Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEEEELP

KURCZE,WPADKA PRZY BRANIU TABSOW??PROSZE O POMOC..

Polecane posty

Gość HEEEEEELP

A WIEC BIORE TABLETKI REGULARNIE, JEDNAK OSTATNIO SAME IMPREZKI ITD TROSZKER PILAM, JEDNAK NIE WYMIOTYWALAM ANI NIC Z TYCH RZECZY, ZAWSZE DOSTAWALAM OKRES W PN, MIESIAC TEMU W NDZ [ CZYLI POWINNAM DZIS], OD 3 DNI BOLI MNIE BRZUCH, DZIS ZACZELY PIERSI, BOJE SIE ZE WPADLAM MIMO ZE BIORE TABSY BO OKRESU NIE WIDAC. PROSZE O POMOC...

Gość HEEEEEELP
ok ja sie pytam tylko czy jest duze prawdopodobiemstwo i wogole bo schizuje na maksa...

nie wiem..zalezy od organizmu kobiety , kazda jest inna...ja tez sporo nieraz pilam, a mimo to nie wpadlam

Ja Cilest biorę dwa lata juz, zawsze miałąm okres w poniedziałek, nagle pare miesiecy temu przesunął sie na wtorek, a ostatnio dostałam w srodę ... w ciązy nie jestem, na imprezy nie chodzę wiec chyba to raczej normalne i nie powinnas sie niepotrzebnie schizowac, test jak chcesz mozesz sobie zrobic ale nie sadze bys miała powód do zadreczania sie :)

Gość HEEEEEELP
dzieki, ja sie tylko boje tego ze ten alkohol mogl obnizyc ta skutecznosc, boje sie strasznie, bo nie jestem na to gotowa ;/

Gość HEEEEEELP
tak m,yslisz?? tylko ze miesiac temu o tej porze okres juz byl ;-( kurcze tak bardzo sie boje ale mama jeszcze nadzieje...

Gość MajaM
Ja bym zrobiła test, bo mimo regularnego brania wpadki sie zdarzają. Znam takie dziewczyny. A twój styl życia, balangi, alkohol....

Gość zuzia lalka nieduza
Po pierwsze alkohol nie obniza skuteczności tabletek. Rozmawiałam na ten temat z 3 ginekologami Po drugie... im dłuzej bierzsz tabletki to moze sie zdarzyc przesuniecie okresu o jeden dzien później. Ja kiedys dosawałam okres 3 dnia przerwy teraz dostaje 4 dnia. To, ze w zeszłym miesiącu dostałaś dzien wczesniej moze było wynikiem jakiegos zakłocenia. Mi sporadycznie zdarzało sie ze dostałam w inny dzien. Nie panikuj bo wydaje mi sie to niepotrzebne. Poza tym jest dopiero niedziela.....okres bankowo dostaniesz

Gość HEEEEEELP
wielkie dzieki dziewczyny ja jakos w to nie wierze ale czekam z niecierpliwoscia...

Gość zuzia lalka nieduza
W co nie wierzysz?

Gość łyżeczka
Tak to jest jak sie nie jest dobrze poinformowanym :O Nie jestes w ciazy na 10000000000000 % Matko jaki ten narod ciemny...

Gość HEEEEEELP
no sama widzisz lyzeczko jedni gadaja tak inni tak ja chcialam tylko zasiegnac info poniewaz juz powinnam dostac, rano a go nie ma i schizuje... a objawy mama takie jak opisalam wyzej i troche mnie to nurtuje, nie myslcie sobie ze jestem jakas gowniara mam 21 lat ale tutaj raz pisza ze alkohol obniza a raz ze nie i czlowiek caly glupi sie robi mimo wszystko dzieki wielkie... ;-) i milej niedzieli zycze

Gość łyżeczka
Sluchaj, ja biore tabletki juz kilka lat i nie raz sie nawalilam ostro i nawet wymiotowalam i nie zaszlam w ciaze. Oczywiscie przy wymiotach pewne prawdopodobienstwo jest ale niewielkie. A w Twoim przypadku to po prostu NIEMOZLIWE. Mi tez sie nie raz przesuwal okre o 1 dzien, nie martw sie!!!

Gość antoninka
to wszystko przez ten stres:)nic sie nie martw dostaniesz okresik:)

Gość zojka23
laska nie msz co sie stresowac!! jesli nie zwymiotowals to nie masz sie oco martwic!! a te przesuniecia to sie zdazaja..mi po 2 latach zazywania tabetek pkres sie spoznil jeden dzien!! a co wypowiedzi MORPHINKI to jak ktos nie wie to nie powinien sie odzywac..bo poco stresowac i tak juz zdenerwowana kobiete???