Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Ostatnio wyczytałam, że do Polski trafił wreszcie (wprawdzie na razie tylko jeden ;) ) rewolucyjny aparat do laserowego usuwania tłuszczu metodą nieinwazyjną pn. ULTRASHAPE. Metoda wygląda zachęcająco, szczególnie to, że zabieg trwa ok. 2 godzin i można zaraz iść do domu, a niechciany tłuszczyk znika. Wprawdzie taka przyjemność jest droga (ok. 2800 PLN) ale jesli jest tak, jak wieśći głoszą, to rezultat jest wart każdej ceny..;) Czy ktoś z Was juz skorzystał z zabiegu lub coś słyszał od osób, które z niego skorzystały? Piszcie, jeśli znacie jakieś wiarygodne szczegóły. :-)

Gość mille
owszem...dalam sie skusic . i nie polecam! zrobilam to w danii, niby zeszlo mi 2cm z obwodu ud ale tego nie widac wcale. szkoda pieniedzy!!!

Gość majowa konwalijka
dołączam się do pytania - też chciałabym wiedzieć czy to działa. Jestem gotowa dać nawet tak dużą kasę , żeby tylko wyszczuplić łydki i uda. Generalnie jestem szczupła tylko te miejsca mnie dobijaja...

MILLE, co znaczy \"niby zeszło 2 cm ale tego nie widać\"?? To skąd wiesz, że zeszło? Nie czujesz tego zakładając spodnie-że nogawki zrobiły się luźniejsze? Ja poważnie myślę o skorzystaniu z tego cuda a tu widzę głosy na \"nie\"... :(

Gość majowa konwalijka
no wlasnie - 2 cm to juz czuc po jeansach. Dla mnie marzeniem sa 4, ale 2 tez by sie przydaly ;) Snejki, ja tez od kiedy przeczytalam o tym w Urodzie i uslyszalam od kolezanki, ktora byla w tym hotelu w Krakowie, mysle o tym b. powaznie. Musze tylko poczekac jeszcze pare miesiecy az skoncze karmic synka. Ta moja kolezanka byla tam na zabiegach Thalgo, ale mowila ze widziala zdjecia, zrobila maly wywiad - i podobno to rzeczywiscie dziala!!! Tylko trzeba sie stosowac do zalecen, czyli 2 dni przed i jakis czas po zabiegu odzywiac sie dietetycznie, a przede wszystkim ograniczyc weglowodany. Jestem tylko ciekawa jak liczy sie za taki zabieg, jesli np. chciałabym zastosowac to na "bryczesy", na miejsca nad kolanami i na lydki to czy koszt bedzie az potrojny???? Piszcie prosze jak cos wiecie.

Gość a czemu poprostu nie zrzucicie
z kilka kg? odrazu cm zleca

Wyczytałam w necie, że 2 tyg. po zabiegu należy stosowac dietę i ćwiczyć, zeby rozbity tłuszcz, który do 2 tyg. moze krążyć po organiźmie, nie osadził sie w innym miejscu.. ;) Wiec w sumie ULTRASHAPE to nie jednorazowe zdarzenie ale dłuzszy proces... Nie udało mi sie, niestety, znalezc w necie większej galerii zdjęć \"przed\" i \"po\" zabiegu (tylko jakies pojednyncze na kilku róznych stronach zagranicznych) - szkoda, bo możnaby było przyjrzec sie rezultatom i wtedy swiadomie zdecydowac, co dalej..... Majowa Konwalijka, taki zabieg trwa ok. 2 godzin i chyba liczy się jedną cenę za wszystkie obszary, które zostaną poddane działaniu urządzenia. Tak myślę, ale nie wiem na pewno wiec najlepiej zadzwonic do Krakowa i zapytać. :) ....Niestety, nie zawsze łatwo jest zrzucuc tłuszcz z tych miejsc, z których byśmy chciały, żeby zniknął... I wtedy jedynym ratunkiem jest cos takiego, jak ULTRASHAPE! ;)

Gość up -

Gość podnoszeee

Gość eevie
ja chcę się wybrać - obecnie to urządzenie jest w Krakowie i Warszawie na pewno a poza tym szczerze mówiąc nie wiem. Natomiast fakt, że komórki tłuszczowe z poddanych zabiegowi miejsc znikają na zawsze jest po prostu cudowny!!!! Ja już byłaam zdecydowana nawet na strzykawkową liposukcję, ale moja mama dermatolog po prostu zemdlała gdy jej to oświadczylam, natomiast to urządzenie pod względem bezpieczeństwa innych tkanek i skutków ubocznych jest 100 razy lepsze, ale na stronie nefrete z krakowa napisano, że owszem 2800 kosztuje 1 zabieg ale na powierzchni odpowiadającej kartce formatu A5... Każde z moich ud wymaga interwencji na co najmniej takiej powierzchni... :(

Gość a ile zabiegow potrzeba
aby widac bylo znaczna poprawe?

hmmm to jesli po zabiegu kilka tygodni trzeba ograniczac weglowodany to to juz jest sposob na zrzucenie kilku cm. dla mnie to troche sciema. sama wiem po sobie, ze jak ograniczam weglowodany to w dwa tygodnie gubie tluszczyk.

