Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda62

MÓJ FACET SPAŁ U BYŁEJ ZONY , CO ....

Polecane posty

Gość magda62
do iczka napisałam wczęśniej , że ja mu wierzę , nie chodzi mi tu o zdradę tylko o sytuację

Gość dobre dobre
polecam kurs czytania ze zrozumieniem :)

No więc skoro tak i skoro jesteście dorosłymi ludźmi to wiecie, że takie sprawy zxałatwia się w 4 oczy a nie w gronie koła wzajemnej adoracji na forum... Duszenie żalu w sobie tlyko pogorszy sytuację, a podejrzewam, że tego byś nie chciała skoro to mężczyzna Twego życia. Tym bardziej nierozsądne byłobyt zrywanie z nim z powodów bliżej nie określonych POzdrawiam i życzę miłego dnia

Gość kwiatka
mysle ze facet, który zostawił żone i dziecko juz wzbudza podejrzenie. Oczywiscie mogło tak być zxe to ona chciała rozwodu ale mi zapaliłaby sie lapka ze facet nie umie dotrzymać słowa i nie bardzo wie czego chce w życiu ... Oj trudne tematy...

Gość magda62
do iczka masz rację

Gość Poszedł precz z mojej sypialni
Mada62 --iczka ma racje!!!Spacer i rozmowa.

Gość magda62
do kwiatka Tak , to są cholernie trudne tematy , niestety wiele jest rozwodów , wiele bólu rozczarowań , krzywdy dzieci . Czasem uczucie nie wybiera . Myslisz że lepsza jest Rodzina , gdzie dwoje ludzi się nienawidzi i na to wszystko patrza dzieci ??

Gość kwiatka
pewnie ze ma racje. Ale co kilka gów to nie jedna. Trzeba sie czasem wyżalić i poradzić. Nie ma w tym nic złego.

Gość magda62
Jestem juz spokojna , umówiliśmy się że pogadamy spokojnie dzisiaj wieczrem , tak bedzie najlepiej.

Gość kwiatka
nie wcale tak nie sądze... Lepiej sie wtedy rozwiesc... ale ile ludzi tyle przypadków. Tylko to sa naprawde ciezkie sprawy .... i nie trudno zranic cczyjes uczucia. ... no i tych dzieci najbardziej zal... Mam znajomego ktory ma nowa zone i dziecie ale zawsze w wigilie po kolacji jedzie do swojego dziecka z poprzedniego małżenstwa i ona regularnie z tego powodu beczy...

Gość magda62
do kwiatka I o to w tym wszystkim chodziło , a jak czytam niektóre wypowiedzi , to włos mi się jeży .....

Gość kwiatka
Magda.Dobrze przygotuj sie do tej rozmowy. Powiedz mu wszystko co cie meczy.Miej dobre argumenty. Mow spokojnie ale rzeczowo. Pokaz ze twrdy z ciebie zawodnik .Powodzenia!

Gość magda62
Dziekuje

Gość kwiatka
ja duzo trace w tekich rozmowach bo cisnienie i głos tak mi sie podnosi ze konczy sie to awantura... Czasami dopiero po kilku dniach od zadymy jestem w stanie spokojnie i rzeczowo porozmawiac. I przede wszystkim NIE PŁACZ przy nim.!!!

Może zamiast zawodnik twardy lepiej - zawodnik skłonny do negocjacji? Pewny swych racji i otwarty na racje drugiej strony. Nie można być twardym, nikt z takim twardzielem nie chce rozmawiać ; )

Gość dobre rady ++++++
dp kwiatka, a ten koleś ten kolega nie może do tego dzieciaka jezdzić dzień przed wigilią?? co w tym dziwnego że żona chce z mężem spedzić święta?? tak to juz jest że po rozwodzie dziecko ma tatę przed lub po świętach !! bo chyba ex tez nie cieszy się z tego że jej ex do niej w święta przyłazi!!!!!

z tym niepłakaniem to nie jest takie proste. ja normalnie na dany temat potrafię rozmawiać dopiero po 2 tygodniach od zdarzenia. a tak to samo z oczu leci...

