Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda62

MÓJ FACET SPAŁ U BYŁEJ ZONY , CO ....

Polecane posty

Gość magda62
Mocca Jak długo jesteście razem ?

Gość mocca*
Masz pecha,że trafiłas na faceta,który nie umie oddzielic pewnych rzeczy.I nie szanuj go tak bardzo za te opieke nad dziećmi,bo jasne,niech sie opiekuje,to jego obowiązek,ale nie twoim kosztem.Wszystko mozna "załatwic" normalnie,żeby nie ranić obecnego partnera.I nie upokarzac sytuacjami,ze nie wiadomo jak sie zachować.Ja mam to juz za sobą,bo dzieci dorosły,ale zal do męża został,bo pewnych rzeczy nie mozna zapomniec,pozdrawiam

Gość mocca*
jesteśmy razem 20 lat,a sytuacja o ktorej mowa,sprzed lat 15,ale boli do dzis,jak o tym mysle

Gość magda62
Mocca Wywołałam złe wspomnienia moim topikiem , sorry

Gość do magdy
sorry, ale facet jest chyba nie dojrzały do poważnego związku!!!!!!!!! Czy zawsze tak chucznie odwiedza dzieci ;) ??? Od kiedy on kładzie spać dzieć jak już tam nie mieszka??? Po co brał rozwód? żeby z ex pić ??? Po co mówi kocham tylko ciebie a następnego dnia śpi u ex???? Za dużo tu niejasności i niespójności nie wydaje ci się??? Faktycznie rozmowa może oczyścić trochę atmoeferę , ale czy ty mu jeszcze zaufasz? i wybaczysz?????????? Trzymaj się ;)

Gość mocca*
Cos Ty,nie ma problemu,pamięc mamy czy chcemy czy nie"czynną".A wspomnienia,są takie jak wyzej,ale sa i dobre,tak,jak to w zyciu.Ja w kazdym razie staram się wyciągac jakies wnioski z tegoż zycia i jak moge komus podpowiedziec,jest ok.Niby pewne rzeczy sie wie,ale jak ktos inny ubierze w słowa,to nabierają jakby innego wymiaru.MOje wnioski niektore,to wlasnie spokój,nic na siłę i pyytanie samej siebie,czego chcę i co z tego "chcenia" moze wyniknąć.Pozdrawiam

Gość magda62
Bardzo mi pomogła rozmowa z Wami , nie powiem nikomu z moich znajomych o tym zdarzeniu , zaraz sensacja , a nie chcę tego . Nie wiem jak dalej będzie , czuję się bardzo zraniona . Nic na siłę . Mogę i potrafię zyć sama , sama na siebie zarabiam , jestem urządzona , niczego od nikogo nie potrzebuję , jedynie czułości , miłości , wierności . Zawsze chcciałam dobrze dla niego , chciałam pomóc , wspierałam w trudnych chwilach , godziłam się na wiele rzeczy , na krótkie wspólne wakacje , bo większość urlopu spędzał z dziećmi , rozumiałam ..... ale nie jestem pewna dzisiaj czy dobrze robiłam .... jestem juz w takim wieku że coraz trudniej jest znaleść sobie Faceta , ale czy rzeczywiście trzeba mieć Faceta za wszelka cenę ... ??

Gość magda62
do magdy Tak , nie wiem czy zaufam , za duzo bólu , nie wiem czy wybaczę ....

Gość magda62
Mocca , jestem spokojniejsza i za to dziękuję wszystkim :-))

Gość mocca*
pogadałabym z Tobą na tlenie najlepiej,bo tu nie da sie ...wszystkiego

magda, musisz z nim porozmawiac, a przede wsztystkim zastanów się, czy zależy ci na tym związku. Jesli tak, to walcz o niego, jesli nie... Piszesz, ze jestes w wieku, w którym trudno sobie znależc faceta. Ala z drugiej strony nie ma sensu sie meczyć w związku w ktorym nie jetses szczesliwa.

Gość mocca*
jak masz ochotę to mozesz kliknąc kiedys elena_60

Gość _________
przepraszam ze nie na temat ale tak zapytam, poznałam kogoś, polubiliśmy się, wyglądało na to, że mogłaby to być poważniejsza znajomość, okazało się że ten ktoś jest w separacji, ma dziecko, czy ma sens dalej to kontynuować, czy nie pakować sie w taki związek.. separacja to nie rozwód.. i dziecko..

Gość do kreski
na tak postawione pytanie nikt ci nie odpowie!! Przeciez nikt nie weżmie na siebie odpowiedzialności jeśli postąpisz wg. jego rad!!!!!!!!!!!!!!!! Może napisz coś więcej? może ktoś ci coś doradzi! ale napewno ci nikt na to pytanie nie odpowie - tak -lub- nie !!!!!!! Trzymaj się ;)

Gość magda62
do kreski zgadzam się z moja poprzedniczką , sytuacja jest bardzo trudna w której się znalazłaś

Gość magda62
Kymex Masz cholerną rację !!!

