Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Gość nikiiii
Rozmawialam na temat gwarancji zabiegu Ultrashape w Poznaniu i jeśli faktycznie nie ma żadnego efektu po pierwszym zabiegu (co podobno zdarza u 1% pacjentów), to wykonują drugi zabieg gratis. Ale podobno Ultrashape ma najlepsze zastosowanie na brzuch, biodra i tzw. bryczesy, czyli zewnetrzne czesci ud. Ja, jakby co, to zrobię sobie na brzuch.

Gość nikiiii
blirr i jak efekty?

Gość blirr
no prawde mowiac jakos nie widze.. tzn fakt ze nie mam w domu centymetra, ale juz teraz wiadomo ze nie jest to nic spektakularnego.. 10go ide na kolejny zababieg wiec mam nadzieje ze po drugim jakies widoczne efekty beda..

Gość mary....
ja marzę by pozbyc się bryczesów ale na razie próbuję cwiczeniami i lekka dietą a jak to nie pomoże to pewnie wydam te 5 tys a jak nie pomoże to się załamię chyba zeby nic nie ruszyło troche tłuszczu na udach i biodrach?????????

Gość nikiiii
Blirr, ale ja z ciuchami? Czujesz ze trochę Ci ubyło? Ile minęło czasu od zabiegu? Bo niby na efekt trzeba poczekac około miesiaca. Mam nadzieję, że zejdzie Ci ten tłuszczyk i dasz nadzieję kolejnym z nadmiarem tego i owego...

Ja robiłam na tzw. bryczesy. Jestem raczej szczupła, ale tam miałam nadmiar tluszczu. Wystarczył mi jeden zabieg, jestem zadowolona z efektu, ale na pełny efekt czekałam miesiąc.

Gość kazdy
piszecie o efektach na ktore czekalyscie miesiac ale nic nie wpomniacie czy w tym czasie stosowalyscie jakas diete lub cwiczylyscie tak jak to jest zalecane....napiszcie jak to jest...

Nie stosowałam diety, ani nie cwiczyłam więcej niz zwykle. Od czasu do czasu jakis aerobic. Trzeba jeśc czesto, ale mnie i unikac slodyczy. Nie ma sensu katowac sie dietami, bo i tak wtedy traci się głównie wodę, a po zaprzestaniu diety waga i tak dosc szybko wraca

Gość kazdy
piszesz ze na pelny efekt czekalas miesiac-czy tzn ze zmierzylas swoj obwod i okazalao sie ze masz mniej cm czy poznalas po ubraniach ktore staly sie luzniejsze...

Gość nowa123
Ja zrobiłam serię zabiegów 3xUltrashape na brzuch i uda. Na brzuchu mam bardzo dobry efekt, z udami jest gorzej. Tak mi też powiedziano, że na brzuchu efekty są najlepsze. Na efekt końcowy czekałam około miesiąca. Mam nadzieje że tłuszczyk nie wróci :-)

witam,czy ktoś wie gdzie wykonują ten zabieg w trójmieście lub w kujawsko-pomorskim

Gość pytajka...chcaca wiedziec
tez myslę o tym zabiegu na posladki, biodra i wewnetrzną stornę ud. mam pytanie za jakiej wielkości obszar ciała trzeba zapłaci 2800 zł? czytałam ze obszar poddany zabiegowi to max wielkościkartki pamieru formatu A4 a gdzie indziej A5. W koncu jak to jest? mi chodzi o ten zabieg dlatego ze w przyszłosci nie chce tyc własnie w dolnych partiach ciała (nie znoszę diet)a dzieki ultashape mogłabym jesc i nie przejmowac się ze utyję "tam".

Gość rybka rybka
Ja robiłam zabieg Ultrashape na okolicy brzucha w Warszawie na ul. Pereca, chciałam pozbyć się również tłuszczu z ud przy kolanach. Na tą okolicę zaproponowano mi Ultracontour. Zrobiłam serię tych zabiegów i jestem zadowolona. Efekt mam bardzo dobry może dlatego, że jestem osobą aktywną. To podobno też ma znaczenie.

