Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Gość nie możliwe
Przed wykonaniem zabiegu ultrashape konsultowałam to z 2 lekarzami, i obydwoje stwierdzili jednoznacznie, ze po tym zabiegu komórki tłuszczowe nie powrócą nigdy w życiu!! Di pewnego etapu w naszym dziciństwie komórki tłuszczowe się tworzą, ale za pomocą Ultrashape je całkowicie likwidujemy to co nam ma sie tam na nowo stworzyć lub powiększyć skoro kom tłuszczowych już tam nie ma? Może mierzyłaś na innej szerokości, bo szczerze wątpię w to że te cm powróciły...

Gość szczeraaaa
Nie powróciły te zniszczone, ale te, które zostały znów zwiększyły swoją objętość i jest jeszcze gorzej. A tak w ogóle, to nowe komórki tłuszczowe tworzą się w ciąży, a więc niedokładnie jest tak, że tylko do 7 roku życia. Ale wiem, że lekarze, którzy zachęcają do ultrashape, to właśnie to mówią.

Gość Ciąża
Komórki tłuszczowe mogą się utworzyć jeżeli w krótkim czasie przytyjesz bardzo dużo - stąd potencjalnie w ciąży, ale tylko wtedy jak rzeczywiście przybędzie Ci 20kg albo więcej:)

Gość zmęczeni
Tutaj tez twoja reklama?? przecież nie jestesmy naiwni i widzimy że sama pisałaś ten artykuł i wszędzie zamieszczasz do niego linki, na innych forach również. Daj nam odpoczać. Czy ten sposób pozyskiwanie klientów jest odpowiedni? Jezeli nie masz klientów, "nikogo u Ciebie się nie spotka" to może coś jest nie tak????

Gość Chircia
Witam dziewczyny, tak czytam i czytam te wasze opinie na temat ultrashape i musze powiedziec ze zachecilyscie mnie to skorzystania z tego zabiegu. Prosze o pomoc w znalezieniu dobrego gabinetu na slasku. Dzieki wielkie pozdrawiam

Gość zaawieddzionna
Ultrashape nie daje satysfakcjonujących rezultatów. Dziwi mnie, że ktoś nagle pisze że wypowiedzi na forum go zachecily, gdyż sa one raczej negatywne. Ale skoro ktoś ma ok. 5 tys. zł na to pozbyć się 2 cm z obwodu, to tylko pogratulowac.

Gość zaawieddzionna
Ja wierzyłam w bardziej spektakularne efekty, ale za głupotę trzeba płacić

Gość fantastyczne
rozumiem że elite (nie znalazłam innych ultrashapeów w warszaiwe) jest "zmęczone" walką z kształtosferą - chyba im puszczają nerwy - a dla mnie to chyba fajnie bo przed kształtosferą elit kasowało równo 2800 za zabieg - a teraz można mieć za 5 tysięcy trzy zbiegi i nawet nie trzeba jechać do warszawy - jak ja kocham konkurencje na rynku!!! Z tym ultrashape to do końca chyba nie wiadomo - jedni że działa inni że wcale ale przynajmniej nikt nie pisze że szkodzi ja spróbuję u siebie w katowicach sprzedają ultrashapa z velą - ultracontur mnie nie przekonuje jakby dzialał to by go nie łączyli z ultrashapem a że ultashapowi brakuje drenażu to podobno fakt i pewno stąd vela dam znać

Gość beznadziejne
chyba odezwala się konkurencja z katowic?? A co ma wspólnego Vela z drenażem? Pewnie tyle co Ultrashape ze skutecznością? Łączenie Ultrashape z Velą oznacza, że jak Ultrashape nie pomoże to może Vela zadziała?

Gość ano beznadziejnie
strasznie patetycznie i zupełnie beznadziejne - skąd pomysł że jestm "konkurencją"??? bo chcę zrobić zabieg w katowicach czy dlatego że chcę zrobić ultashape i vele??? jak na mój gust to ty jesteś konkurencja - ultrashape zły, vela zła i każdy poza tobą na formum to konkurencja - początki paranoii??? wybieram ultrashape bo zastanawia mnie dlaczego ultracontur który jest francuski (strona bardzo fajna - lepsz niż ultrashape) nie ma żadnych gabinetów we francji - dlaczego poza polską i czechami właściwie nigdzie tego nie sprzedaje ??? nikt tego nie chce czy to takie koraliki dla ubogich??? ultrashape jest na pewno w skandynawi, angli, hiszpani, francji - tam znalazłam gabinety - to są zaawansowane rynku i jak by to nie działało to po 2 latach słuch by o tym sluch zaginą

Gość niech zyje konkurencja
też kocham konkurecję. Dopóki nie było Ultracontour na rynku to zabiegi Ultrashape byly dużo droższe. Podobno dystrybutor Ultrashape przestraszyl się konkurencji i obniżył ceny głowic zbiegowych o połowę. Jak fajnie! Finalnie możemy cieszyć się niższymi cenami zabiegów Ultrashape. To chyba wina dystrybutora że nieuczciwie zawyżał ceny głowic a nie gabinetów które od niego musialy kupować?

