Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosza domowa

lista imion zakazanych

Polecane posty

moje Słonko wymyśliło, że jak będziemy mieli synka to będzie MALCOLM :O fuuj nie podoba mi się i chyba będzie Miłosz bo inne męskie mi sie wogóle nie podobają (poza MACIUSIEM ale w naszych rodzinach jest już ich ponad 10-ciu więc nie bardzo :P )

Teoria! Jak dla mnie masz śliczne imię, gdybym miała mieć córkę, to tak własnie miałaby na imię. pozdrówka.

Gość hhjjkk
A co byście powiedzieli na Syriusz??

Gość bąbolada12
Bożydar a fujjjjj....

Gość xyzzyx
nikola, nikola, nikola

Gość sporttozdrowie
a co myslicie o imieniu IGOR????

Gość Clodija
wy jestescie nie normalni ludzie.. i to stare baby jeszcze tak piszą.. Co za wstyd dac dziecku piekne polskie imie? nie pojmuje tego..zyjemy w polsce powinnismy byc dumni z tych imion z naszej kultury, jezyka i wszystkiego co polskie, zal mi Was z takim podejsciem i gardzeniem co swoje to ja tą biedna Polske widze w ciemnych barwach... Mi sie bardzo podobaja nawet te stare imiona kojarzą mi sie z osobami powaznymi i wyksztalconym i z POLAKAMI przede wszystkim za to Nadia, Allan, Nicola? co to ma byc ? paskuda a znajomi pewnie chca byc mili..

Gość ppollhhh
a moze tak Delfina? ;) chodzila ze mna do szkoly

A dla chlopca Brajan albo Kewin----fuj, od razu widac ze wies totalna... Tu sie mylisz. Teraz wieś daje imiona np Franciszek czy Weronika żeby pokazać że są 'na poziomie'

Gość Clodija
no wiadomo ze to przeciez WIOCHA , przepraszam bardzo ludzie kogo to jest wina ze te imiona szkodzą? no kogo jak nie was wszystkich, spoleczenstwa jakby ludzie zaczeli szanowac 'swoje' a nie nadawac dzieciom jakies durnowate kiczowate imionka z zachodu to imie Frank byloby jak najbardziej normalne i tolerowane. Boje sie o Polske.. widze co sie dzieje, nikt nie szanuje tego co nasze, i potem wielki zdziw ze wiekszosc panstw nas Polakow nie lubi.. Wyobrazcie sobie zakompleksiona kobiete ktora ciagle narzeka ze gruba, brzydka- nikt takiej nie lubi.. tak samo z Polska;(

Gość Clodija
Franciszek* bron Boze Frank..

heh ja miałam w szkole uczennicę o imieniu ATENA :-D

Gość ANNA maria julia
bardzo przepraszam, ale ANNA- mimo, że bradzo popularne- to bradzo piekne imie ! Można je zdrabniać na wiele sposobów : Ania, Anuś, Anusia, Aneczka, Anulka, lub tez Anka, czy Anna . Piękne imie i wszystkie Anie jakie znam to wartościowe i madre kobiety !

Gość genetyka
Amelia - nie polecam, bo imię to oznacza również wadę genetyczną - brak jednej lub wielu kończyn.

Gość tyghghhhj
IZYDOR

Gość ewelinaoopop
julia julia i jeszcze raz julia

Gość wyjatkowo głupi topik
tyle powiem

Gość fredziaaaaa
Stanislaw, Zoska, Maryska, Ziuta - paskudztwa

Gość daria1991
nazwe syna Huldigan a córkę Klementyna bo jesteśmy zamożni i nie ze wsi

Gość sharing pack czy cos takiego
Tak, Amelia - zdecydowanie! Paskudne imię. Moja szwagierka ostatnio nazwała tak córkę. Nie dość, że uraczyła ją takim ohydnym imieniem na resztę życia, to jakby tego było mało, to imię IDEALNIE do niej pasuje. Wygląda jak Toudi. Z chłopięcych natomiast bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się imię Nicholas. O kewinach i Brajanach nie wspomnę. Brzmią idiotycznie, a pisownię pozostawię bez komentarza.