To czuć po ciuchach, ale równiez to wynika z centymetra...Po zmierzeniu 3.5 cm mniej w obwodzie po jednym zabiegu. W Trojmiescie nie ma ultrashape, tylko w Wawie, Poznaniu i Krakowie.

Gość redewka
Rolek napisała:"Ultracontour to nie jest to samo urządzenie - ma ultradźwięki, ale fizykoterapeutyczne, czyli nie usuwa na trwałe komórek tłuszczowych, tylko wykonuje drenaż, co daje efekt odchudzenia - na pewien czas jak wszystkie diety, czy masaże. Dokładnie sprawdziłam zanim wybrałam UltraShape." Mam pytanie : z jakich źródeł korzystałaś by dojść do powyższego wniosku? Dlatego pytam, gdyż ja ciągle nie potrafię się zdecydować który zabieg wybrać ( Ultracontour czy UltraShape). Niezdecydowanie to wynika zaś z braku konkretnych informacji na temat różnicy powyższych zabiegów. Wszędzie podawane są informacje ,że i jeden i drugi polega na eliminacji komórek tłuszczowych. Zadzwoniłam do salonu Elite w W-wie gdzie wykonują obydwa zabiegi ale i tam nie rozwiano moich wątpiliwości co do różnic zabiegów. Dlatego proszę byś podała skąd uzyskałaś informacje ,że aparat Ultracontour ma ultradźwięki fizykoterapeutyczne. Ma on większą moc fali ultradźwiękowej w tkance (24,3W/cm2) niż UltraShape (17,5W/cm2) więc dlaczego miałby nie rozbijać komórek tłuszczu ? Rolek proszę podziel się informacjami które wpłynęły na to , że wybrałaś akurat UltraShape.

Gość asikkkaa
A ja czytałam, w necie znalzłam. Ultrashape powoduje ze komorki tłuszczowe za pomoca fal ultradzwiekowych są niszczone na stałe i się już nie odrodzą, a Ultracontour powoduje tylko ich odchudzenie i jak sie przytyje to one znow odzyskają swój kształt sprzed zabiegu. Pod tym względem ultrashape jest zdecydowanie lepszy i skuteczniejszy.

Gość blirr
po 3 tygodniach po zabiegu na brzuch poszlam na "boczki". zostalam zmierzona i niestety efekt mizerny bo zaledwie 1 cm (czyli po zabiegu na brzuch ubylo mi 1 cm, a podczas kolejnych 3 tygodni nic). jesli chodzi o diete - staralam sie pilnowac i na pewno jadlam troche mniej i zdrowiej niz przed zabiegiem. dodatkowo 2 razy w tygodniu chodzilam na basen. po zabiegu na "boczki" (przedwczoraj) rowniez 1 cm mniej. mam ndzieje ze tym razem efekt po 3 tygodniach bedzie lepszy. 3 zabieg bedzie albo znow na brzuch albo na boczki. aha i nie jestem osoba otyla - moj index BMI to 23,0. prawde mowiac mialam nadzieje na lepszy efekt, ale jeszcze nie zapeszam. aha i podobno 2% osob nie jest zadwowlonych z efektow - mam nadzieje ze sie do nich nie bede zaliczac :/

Gość Rolek
Redewka - rozmawiałam z jednym i drugim dystrybutorem - Ultracontour ma certyfikat CE - cokolwiek by to nie było - na urządzenie fizykoterapeutyczne. Znajomy lekarz powiedział mi, że w takim razie takie urządzenie nie może trwale uszkadzać żadnych komórek. Pozdrawiam

Gość psik123
Ja również rozmawialem z dystrybutorem Ultracontour, podobno te opowieści o fozykoterapii rozpowiada dystrybutor Ultrashape. Żałosne. Jak Ultracontour może nie działac jak ultradźwięki mają wyższą moc? Znajoma poddała się tym zabiegom i jest bardzo zadowolona. Rolek a może ty jesteś dystrybutorem Ultrashape???????????