Gość gryf8
czytam te posty -głosy za i przeciw i myślę, że przyczyną dla której niektóre z pacjentek są zadowolone z rezultatów a inne nie to przede to że każda jest inna - dla jednej 1 czy 2 cm w obwodzie tali przy wyjsciowym - 80 to mało a dla drugiej przy wyjsciowym 70 to dużo. Dwa - z moich (niefachowych) obserwacji wynika, że niestety jesteśmy wygodne i jak już apłacimy za odchudzanie to sobie "popuszczamy pasa" - i w ten sposób efekty zabiegu są marmotrawione. Trzy - nie każdy organizm reaguje tak samo na ten sam zabieg więc i efekty są różne. Cztery - jak ktoś ma nadwagę to tą metodą się na pewno nie odchudzi - dzwoniłam do gabinetu oferującego Ultra Schape i pierwszą informację jaką uzyskałam była "Ultra Shape jest wyłącznie do modelowania sylwetki". Zaobserwowałam że te osoby, które z zadowoleniem wypowiadają się o efektach piszą że udało się zgubic "bryczesy", brzuch itd. a niezadowolone z zabiegu same siebie określają negatywnie np. "gruba" ja jestem własciwie na dolenj granicy właściwej wagi ale na brzuchu i żebrach mam co nieco zbędnego tłuszczu (mimo ćwiczeń i niewielkich ilości jedzenia) - i chyba pozbędę się go Ultra Schape-m - Wasze wypowiedzi duzo mi wniosły. - dziękuje Wam wszystkim I spóżnione - "wszystkiego najlepszego"

Gość magiagi
Od razu na początku uprzedzam, ze moją poniższą wypowiedź umieściłam już na wątku ULTRASHAPE tutaj na forum bo chce się podzielić swoimi doświadczeniami, a nie chce by ktoś posądził mnie o reklame. Ultrashape robiłam na brzuszek w Poznaniu pod koniec lutego, przez kolejny miesiąc ( który miałam do pomiaru) byłam na tydzień w SPA - gdzie codziennie pływałam w basenie i wiadomo miałam zabiegi na ciałko- byłam na 5-ciu vellasmooth i ogólnie starałam się w miarę zdrowo odżywiać ( co staram się mieć w nawyku codziennie) Prawie równo po miesiącu poszłam do zmierzenia i wyszło mi, że mam 6.5 cm mniej. Powiem szczerze, że nie posądzam Pani o oszustwo, bo po pierwsze przez czas który z nią spędziłam ( ona robiła mi velle) wydała mi się osobą uczciwą, ponad to do pomiarów używała różnych miarek ( np takiej, którą zaznaczała dokładnie na którym poziomie mierzyła mnie przed zabiegiem i mierzy po) które po prostu wierze, że są gwarancją prawdziwości. Dodatkowo sama sobie zrobiłam po zabiegu pomiar tłuszczyku i faktycznie wyszło mi, że mam go mniej. To na tyle z oceny 'dowodowej' A jeśli idzie o wrażenia to szczerze mówiąc nie zauważyłam by spodnie mi jakoś zrobiły się za duże, nie widzę też innego odbicia w lustrze. I pozostaje tylko pytanie czy fakty są rzeczywiście faktami a ja mam jakieś zaburzenia na punkcie swojej sylwetki i wydaje mi się po prostu że nic się nie zmieniło czy jednak te fakty są naciągane. Wiem, że pewnie taką wypowiedzią nie pomogłam nikomu w podjęciu decyzji, ale chciałam szczerze opisać swoje wrażenia

Gość Lucy 45
Robiłam rok temu serię zabiegów ULTRASHAPE i niestety zero efektów.Nie polecam.Zależało mi bardzo na odchudzeniu ud ,niestety nic z tego nie wyszło.Wydłam sporo kasy i to wszystko. Szukajcie innych metod. Lucy

Gość ewa nowak
a na mnie zadziałało - robiłam 3 zabiegi na brzuch plus kilka masaży jakieś 8 miesięcy temu i mam jakieś 4 cm mniej - może niedużo ale nad paskiem jest zdecydowanie mniejsza fałdka - teraz chciałam zrobić właśnie uda - muszę kupić urodę bo podobno jest tam jakaś fajna oferta

Gość zenek x
też robiłam zabieg Ultrashape. Na początku Ultrashape z masażem i efekt był bez większych rewelacji ale jak wykupiłam pakiet w połączeniu z Ultracontour to ubywało mi cm z tygodnia na tydzień. Łacznie straciłam 6 cm na brzuch w przeciagu 2 miesięcy. Jak dla mnie to dużo.

