Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnyZgorzkniałySamotny30

Zapraszam wszystkich do ponarzekania

Polecane posty

Gość mam pytanko
a ja nienawidziłabym też, ale musiałabym siebie, więc chyba jednak nie będę...

Gość roadrunner
tra la la zasadniczo uważam że jesteś w błędzie że wszyscy wiedzą a tak w ogóle to nic tylko wziąć giwerę i rozjebać łeb tej "fuckin hore"

Gość magda62
Zazdrośnica ............. masz rację , facet to facet , tylko dlaczego to tak cholernie boli. Nie chce być ze mną , nie trzymam go , niech odejdzie do cholery , popłaczę i po jakimś czasie minie ból.

Gość mam pytanko
jeszcze nie będę ...

roadrunner - pomieszkałbyś 30 lat na zapyziałej wsi na lubelszczyźnie bez znajomych,przyjaciól, kobiety jakichkolwiek wyjsc do kina czy kontaktu z rówieśnikami to inaczej byś pisał !!!! Całe szczęście ze nie mam głowy do alkoholu bo skończyłbym z żulami pod sklepem pijąc wino za 5,90 .Sam nawet nie wiem jak udało mi sie zdobyć podłoączenie do internetu w tej zasranej głuszy ...

Gość roadrunner
zatłuc młotkiem ... łycha mnie się kończy

Gość to ja sama
magda ---> myslisz, ze nie probowalam? probowalam sama przemowic sobie do rozsadku, ale jak widac mi go brakuje :O ja to musze byc jakas nienormalna chyba, no bo to jest tak - on tam sobie zyje jak paczek w masle, czasem sie odezwie, tak, zeby kontakt nie zamarl a ja...a ja jak ta skonczona idiotka jestem na kazde kiwniecie palcem :O tym razem tez sobie obiecalam, ze nie pojdzie mu tak latwo, ze bedzie sie musial postarac, zdac sobie sprawe, ze tak nie wolno, ze tak sie po prostu z ludzmi nie postepuje, ale...zobaczymy jak to sie skonczy...pewnie tak jak zwykle :( ja juz nie mam sily :(

Gość tra la la
coś ty, takich idiotek jak ty (bez obrazy) takich idiotek jest cała ziemia, z tą różnicą ,że niektóre wcześniej to sobie uświadamiaję a inne później i tu jest problem, no ale weź się w garść i udowodnij dupkowi, że jest skończonym palantem, przeżuj go, wyciśnij same najlepsze soki i wypluj na ulicę

Gość roadrunner
samotny 30 - matka cię do kaloryfara przypięła na amen w tej gminie łopatki powiecie książki? trzydzieści lat a taki niegramotny - a może te kajdanki to z futerkiem różowym są he?

Gość mam pytanko
tra la la ma rację. Pozbądź się go. Spakuj walizki, wyrzuć przez okno, tylko pamiętaj. żeby wcześniej wymienić zamki :) i po krzyku. trochę poboli i przestanie

Gość to ja sama
moj idiotyzm jest chyba specyficzny, bo zdaje sobie z niego sprawe, a nie potrafie sie z tego wyrwac, glupia jestem, co nie? i to chyba doluje mnie najbardziej, bo czasem dobrze jest zyc w blogiej nieswiadomosci...

Gość mam pytanko
to ja sama -----> to czemu nie zmienisz tego??

Gość to ja sama
mam pytanko ---> dobre pytanko ;) zmienilabym i owszem, ale...on cholera zawsze potrafi mnie uglaskac, lajdak jeden, za to tez go nienawidze :P

Gość tra la la
roadrunner--> a w zasadzie to co ty tutaj robisz, pytam tylko z ciakawości

Gość roadrunner
taaa....tra la la pisząc takich idiotek bez obrazy to tak jak byś twierdziła że deszcz pada i jest sucho ... gratuluję takiego opanowania mądrego periodyku pn. sasavoir-vivre. nasza epistolarna wymiana poglądów na tym etapie się skończy i proszę więcej nie imputować

Gość mam pytanko
to nie rozmawiaj z nim. Zrób tak, żeby nie miał możliwości więcej z tobą rozmawiać nie odbieraj teleftonów od niego, zmien numer gg, wymień zamki...

Gość tra la la
to ja sama --> mam to samo, cholerny świat

Gość zazdrosnica
bo w tym caly idiotyzm ,powinnam zrobic to samo ale wystarczy ze powie stesknilem sie a ja jak ta durna larwa leeeeece..... i chcialabym mu powiedziec bujaj sie ,daj mi w koncu zyc..... ale nie moge:( jestem najgorsza wersja zidiocialej idiotki

Gość mam pytanko
światła brak -----> a na co narzekałeś? przynajmniej w zarysie?

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja własnie rzuciłam studia i chce coś zacząć innego ale nie wiem co i czy sobie poradze żyć mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magda62
Jakby to było takie proste ... rzucić go , chociaż jeśli tego nie zrobię to stracę szacunek dla siebie .... A tyle planów na przyszłość mamy wspólnych , budowa domu , wakacje .......... do d..... z tym wszystkim Najgorzej , że nie potrafię sama żyć Nie dlatego że jestem uzależniona finasowo , tylko nie chciałąbym być sama ...

Gość 30 latek
Dlaczego jestem kawalerem bo większość kobiet nie nadaję się na żony. Same oczekiwanie, wymagabnia. Ale tak naprawdę nie wiedzą czego mężczyżni szukają w kobietach, co cenią. Gdzie podziała się kobiecość. Kobiety tak bardzo próbują żyć tak my że straciły to co nas różni.

no jestem:) caly czas pije wasze zdrowie:D zgorzknialy ja tez mieszkam na zapyzialej wsi juz 28 lat:p znajomych tu nie mam tylko gdzies w Polsce, ale nie narzekam, wiem ze niedlugo spotka mnie cos dobrego

Gość to ja sama
zawsze to jakies pocieszenie, ze nie tylko ja taka durnowata jestem :O ale DLACZEGO, DLACZEGO JA? aaaa oszalec mozna :(

Gość mam pytanko
30 latek -----> ja myślę raczej, że to przez cały czas wy mówiliście nam, jak mamy żyć, a teraz wreszcie przestałyśmy udawać, nie chcemy się już do nikogo upodabniać, tylko żyć tak, jak nam to odpowiada.

Gość magda62
zazdrośnica ..... to mamy coś wspólnego , nie potrafimy rzucić tych palantów , ale mój już teraz konkretnie przegioł , nie wiem co jeszcze zrobię

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaa
A zapomniałam jescze, żeczuje sie samotna ehhhhhhhhhhhhh i wkurza mnie to że mi rodzina doradza co mam robić i cały czas sie wtrąca w moje życie!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhhhhhhh

Gość magda62
to ja sama ..... przeczytałam twój ostatni tekst i usmiechnełam się poraz pierwszy od wczoraj , jesteś fajna