Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda62

MÓJ FACET SPAŁ U BYŁEJ ZONY , CO ....

Polecane posty

do autorki magdy62--------- po przeczytaniu Twoich dosc krotkich wypowiedzi wysuwam powyzszy wniosek: Twoj facet prawdopodobnie nie zdaje sobie w ogole sprawy z tego, co dla CIEBIE moglo oznaczac jego ostatnie zachowanie. piszesz, ze zawsze bylas mu bardzo przychylna jesli chodzi o jego kontakt z byla rodzina, wiec sadze, ze on mysli, ze dla Ciebie to nie ma wiekszego znaczenia. nie zastanawia sie wiec, ze Ciebie taka jego poufalosc z byla rodzina moze ranic. to, co napisalam nie usprawiedliwia jego zachowania, ale moze tlumaczyc DLACZEGO tak sie zachowal. mysle rowniez, ze jezeli dojdzie do rozmowy miedzy Wami powinnas bardzo postarac sie o zimna krew. nie daj sie absolutnie poniesc emocjom, nie daj upust zazdrosci, nie kluc sie. postaraj sie podejsc do niego z pozycji przyjaciolki - w ten sposob wyciagniesz od niego najwiecej szzegolow, jesli chodzi o jego wlasne odczucia i przemyslenia na ten temat. nie zarzucaj mu niczego, ale starja sie poznac jego mysli o odczucia wzgledem bylej rodziny i cy na tle tych mysli i odczuc spedzenie tam nocy moglo miec wymiar taki, jakiego ewentualnie sie obawiasz. powodzenia 🌻

Gość Nie a po co
14:53 mała odnaleziona To jest proste ta larwa jak ja nazywam mieszka ze swoimi rodzicami to małolata dopiero szkołe skonczyła. On mieszka ze swoimi czyli dziadkami. Tu akurat jest fajne bo wiem ,ze mała nie jest na jakis imprezach w domu u nie wiadomo kogo. There's no greater power than the power of good-bye . no prosze co za słownictwo przyszla wybranak exa to larawa a kim jesteś mała ????? bo że jestes mała to już wiemy :D:D:D:D:D

tak nie ma wspolnych tematów gdy zaczyna teksty o powrocie. Gdy zarzuca mi ,ze to moja wina rozpad małżenstwa bo go nie chce przyjąc z powrotem. Tak chyba ucina sie nieciekawe tematy lub nie potrzebne kłotnie. Czy nie? Chcesz polemizowc. To wroc ponad rok i przewertuj całe Cafe. Zobaczysz jakie przechodzilam zmiany, kiedy miałam doły. No pewnie znajdziesz równiez jak w złosci nazwalam te kobiete zdzirą lub larwą. 9gorszych epitetów nie pamietam) I moze zrozumiesz,ze zawsze kiedys opadaja emocje i przychodzi zdrowy rzsadek. Jak sie wlniesz młotkiem w alec to tez zabluźnisz odruchowo :D Wyrywasz czesc tekstu i wrzucasz. Bez komentaża To sie nazywa manipulacja

Gość jkwfbuerfguea
stosunek do byłego męża i do kochanki byłego to dwie rózne sprawy ta kobieta jest dla niej zupełnie obca i zupełnie nie rozumem czemu się małej czepiasz dlatego, ze jest byłą, że jest rozwódka, ze była zdradzana czy dlatego, ze ma teraz dobre stosunki z byłym? chyba o to ostatnie bo to największe zagrozenie dla was nowych partnerek tego sie obawiasz tylko nie rozumiem dlaczego tą nienawiścią zioniesz do małej- zupełnie obcej ci osoby? moze wyżywaj się raczej na ex swojego partnera- wy to uwielbiacie jestem ciekawa jak zyje sie twojemu facetowi widzącym w tobie tyle nienawiści na pewno niefajnie

Mala jakbys czytała to moja córka. Kim jest ta kobieta dla mnie to moja sprawa a kim bedzie dla mojej córki to jej . Czy to nastawianie dziecka? Nieeeeeeeeeeeeeee sadze.

ja mysle ,ze moz ona/on czuje jakas więź . a moze................. Kiedys z eksem rozmawiałam ,ze jak chce znac moje zdanie na swoj temat iech wejdzie na Cafe i podałam swoj nick . Wiec moze to ............... Pozdrawiam i znikam

Gość miza
przeczytalam topik od poczatku...wlosymi sie zjezyly...a ze moj maz ma ex i 2 dzieci to przez was mam zly chumor i strachaaa nabrlama...ale on we mnie siedzial juz dlugo..trzeba go tylko bylo uzewnetrznic...i maz ci babo placek

Gość miza
szkoda ze musze leciec...ale zajze tu pozniej

miza, naczytalas sie zali jakis strachliwych i zaborczych malolat (lub duzolat o maloletnim podejsciu do sprawy) i teraz masz sie bac? no cos Ty ;) ciekawe, czy magda wroci ... mam nadzieje, ze rozwiazala swoje watpliwosci w jedna lub druga strone. nie rozumiem, dlacezgo niektorzy twierdza, ze gdy malzenstwo sie rozwodzi, lub para rozstraje, to czyms niestosownym, lub wrecz niemozliwym, jest byc w dobrej komitywie z ex. przeciez pary sie rozstaja nie tylko dlatego, ze sie nienawidza ... niektorzy rozstaja sie bo przestaja juz do siebie czuc romantyczne uczucia, ale nadal sie lubia i maja wspolne tematy do rozmowy (np. wspolni znajomi, plotki rodzinne ;) )

Gość ===

Gość Nie mam problemu
Mój mąż nawet nie chce słyszec jej głosu a co dopiero widziec i rozmawiac.Wyjechalismy do innego miasta zeby dala nam spokój.Kontaktuje sie tylko z dzieckiem, a ze dziecko duże prawie dorosłe to przyjeżdża do nas.Niestety pierwsze ex żony zachowuja sie tak jakby wszystko im sie od życia należało.Nasza nawet straszyła alimentmi na siebie.Sąd ją wyśmiał tym bardziej ze sprawa była za porozumienim stron.Bała sie wyciagania brudów-a ma za paznokciami takie numery, że sam diabeł by sie nie powstydził.Kolacji na zgode po rozwodzie tez próbowała-usłyszła jedno wielkie NIE!!!!.

Gość kljlh

Gość to początek
Zuziu jesli jesteś w domu, odezwij się. Giniu ;)

Gość to początek
Przepraszam, pomyliłam się.

Gość kljlh
:D:D

Gość a gdzie autorka
no gdzie gdzie gdzie ???????????????????

Gość upupup

Gość kljlh

Gość =+=+=+++++

Gość hljlk
+++++=+=+=

Gość joipuhuyg
palant

Gość joipuhuyg
WYJĄTKOWY PALANT !!!!!!!!!!! KOBIETO ZOSTAW GO NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!!!! A WOGOLE GDZIE JESTEŚ ?????? JAK DŁUGO JESTEŚ Z TYM CZYMŚ ????

Gość joipuhuyg
A tak na serio , czy ktoś mi odpisze ??? czy autorka topicu , odezwię się jeszcze ??? magda wracaj ( nawet jak jesteś z tym palantem !!!