Gość magda62
Serce umiera powolną śmiercią. Traci nadzieje, jak liście. Aż pewnego dnia jej nie ma. Żadnej nadziei. Nic nie pozostaje.

Gość magda62
Miłych snów Pozdrawiam

Gość magda62
do kreski NIe rób tego , odpuść , znajdż wolnego Faceta .....

Gość Zwiazek to zaufanie
wiele jest tutaj osob ktore bardzo negatywnie patrza, wrecz nawet posadzaja faceta ze przespal sie ze swoja ex, na ta cala sytuacje. magda, wez poprawke na to co kazdy tutaj pisze i idz za swoja wlasna intuicja. Gdyby chcial sie przespac z ex lub jakakolwiek babka to nie musi u nikogo na noc zostawac...porozmawiaj z nim, powiedz o swoich obowach ale licz sie tez z tym ze on Ci powie lub poczuje ze nie masz do niego zaufania, no bo nie masz...trzymaj sie.

Gość wodna
magdga nie zycyz sobie by spoufalal sie z ex,

do magda62 no i jak, bo z twojego postu z godziny 01.44 wynika że totalna klapa. wrócił wogóle do domu? rozmawialiście? odezwij się

Gość vale tudo
Może zobaczył, że ma do czynienia z histeryczką , taką jak wy w tym topicu.

Ja jestem z tych co maja swojego ex. Wyobraz sobie, ze moj ex czasami sypia u \"nas\", czasami jestem a czasami nie. Ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy doprowadzic do czegos wiecej miedzy nami niz kolacja, czy rozmowa. Wiec moze nie dramatyzuj, moze ten nadmiar alkoholu byl prawdziwym powodem pozostania. A nawet jezeli to nie alkohol TYLKO chec porozmawiania z kims z kim spedzilo sie kilka lat to tez nie przestepstwo. Byc moze gdyby CI pwoiedzial, ze chce porozmawiac (np o dzieciach) i dlatego dluzej zostaje to nigdy bys tego nie zaakceptowala. Wiecej zaufania bo zycie sobie zatrujesz. Nie kazda ex to BabaJedza

A tak na marginesie zastanawiam sie dlaczego obecne partnerki tak podejrzliwie traktuja swoich partnerow i dlaczego tak utrudniacie wrecz zabraniacie mu kontaktow z bylymi zonami a nawet dziecmi. BRAK WIARY W SIEBIE I ZWIAZEK?

Gość a ja zastanawiam się
dlaczego jesteś taka głupią czy tylko taką udajesz to do TAK TAK :D:D:D:D:D:D A dlaczego ex tak zażarcie domagają się nagle dobrych stosunków z byłymi mężami?? Przecież przed rozwodem tylko jadem pluły , a jak facet znalazł sobie nową kobietę, to one nagle takie słodziutkie i troskliwe o swoje dzieci i chcą aby tatuś odwiedzał potomków, szkoda że nie pomyślały o tym za nim swoim postępowaniem nie doprowadziły do rozwodu :D:D:D:D:D:D I od kiedy ex - żony to takie wyrozumiałe i trzeżwo patrzące na życie kobiety ??:D:D:D:D:D TAK TAK jesteś obłudna :D:D:D i złośliwa i rozwód niczego cię nie nauczył :D:D

Gość bo każda kochanka mierzy
ex swoją miarką, ona wie dobrze co robiła by usidlić faceta i rozbić małzeństwo. Teraz boi się, że ex będzie robiła to samo. I wiadomo też owej kochance, że takiemu facetowi co raz zdradzil i oszukal swoją zone i dzieci nie można ufac i wierzyć. Stąd ten strach i niepewność. A swoją drogą jesteście wszystkie zakłamane jak mało kto. Gdy facet zdradza żonę i śpi u kochanki poucza się żonę, że widocznie nie daje mu w związku tego czego potrzebuje bo gdyby miał wszystko w domu nie zdradzalby. Pełne rozgrzeszenie dla dziwek rozwalających małżeństwa. Ale jak role się odwrócą i kochanek z ex zdradza ro już nie jest w porządku.jesteście zaklamane, obłudne i macie fałszywe pojecie moralności.

Gość większośc wypowiedzi tu
to wypowiedzi kochanek i szmat dlatego tak plują jadem na ex.

jeżeli chcecie się wypowiadać na tym topiku to uważnie czytajcie wypowiedzi autorki (magda62).

Gość ---=====///**********
Do tych co uważają że przyszła żona to też kochanka > gratuluję głupoty :D:D:D:D:D:D ciemnogród to wasze drugie imię :D:D:D:D