Gość kwiatka
Oj my kobitki jestesmy za bardzo uczuciowe... Faceci nigdy tego nie pojma... I mamy za swoje. Dostajemy po dupie i po łbie. Nigdy nie wiadomo z której strony ten obuch sie na nas zwali... ...Jesli chodzi o ta znajoma... to ja wole sie nie wcinać nie dawać rad tam gdzie o nie nie pytaja...

Gość magda62
do magdalenka75 Brakowało mi Ciebie :-))

Gość dobre rady ++++++
nie rozumiem was ! ludzie rozwodzą sie po to aby właśnie nie bywać z sobą w święta, nie popijać w swoim towarzystwie winka , nie jadać wspólnie kolacji!! Kurde jak robią to po rozwodzie to po jaką cholerę się rozwodzili i innych okłamywali , że są wolni???????????????/

Gość magda62
do kwiatka masz rację lepiej się nie wcinac tak my to mamy problemy , panowie inaczej do tego podchodzą , chociaż tak naprawdę skad mozemy o tym wiedzieć ....

Gość dobre rady ++++++
ja jestem facetem i po to rozwiodłem się z ex aby jej nie widywać!! a już spędzenie 5 min w jej towarzystwie budzi we mnie obrzydzenie do samego siebie, że mogłem kiedyś być z kimś takim !!!!!!!!!! Faceci też czują i też myślą!! Moja tez nie raz próbowała swoich sztuczek z córką, że lepiej jakbym ją położył spać i póżniej przespał się na kanapie itp. ale olałem ją i jej propozycje, i wiem z doświadczenia, że dopóki ex nie ma żadnego faceta to zawsze będzie próbować odzyskać ex męża !! chore ale prawdziwe !!!!!!!!! panie są gorsze od facetów !!!!!!!

magda62 🌼 :) tlenu nie mam, gg mam ale na razie wolę zachować anonimowość bo z kompa korzystają także moja córka i mój mąż.

Gość magda62
do magdalenki75 Ok. rozumiem Ciebie :-)

Gość do dobre rady
uważaj bo ex zaraz cię zjadą, za to że nie uważasz dziecka za bóstwo i nie poświęcasz się dla niego :D:D:D:D:D:D bo tylko dziecko ex wymaga całego zrezygnowania z życia :D:D dziecko z pełnej rodziny musi zrozumieć że tatuś jest zmęczony lub nie ma pieniędzy ale dzieciak z rozwodu nie musi niczego rozumieć oprócz tego że świat ma się kręcić wokło niego :D:D:D

Gość do magdy
to w końcu rozmawiałaś z nim czy nie??? powiedział coś sensownego co mogłoby go wytłumaczyć z takiego zachowania??? i zdradził cię czy nie??? do dobre rady > nie wychylaj się z takim poglądem na świat bo żyjesz w kraju matek polek :D i co druga nawiedzona jest po rozwodzie i chętnie z ciebie zrobi dżem :D

Gość a ja bym..
Trzeba było po tym smsie po niego pojechać.. ja bym tak zrobiła.. ew. zeby wzial taxi

Gość no ale jęzor
też bym kolesiowi kazała wziąć taxi, przecież nie żyjemy w średniowieczu i takie środki lokomocji też są!!!!!!!!!! i rozpraw się z ta jego przeszłością raz na zawsze , albo normalny związek albo niech ćmok wraca do exowej i to biegusiem frajer jeden !!

Gość NIE NIE LUBIĘ JEJ
no to ten facet przespał się z ex czy nie , bo pogubiłam się ????

Gość wole bez nicka
do dobre dobre Ja napisałam to w kontekście że byli partnerzy uwielbiaja jak exkobieta wysłucha ich i hcieliby (nie każdy) zrobic sobie z niej przyjaciólke tylko nie wiadomo potem gdzie granica to przeważnie dla niedojrzałych mężczyzn a wierz mi mój tez tak chciał tylko mnie to akurat nie odpowiadało i jestem wyleczona jakby co