Gość Rolek
Niestety nie jestem dystrybutorem Ultrashape - żałuję bo pewno można na tym dobrze zarobić. Jak Ty jesteś dystrybutorem Ultracontour to gratuluję. Z kolei to co jest napisane w certyfikatach obydwu urządzeń powinno być łatwo dostępne - ja nie sprawdzałam, ale powodzenia.

Gość co innego
upupupu kto robił zabieg ultrashape w Poznaniu?

Gość lorem
Witam! Ja robiłam Ultrashepa w Gdańsku na "bryczeski". W Gdańsku jest innych system rozliczania za zabieg, płaci się z 1 imuls. Uważam, że jest to korzystniejsze, z uwagi na to, że jedna osoba ma bardzo duży brzuch a inna mały, i dalczego obie mają płacić tytlt samo. Komputer sam dobiera liczbę impulsów. U mnie wyszło około 700 i zapłacił 2000 zł. Jeden impusl to 3 zł. Maxymalnie może być 1000 imupsów, nie czeciej niż raz w miesiącu. W gabinecie jest jeszcze enderomoloogia więc można dodatkowo wykupić sobie pakiet 10 zabiegów za 1200 zł. Sam zabieg jest bezbolesny. Na razie nie widzę efektów, ale mineły dopiero dwa dnia od zabiegu. Będę cierpliwie czekać.

Gość mona135
do lorem: Czy mogłąbyś podać bliższe dane gdzie w 3mieście można zrobić ULTRASHAPE? Do tej pory była mowa tylko o Krakowie, Poznnaiu no i Wawie. Chetnie stracę parę centymetrów tu i ówdzie bez potrzeby jeżdżenia po kraju. Będę wdzięczna za odpowiedź :)

Gość marakesz
Szkoda pieniędzy ja robiłam w Katowicach i efekt jast niewspółmierny z kosztem.Przereklamowana sprawa. Jak chciałam się pozbyć cellulitu to poszłam na mezoterapię bezigłową też zapłaciłam 2000 zł ale przynajmniej pozbyłaam się cellulitu. zniknął zupełnie i do tego 2 cm w każdym udzie i tam mnie i tam mnie przekonali do swojego zabiegu a na ultrashapie zero.

Gość dominisia_79
do marakesz... ja też zrobilam ultra w Katowicach i jestem zadowolona, po jednym zabiegu zeszło mi 2 cm z każdego uda, więc nie bardzo rozumiem Twój sceptycyzm co do tej metody. teraz robię u nich Velasmooth i efekty są też rewelka ;)

Gość taaa...rewelka

Gość czemu tak jest
Żałosne, że jest na tym świecie tylu naiwniaków, którzy w cudowny ultrashape. Większej ściemy nie widziałam. A ludzie płacą 5 tysięcy za marzenie o pięknej sylwetce...

Gość gruubbaa nadal
No może ktoś kto robił napisze jaki jest teraz szczupły. Miałam bezpośrednio z tym do czynienia i wiem, że niestety ultrashape to kolejny blef. Przykro mi.

Gość to działa
Ja próbowałam, po ciąży został mi brzuszek i nie potrafiłam ćwiczeniami go zlikwidować, a w stosowaniu diety, nie jetem najlepsza. Więc sie skusiłam i super !! Jestem 3 tygodnie po zabiegu i mam o 4,5 cm mniej w obwodzie brzucha!!! Bez rygorystycznej diety! Mnie to pasuje. Teraz mój mąż sie na to skusił :P i po tygodniu ma o 1.5 cm, mniej :) Trzeba tez wybrac dobry zakład gdzie wykonuja ultrashape, bo gdzies wykonuja obszar A5 a gdzie indziej A4, wiec trzeba sie rozejrzeć (oczywiscie za te samą cenę) POzdrwaiam

Gość szczeraaaa
Na mnie nie podziałało, straciłam co prawda po trzech zabiegach w sumie 3 cm, ale juz minelo poł roku i te 3 wrocily. A wydałam na to 5 tysiecy. Szkoda pieniedzy. Odradzam to moim znajomym, bo to nie jest metoda odchudzająca.