Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Gość antelka
Kurcze a ja słyszałam, że we Francji w ogóle wycofują wszelkie metody nie będące liposukcją, czyli UltraShape, Itd itp. Dlatego, że w organiźmie zostają resztki po zniszczonym tłuszczu i one obciążają nerki i wątrobę. Ponoć to niebezpieczne i jest dużo powikłań..

Gość mar46
O kurcze w pierwszej chwili się wystraszyłam, ze to mnie dotyczy, ale na szczeście nie. Jestem po Body Tite.. To co z tymi dziewczynami, co sobie juz zrobiły?

Gość antelka
Eno chyba nic, ale ja bym się zbadała na nerki i wątrobę. Jeśli te śmieci nieodessane krążą we krwi, to mogą nieźle narozrabiać w organiźmie.

Gość nie wiem co krązy
ale ja robiłam ultrashape prawie na całą mnie, w ciągu ostatnich 3 lat jakieś 9 zabiegów i badania mam super (tak jak i figurę) - jakby coś było nie tak to już dawno by było głośno na forum bo mam wrażenie, że ultrashape nigdy nie miał tu dobrych opinii

Gość ultrashape -ok i bezpieczny
bez rewelacji ale ok - ja nie robiłam dużo bo jest drogo ale zrobiłam sobie brzyczesy i nawet jestem zadowolona bo kształt ud jest znacznie fajniejszy a co do tego co krąży we krwi - dziewczyny do książek - trójglicerydy nie dostana się do krwi (są zbyt duże) - idą z limfą do wątroby i tam są rozbijane na glicerol i kwasy tłuszczowe i wtedy dopiera te kwasy tłuszczowe trafiają do krwi. Jeżeli coś miałoby być zagrożone to wątroba, no ale aż tak bardzo skuteczny, żeby zapchać wątrobę, to on chyba jednak nie jest.

Gość ultrashape tak ale z
velashape - robiłam 3 lata temu sam ultrahspe i było bez rewelacji - w tym roku robiłam same UltraShape + VelaShape i efekt jest super - mam znacznie mniej cm w udach i dodatkowo zmieniony kształt - nie ma bryczesów z którym zawsze walczyłam

Gość olkaolusia
j ateż chodziłąm na ultrashape ale też był to zabieg łączony z velashape i jestem bardzo zadowolona z efektów, parę cm ubyło :D

Gość almeta
Polecam zabieg BODY MIX po 7 zabiegach z uda ubyło mi 6 cm...,ale muszę podkreślić, że jestem osobą, która przez 2 lata ćwiczy regularnie na fitnesie 3/4 razy w tyg. miałam problem ze złogami cellulitu i same ćwiczenia mi nie pomagały, ale w połączeniu z zabiegami cud się stał:) Polecam dla aktywnych, niestety nie wiem czy zabieg działa u osób z nadwagą..