Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Gość nikka77
Ultrashape to rzeczywiście ultradźwięki, które jednak niszczą na stałe komórki tłuszczowe, ponieważ nieodwracalnie uszkadzają ich błonę komórkową, z uszkodzonej komórki wydostają się trójglicerydy i wolne kwasy tłuszczowe, które są metabolizowane w wątrobie. Ultrashape nie niszczy innych komórek oprócz tłuszczowych, czyli nie dochodzi do zniszczenia naczyń krwionośnych ani nerwów tak jak to się dzieje podczas liposukcji. Ultrashape nie działa również na narządy wewnętrzne ponieważ fale działają w tkance podskórnej, najsilniej na głębokości 1,5 cm +/- 3mm i nie głębiej. Ponieważ nie przeprowadzono, ze zrozumiałych względów, badań na kobietach w ciąży, dlatego wpływ ultradźwięków na rozwój płodu jest nieznany i tym samym Ultrashape jest przeciwskazany w ciąży. Nie wolno go również przeprowadzać u osób z niewydolnością, wirusowym zapaleniem i marskością wątroby, u nosicieli HIV, u osób ze stymulatorami serca, z chorobami skóry, w tym u tych ze skłonnościami do tworzenia bliznowców, w okolicy blizn, tatuaży, po wcześniejszej liposukcji, zażywających aspirynę i pozostałe NLPZ, oraz antykoagulanty, które miały kontakt z pestycydami, u osób z hipercholesterolemią itd.

Gość isabell111
WITAJCIE :) chcialabym was zaprosic na strone o cellulicie- korzystajac z tego zaproszenia mozecie zbierac punkty i wygrac nagrody- kosmetyki do zwalczania cellulitu do zaproszenia potrzebuje maili pozdrawiam

Gość Julka4
ktos jeszcze pochwali sie rezultatami?...

Gość Julka4
podnosze

Gość monnia25
Droga Julko :) ja właśnie mam nowe uda po zabiegu Ultrashape! REWELACJA!!! od kilku lat walczyłam z bryczesami, ale ani diety ani ćwiczenia nie pomogły, dopiero ten zabieg! nic nie boli, śpisz sobie na wygodnym dmuchanym materacyku a tłuszcz sam odpływa!!! w ogóle to mi się udało ze zniżką, bo jest nowy gabinet w Niku-Fitness i mają wiosenną promocję! jak trochę odłożę to pójdę jeszcze na brzuch! Monia-Poznań

Gość Julka4
moniu czy wykonalas jeden zabieg? Stosowalas pozniej diete lub zabiegi wspomagajace uwalnianie tluszczu?....

Gość monnia25
Julko, miałam tylko jeden zabieg i starczyło, ale wiem, że na niektórych nie działa od razu i biorą 3 sesje :) ja miałam szczęście! dietę trzeba stosować z ograniczeniem węglowodanów, ale bez przesady! chodzi głównie o to żeby się nie objadać słodyczami i unikać smażonych potraw... czyli woda, owoce, warzywa, gotowane mięsko i sex :)))

Gość monnia25
a! musiałam ćwiczyć 45 minut dziennie dla lepszego efektu, ale to nie był problem bo ćwiczę codziennie ponad godzinę, ale można to podobno zamienić na 45-minutowy spacer przez 14 dni. a co chciałabyś sobie poprawić? :)

Gość Julka4
monniu marzy mi sie zrzucenie oponki na brzuchu. Jestem raczej szczupla osoba ale niestety tej partii ciala nie moge wyszczuplic nawet kiedy jestem na diecie. Zastanawialam sie czy lepiej Ultarshape dziala na szczuple osoby czy raczej takie z lekka nadwaga...

Gość Julka4
monniu czy mozna zajrzec na strone internetowa tego gabinetu, w ktorym wykonalas Ultrashape?Jesli nie maja to czy mozesz mi podac ceny za 1 zabieg lub pakiet jesli taki istneje. Z gory dziekuje

Gość monnia25
strony nie znam, ale płaciłam 2500, pakiet chyba jak wszędzie 4700, ale nie jestem pewna... a działa lepiej na osoby szczupłe albo normalne z takimi właśnie defektami figury- nie do zrzucenia dietą i ćwiczeniami, więc myślę. że Tobie też by pomogło :)

Gość Miaa
hej, ponawiam propozycje - czy jest ktos kto chcialby sie ze mna pojsc i skorzystac z rabatu 10 % ? w Ksztaltosferze w wawie?