Gość blondyneczka*****
ja robilam zabieg z ultrashape i jestem szczesliwa:]

Gość eevie
blondyneczka: a co dokładnie robiłaś i ile kosztowało Cię to szczęście??

kto z was był na zabiegu wiecej niz raz??? czy to nie jakas sciema? ten zabieg jest tak drogi ze na mysl wyrzucenia prawie 3000 zl w bloto szlak czlowieka trafia,,,, zdesperowanego czlowieka;)

Gość blondyneczka****
2800zl,uda,w krakowie

blondyneczko, a ile cm 2 na tych udach poddałaś zabiegowi? można się z nimi targować czy mierzą powierzchnię pod te ultradźwięki linijką?

Gość blondyneczka****
mozna sie targowac:) ja chcialam zrobic zabieg w 4 miejscach ale zeby lacznie byl to format a5,po 2 zewnetrznych stronach ud (tzw bryczesy)i po wewnetrznych i tak tez mi zrobili,rewelacja:):):) zniknely te boczki na udach jak ja to nazywalam:) niedlugo podobno wprowadzaja tez koncowke typowo na cellulit

Gość asiskooooooooo
Powiedz płaci się za dwa boczki oddzielnie?Ja chce zrobic tylko boczki.Bede jechac z wrocławia ciekawe jak odległe maja terminy?

Gość uuuuuuuupuuuuuuupuuu

Gość rzenka
Witajcie Zrobilam ten zabieg w Krakowie przedwczoraj, na boki ud. Mam nadzieje ze efekty beda widoczne po pewnym czasie, bo jak na razie zadnej zmiany nie widze! No, moze minimalne...Moze po prostu za wczesnie? Tak sie pocieszam... W zwiazku z tym pytanko do dziwczyn juz po zabiegu, jak dlugo czekalyscie zanim widoczne byly efekty?

Gość aaaaaska
I jak efekty po paru dniach??

Gość aaaaaska
I jak efekty po paru dniach??

Gość rzenka
Jak na razie zadna rewelacja! Przestrzegam wszelkich zalecen, jestem na diecie, ograniczylam prawie do zera weglowodany i tluszcze. Gdybym miala jeszcze raz wybierac to wolalabym zaoszczedzic te 2800 zl!

Gość Magda236
Moim zdaniem Ultrashape to REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skusiłam się na ten zabieg w Hotelu Spa Nefretete w Karakowie i powiem Wam szczerze BYŁO WARTO !!!!! W ciąży przybyło mi kilka kilogramów i miałam nadmiar wód płodowych co rezultacie "zaowocowało" po porodzie nadmiarem skóry i tłuszczyku na brzuszku. Próbowałam się tego pozbyć różnymi sposobami: kąpiele, hydromasaż, masaż zwykły, peelingi, kremy itd. ale nie poskutkowało...i przed wakacjami postanowiłam spróbować ULTRASHAPE. Sceptycznie do tego podchodziłam ale naprawdę warto. To nie jest tak, że 2 cm nic nie daje. Pomyślcie, nikt Was nie kroi, i nic Was potem nie boli...a moje spodnie sprzed ciąży pasowały idealnie. Napewno spróbuje tego jeszcze raz chociaż po tych 2cm widać różnicę. Nawet moj maż to zauważył Nie wspomnę już o samopoczuciu.

Gość Rolek
Cześć, a ja byłam na Ultrashape w KształtoSferze w W-wie. Robią tylko Ultrashape i Velę. Zabieg pewno taki sam jak wszędzie bo wydaje się, że wszystkim steruje komputer, ale super lokal i świetna obsługa. I TO NAPRAWDĘ DZIAŁA.

Gość miska22
hej ja jutro ide na wizyte odnosnie zabiegu ultrashape ale jestem negtywnie nstwawiona!chcialabym zmniejszyc tylko posladki tylko walsnie nie wiem czy te 2 cm beda wogole widoczne?czy ktos rowil 2 zabiegi lub wiecej i czy efekt byl bardziej widoczny?prose o odpowiedz pozdrawiam

Gość MOSHE
ULTRASHAPE ILLEGAL IN BRAZIL I just read in the Brazilian newspaper that ULTRASHAPE is now illegal in Brazil, due to the lack of ultrasounds tests of the machine. Doctors need to keep in stores according to the last Dermatologia news in Sao Paolo newspapers. SO no more treatments to patients up to safety test and approval