Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika0097

PROSZE PO MOZCIE..MATURA ZA 4 DNI!! JAK TO BYŁO Z WAMI??

Polecane posty

Gość tez pobstawiam na wesele
Ludzie spotykamy sie tu po maturze! :)

Gość maturka 2006
Nad niemnem było na zimowej i a tam sie tylko da opisać dwie mogiły także wątpie i nie powtarzam tango też już było w tym roku na sesji zimowej !!! obstawiam wesele ludzi bezdomnych kochanowskiego i lalkę ewentualnie wojne

Gość marika00987
Boze ja juz wariuje!!! :( strasznie sie boje. Umiem juz wszystko ale zawsze miałam problem z napisaniem wypracowania. Pozatym nie zdałam probnej z polsiego :/ Stressss :(

ej ale chłopow nie powinno juz byc??ja przez ta ksiazke nie zdalam probnej,bo glupia zamaist wziac pierwszy temat wzielam chlopow ktorych nie czyalam..boje sie zeby tych wierszy nie bylo pana tadeusza i potopu!!

A granica?? tego chyba nie było. Chciałabym wspołczenosc bo jestem z tego niezle obkuta... :) pzdr

no stresssss straszny!!:( ale już pojutrze o tej porze będziemy się martwić o angielski:D

Gość slonko123
inteligencja laczymy sie :) juz wiadomo ze romantyzmu nie bedzie a ja typuje TAngo OPOWIADANIA BOrowskiego WESELE DOBRE ŚCiĄGi

Gość jaaa tezzz
sie boje ze bedzie Potop i Pan Tadeusz :/

Gość maturka 2006
jestem zaaa zaobaczymy czy dobrze obstawialiśmy... hehehe a tu będzie ZONK !!! dadzą Daniela Naborowskiego (*uj wi kto to)i np. wiersz Stanisława Baranczaka ktorego też nie znam i nie wiem kto to!!!!! dra,mat ale grunt to sie nie poddawać !!!

nie chce juz chłopow!!!!!!!

kurcze nie straszcie tym potopem ;) juz byl kilka razy wiec nie bedzie;) z granicy to chyab sporo tego moze byc;) tylko boje sie ze dadza cos za bardzo filozoficznego,bo tam tego nie brakuje przeciez:P

Ludzie nie nakręcajmy sie nawzajem :) Nie dajmy sie zwariowac!!! :) Słyszałam, że maturę nie zdaja osoby które w ogole sie nie przygotowywały a my jakas wiedze mamy :)

Gość maturka 2006
heheheh wszyscy razem wzięci :)

Gość jaaa tezzz
A jak nam zrobią psikuja i nici z naszych obstawien? Trzese sie na sama mysl

ja się właśnie boję, że mogę sie poważnie zaskoczyć :O :(

Gość maturka 2006
W sumie też racja ja mam kumpli którzy sobie bimbali przez 3 lata a polaka zdali na 40 - 50 % kurde aż taki tuman nie jestem bedzie dobrze w sumie nie objałam sie a uczyć sie znów aż tak strasznie nie uczyłam także myślę że będzie dobrze:):):):):):)

Gość maturka 2006
eee heheheh sory Bimbo :)

napiszmy ta mature razem na kafe:):P hehe:P tez jestem za tym zeby sie nie nakrecac i niepotrzebnie stresowac;) cos tam wiemy:)fragmencik bedzie;) wiec nawet jak nic o lekturze sie nie wie to cos z niego mozna wypisac;) i sie zda;) kurcze POWODZENIA;)

Moja przyjaciółka nigdy sie nie uczyła. Liceum przeleciało jej bardzo szybko (jak sama twierdzi) Do matury uczyła sie 3 godziny...poczytała streszczenia i opracowania niektorych ksiazek i zdała na 68% Dobre nastawienie to połowa sukcesu!! :)

Gość maturka 2006
WLAŚNIE !!!! :)

Gość maturka 2006
Dobra ludziki ide jescze sobie Ferdydurke pomęczyć której nie cierpie no i jescze chyba sie wezmę za Borowskiego papap będę jakoś później :):)

ja będę szczęśliwa jak dostanę 65% no a 70% to już w ogóle marzenie!! :) :P :D