narazie jest kwestia transportu, bo się jeszcze nie zdecydowalismy jak sie dostać na miejsce, ale to już pozostaje wtórne. A tak sobie mysle, że warto by było się chyba zastanowić nad miejscem noclegowym i konkretnym planem, heh ale to tylko same przyjemności :)

Gość Zakochana Majeczka
Z tymi pieniędzmi to niestety u Nas też nie jest tak wesoło. On teraz ciężko pracuje i studiuje, ja też studiuję a po sesji na cały lipiec też idę do pracy, by trochę pieniążków na wakacje przybyło, bo Rodziców ani moich ani Jego nie stać na Nasze wakacje. Zresztą w tym wieku już nie wypada brać od Rodziców na swoje zachcianki (przynajmniej ja tak myślę). Znudzić to na pewno się sobą nie znudzimy, bo właściwie można powiedzieć, że my sobą jeszcze nie zdążyliśmy się nacieszyć, niestety. Nie umiem wytłumaczyć :) tych obaw, o co dokładnie mi chodzi, ale czasem mnie nachodzą, jak to będzie, jak On się będzie zachowywał itp., ale to chyba normalne. A co do miejsca to tak: My mieszkamy 100 km od morza więc ono raczej odpada. Ja w górach byłam już parę razy (Zakopane, Rabka, Karpacz, Bieszczady), natomiast On nigdy nie był, dlatego chodzą po głowie mi góry, ale takie gdzie jeszcze nie byłam. No nie wiem sama... :)

U mnie jest bida i nędza... nawet nie mam z czego na wakacje odłożyć, bo pensja żenująca i wkrótce ostatnia, a facet nie pracuje :O No ale to taka dygresja...

A co byście bardziej mi polecili: Wisłę, czy może Polanicę Zdrój ? Kruca fiks -> pozwól, że odpowiedź na Twoje pytanie pozostanie moją tajemnicą, tajne :). Tipi -> również serdecznie Ciebie pozdrawiam i wiem, co czujesz :), pewnie już też nie możecie się doczekać. Ja w Zakopanym byłam parę lat temu i jechałam wtedy pociągiem, dłuuuga ta trasa (oczywiście zależy skąd jesteś), ale naprawdę warto. Ja się nie mogę doczekać tym bardziej, że mamy pół roku rozłąki, teraz jeszcze zostały ponad 3 długie miesiące. Nie wiem, My się chyba nacieszyć sobą normalnie nie będziemy mogli... Przez to, że Jego nie ma w Polsce, wszystkie sprawy, łącznie z wybraniem miejsca, transportem i rezerwacją noclegów spoczywają na mnie, ale to miły \"obowiązek\":). Pozdrowienia dla Wszystkich...

Gość kruca fiks
nie pozwalam :p;)

Gość polonissta
wyglada na to ze pierwsze dupcenie dopiero przed wami :p a jestes jeszcze dziewica? ;)

Gość polonissta
przeciez i tak jestes tu anonimowa, to co Ci szkodzi?;)

Gość polonissta
zaspokoi to moją ciekawość :)

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale znacznie odbiegliśmy od tematu i już niestety, jakoś nikt nie próbuje mi nic doradzić :(, a szkoda. Jak odpowiem, to wyjdzie na to, że nie umiem trzymać się swojego zdania i jestem uległa, a tak nie jest :).

Gość polonissta
ale przynajmniej będziesz miała święty spokój i nie bedę Ci paskudził tematu ;) :D

Tracę już cierpliwość i zaraz...się wkurzę!! Niech Ci będzie, bo inaczej nie dasz mi spokoju: pewnie zostanę \"wyśmiana\", ale pierwszy raz mam dopiero przed sobą, nie tylko z Nim, ale i w ogóle i wcale się tego nie wstydzę!!, natomiast On już ma go za sobą. ZADOWOLONY ?? !!

Gość polonissta
bardzo zadowolony :D Majeczka dziewica 👄 czyli jednak miałem nosa :D ale niepotrzebnie się tego obawiasz, Twój chłopak na pewno pieknie zerżnie Ci dupcię :D:D:D

Gość polonissta
bo wprawe zapewne ma, za granicą nie jedną panienkę na pewno stuknął ;):D

A skąd Ty możesz wiedzieć, czego ja się obawiam, przecież ani razu nie wspomniałam, że to właśnie tego, chodziło mi całkowicie o coś innego...ale wiadomo, facet myśli tylko o jednym... ŻEGNAM Cię...

Gość polonissta
Majeczka 👄 :D