Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kradne nicki

Czy jestem tu sam???

Polecane posty

Gość znam tu starszych

Gość znam tu starszych
takze jurnych np.przedluzacz orgazmow :D

Gość gość
Eee, docencik, no to mlody jestes:DNo mlodszy od jurnego przedlurzacza chociazby:DNiesmialowski---> wstydze sie, bo sie czuje ze ciagle sie zwracam do Ciebie po nazwisku, tez sobie nick wymysliles:D Czuje sie niezrecznie.....

Docenciku istotnie jesteś młodym facetem ;) a ile wiosenek ma Przedłuzacz Orgazmow :D;)

Gość przedmurzacz chrześcijaństwa
tak na oko 50, ale może to młodzianek, tylko trunkowy

Gość gość
Emmii--> przedlurzacz ma chyba 42...43...dokladnie nie pamietamNiesmialowski--> no coz, nie mam wyjscia, niech zostanie po nazwisku:DDocent--> milo mi:) 33 to fajny wiek dla faceta...mowie to z perspektywy kobiety 25 letniej, gdybym miala 19, pewnie bym Cie nazwala zgrzybialym staruchem:P

Gość ee.
przedłuzacz ma cos 43 albo 44 :classic_cool:

Gość Emmii myslimy ze masz
no ile ??? 14 ? :D

ostatnio u nas w lidlu zaczęli sprzedawać w promocji kostki wybrakowanego ptasiego mleczka bez polewy czekoladowej, które stanowią doskonałą i niedrogą alternatywę dla kostek sera feta stosowanych w chatakterze licówek dentystycznych. pozdro!pozdro600

Mój zachwyt wzbudza 1 strona przeglądu Działkowca,przy czytaniu jej aplikuje sobie analnie nasiona storczyka :D

pod mur ......:D szkoda takiego faceta ;) pomyliłeś sie bardzoooooo :D;)

Gość gość
hmmm, no sadzilam ze Emmii ma miedzy 20-30 lat...uscislajac miedzy 20-25...a teraz to juz nie wiem

Gość Ennnnii
mam 45 lat, ale regularnie zażywam pisiorki wiewiórek w formie czopków, co doskonale odtruwa organizm i przywraca mi młodość i urodę.

własciwie jakie to ma znaczenie jestem na kafe z podobnych pobudek jak Pozdro600 lubie .... i nic wiecej , wiem że w realu nigdy nikogo z WAS nie spotkam:(

Gość gość
eee, nigdy nie mow nigdy. Ja osobiscie z paroma osobami z Wawki z checia bym sie spotkala, ale czasu brakuje....Poznalam pare osob z netu i nigdy sie nie zawiodlam, a jedna z nich jest nawet moja druga polowka od 3 lat:)

:D:D uroda pewnie jest ale 50l. :D:D kochany podszywacz 😘;) i za to WAS lubie , można sie posmiac :D mój brzuszek :D:D;)

Gość docentowa
tiiaaaaa to tu się kurwujesz i dziwkarzysz?

Gość gość
ha! Zeby bylo smieszniej docent, ja dzisiaj takie wlasnie mysli mialam. Stoje sobie na przystanku i mysle - cholera, niezle jaja by byly, gdybym wpadla na kogos z kafe, kto by mnie rozpoznal!:) Ciekawe czy by zagadal, czy tez sie tylko zastanawial - ona to czy nie ona, i przyjechalby moj tramwaj, i tyle bysmy sie widzieli:( Heh.