Gość Miscast
hmmmm...z cierpliwoscia przeczytalam wszystkie wypowiedzi...troche sie pogubilam w roznicy miedzy ultrashape a ultracontour...myslalam nad ultrashape..taki ppakiecik 3 zabiegow..zamozna nie jestem ale jak sie chce to pasa mozna przycisnac...a jak uslyszalam tyle negatywnych wypowiedzi to nie wiem czy warto..zainteresowala mnie tzw gwarancja zabiegu, ze niby maja go powtorzyc ale o to to zapytam sie juz na miejscu...teraz to juz sama nie wiem co robic..niby tansze i mniej bolesne od liposukcji ale czy tak samo skuteczne...??

Gość zadowolonaaa
ja tak samo słyszałam negatywne i pozytywne wypowiedzi na temat Ultrashape i Ultracontour. Ja postanowiłam spróbować jesienią i też łączyłam te zabiegi. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Może wykonując je osobno nie dają najlepszego efektu a jak się je połączy to efekt jest super. W klinice poinformowano mnie o możliwości zamiany pakietu na inne zabiegi jeżeli będę niezadowolona (a jest akurat u nich w czym wybierać). Nie skorzystałam z gwarancji bo byłam zadowolona. Dla mnie było to dobre rozwiązanie bo boję się bardziej inwazyjnych sposobów usuwania tkanki tłuszczowej.

Gość Miscast
Aha..a tak w jednym zdaniu to czym sie rozni ultrashape od ultracontour...bo rzeczywiscie jest pare pakietow w ofercie..czyli trzeba sobie uzbierac min 6000zl i najlepiej oba zabiegi polaczyc?I jakas gwarancje daja?bo moze i liposukcja jest bardziej inwazyjna i niebezpieczna no i meczaca po zabiegu ale nie oferuja kawalka ciala romiaru A5 (lub A4) no i na pewno wiecej sie zrzuci i ta gwarancja jest 100%..to ja juz nie wiem co wybrac:/

Gość Miscast
poza tym natrafilam tez na zabieg o nazwie SmartLipo ktory jest bardzo podobny do UltraShape....czy wie ktoś czym sie różni?

Gość doktoryzowana
Ultrashape to ultradzwięki o wysokiej mocy - zabieg bezinwazyjny Smarlipo to tzw laserwoa liposukcja - zabieg inwazyjny - chociaż podobno dużo mniej niż standardowa liposukcja procedura podobno to 1. nastrzykiwanie znieczuleniem 2 nacięcie 3 niszczenie taknek tłuszczowych laserem 4 odsysanie tłuszczu (podobno niekoniecznie) "doktoryzowałam" się bo sama coś muszę zrobić z bryczesami - byłam nawet na rozmowie w ecumedica czy jakoś tak w warszawie (podobno są dobrzy) ale jednak się boję - te strzykawki i igły!!! Idę na ultrashapa pewnie do gdańska bo mam bliżej niż do warszawy Ultrashape bo bezinwazyjny, znalazłam w necie dobrą informacje o badanich klinicznych i bardzo dużo punktów które sprzedają to w Angli (mam tam kuzynkę) - jak tam to sprzedają kilka lat to znaczy że działa bo tam weryfikacja jest bardzo szybka ultracontura odrzuciłam bo nie znalazłam badań (na innym forum ktoś napisał że chce wyglądać jak króliczek a nie być króliczkiem doświadczalnym) pozatem zdziwiło mnie że francuska firma sprzedaje jedynie w polsce i czechach (tam znalazłam referencje ultracontura) a nie w europie zachodniej - boją się weryfikacji? śmieszny ten pomysł łączenia ultrashape z ultraconturem - bo jeżeli ultracontur też działa to to takie jabłko z jabłkiem - chyba że nie działa a jakoś go trzeba sprzedać??? ciekawe czy ktoś przebadał medycznie takie połączenie jak nie zadziała to może smarlipo? ciekawe czy długo po zabiegu boli ?

Gość Miscast
Ultra shape rozbija tylko komorki tluszczowe ale ich nie "zabija" tzn moga sie odnowic a po ultracontour nie i w nowej "urodzie" jest o tym artykul...Ja sie wlasnie zastanawiam nad smartlipo...Czy wie ktos moze jakie sa tego badania kliniczne...?Ja sie strzykawek nie boje ale tez nie za bardzo bym wiedziala do jakiej kliniki sie zglosic, bo co do ultracontour to i tak sa tylko dwie w warszawie...

Gość doktoryzowana
jak to rozbija ale nie zabija??? sklejają się ? a może chodzi o to że sam ultrashape nie ma żadnego masażu/drenażu który przyśpiesza usunięcie tego tłuszczu ? w tym coś może być bo wszystkie punkty coś dodają do ultrashape. No bo na to czy i kiedy komorki tłuszczowe się mnożą czy nie to nie ma wpływu żadna maszyna poza ludzkim organizmem a opowiadania o tym że uwolniony tłuszcz wchłania się wprost przez błonę komórkową to podobno też brednie - tak mówili w ekumedyce - ci od SmartLipo - dlatego po smartlipo podobno można tłuszczu nie wysysać i po jakimś czasie sam się rozejdzie ciekawe czy mają w gdańsku vele - kiedyś byłam w juracie i tam to robiłam - super drenaż i bardzo bardzo dobry efekt na cellulit - no i nie bolało tak jak endermologia powiedz proszę, ten artykuł jest w majowej urodzie? znalazłam tam reklamę i ulotkę ultrashapa (super oferta szkoda że na warszawę) a gdzie jest o tym łączeniu z ultaconturem? jakbyś się zdecydowala na smartlipo to mapisz jaki efekt i samopoczucie po zabiegu

Gość Miscast
z tego co mi wiadomo to czlowiek ma jakas tam ilosc komorek tluszczowych i jak sie tyje to one "pecznieja" a nie sie mnoza, dlatego ultrashape je rozbija i uniemozliwia ponownemu ich napecznieniu a ultracontour tylko je rozbija ale nie powstrzymuje ich ponownemu napecznieniu...czyli latwo mozna spowrotem utyc w partiach ktore sie odchudzilo a przy ultracontour juz nie. i po rozbiciu komorek w obu przypadkach trafiaja one do organizmu i sa trawione dlatego przez dwa-trzy tygodnie najlepiej stosowac diete zeby ten tluszcz spalic a nie zeby wrocil do innych partii ciala w przypadku ultrashape albo do tych samych w przypadku ultracontour. A co do LipoLaser to (Smartlipo) to cos na styl liposukcji tylko mniej inwazyjnej i podobno komorki tluszczowe tez nie maja mozliwosci ponownego "napecznienia" w tych partiach w ktorych zostal wykonany ten zabieg.... Tak ten artykul jest w majowej urodzie i procz Krztaltosfery te zabiegi robi takze elite i tam sa podane promocje pakietoew i chyba w elite sa oba pakiety polaczone...Ale to w warszawie...

Gość perka
a nie wiecie jakie sa ceny z tych promocji z gazety?

Gość Uroda
przy zakupie zabiegu Ultrashape dostajesz miesiąc cateringu gratis. Dopytaj o szczegóły - daje to Kształtosfera.

Gość alleksandra
Zastanawia mnie fakt jezeli ultrashape jest tak dobry i przebadany to dlaczego gratis dodawana jest dieta? Może chcą osiagnąć efekt poprzez głodówkę? Może mają problem z efektami zabiegu, to chyba prawda że w ksztaltosferze cos jest nie tak z tym urządzeniem? Podobno to jakiś używany sprzęt który nie sprawdził się w innym gabineci we Wrocławiu czy Toruniu. Też nie chciałabym aby robili zabieg na jakiejś starej używanej maszynie i być królikiem doswiadczalnym na który zabieg podziała albo nie.

Gość rysio pysio
a ja wam powiem, że też poddawałem się ultrashape samemu i póżniej ultrashape z ultracontour. Efekt bez porównania. Tak jak piszą Super Efekt to ja jestem żywym tego przykładem. Teraz mają w elite fajną promocję, przy wykupieniu pakietu Ultrashape dostajesz rabat chyba nawet 30% na zabiegi titanem, który daje podobne efekty jak thermage ale nie jest tak drogi. Już nie mam problemu ani z tłuszczem na brzuchu ani z luźną skórą jaka pozostała mi po zabiegach. Łacznie zrobiłem w przeciągi roku 4 Ultrashape, 3 Ultracontour, 1 Titan i został mi jeszcze jeden. Po tych zabiegach straciłem oponę na brzuchu. Konsultowałem się też odnośnie skuteczności Ultracontour i urządzenie to też rozrywa komórki tłuszczowe :-)) Co do smartlipo to się boję bo to jest jednak liposukcja.