Gość chłop
durne, próźne baby ! ładują Was w bambuko z cudownymi narzędziami, zabiegami...zacznijcie zdrowo się odżywiać i uprawiać sport zamiast ryzykować zdrowie na szamańskie zabiegi podparte pseudonaukową otoczką.

Gość chłop
...i jeszcze jedno Wam powiem. Te wszystkie pochwalne, bezstronne posty piszą pracownicy salonów piękności, którzy Was potem pięknie z kasy golą. Gdybym nimi był, sam bym tak robił - wiem co piszę bo pracowałem w takim salonie. Najlepsze co możecie zrobić to wykonać zabieg ultrashape na Waszych mózgach. Czule pozdrawiający dr Chłop

Gość dr nikka77
Do Doktora Chłopa. Chętnie wymienię z panem kilka uwag na temat, jak pan to ujął - szamańskiej metody ULTRASHAPE:) nie znajduję żadnych szamańskich sztuczek w działaniu ultradźwięków o niskiej częstotliwości (0,025 MHz) i wysokiej mocy (10W) takich jak emituje system ContourI firmy UltraShape, których skupiona wiązka precyzyjnie niszczy błonę komórek tłuszczowych powodując ich rozpad, jest specyficzna tylko w stosunku do komórek tłuszczowych, dlatego nie niszczy innych struktur - powierzchni skóry, naczyń, nerwów etc. Jeżeli uważa pan, że ultradźwięki służą tylko do obrazowania narządów wewnętrznych- ma pan rację, ale tylko częściowo, gdyż do obrazowania służą te o znacznie wyższej częstotliwości (1-10 MHz) a mniejszej mocy, jeśli natomiast sięgnie pan pamięcią do zajęć z urologii... do "rozbijania kamieni" nerkowych używa się również ultradźwięków tylko o nieco większej częstotliwości niż Contour I bo ok. 0,5-1 MHz ale za to o mocy 50W. Założyciele UlraShape to również nie szamani. Firma UltraShape, założona została przez chirurga plastyka oraz przez eksperta w dziedzinie fizyki medycznej z piętnastoletnim doświadczeniem w zakresie technik utradźwiękowych, którzy prowadzili przez dwa lata przed zatwierdzeniem Contour I badania kliniczne, z licznymi kontrolnymi badaniami krwi, moczu, USG j. brzusznej oraz badaniami histopatologicznymi, które dowiodły, że metoda jest bezpieczna i bardzo skuteczna. Nadal uważa pan, że UltraShape oferuje szamańskie sztuczki??? mam nadzieję, że nie, ale jeśli nadal pan jest oponentem, to zapraszam na konfrontację "twarzą w twarz" - do Instytutu Medycyny Estetycznej Shape w Poznaniu, w Centrum Sportu i Rekreacji NIKU na ul. Piątkowskiej. Pozdrawiam równie czule Dr Nikka

Gość darekkk
witam ja bym chciał zrobić sobie ten zabieg ale myślałem o Elite w Warszawie, tez dostaniemy 10% rabatu.

Gość Miaa
Darekkk, napisz do mnie maila. zaraz wejde na strone Elite i pomyslimy :) kiedy chcialabys/chcialbys sie wybrac?

Gość Gajowa
Ultyrashepe w Poznaniu salon"Shape" ul.lPiatkowska 200 (NIKU FITNESS)

Gość annikk
Monnia, no własnie, ale czy straciłas ten tłuszcz nie odchudzajac sie dostakowo? Ja potrzebuje pomocy na brzuch! To miejsce w ktorym najszybciej tyję i z ktorego za zadne skarby nic nie moge zgubic. Ale jak to dziala? Strace 2 cm w jednej czesci brzucha tylko? A co z resztą? Dziewczyny, które poddały się zabiegowi Ultrashape, piszcie o efektach!

Gość annikk
weszlam na strone www.shape.net.pl i sa tam zdjecia przed i po zabiegu. Wydaje mi sie ze efekt jest niezly, ale nie wiadomo po ilu zabiegach sa Ci ludzie. Chyba bardziej oplaca sie wykupic pakiet 3 zabiegow, bo nie kazdego zadowolą 2 cm! Ale zastanawia mnie na jak dlugo jest ten efekt?Na zawsze?Bo jesli tak mialoby byc, to jestem w stanie zaplacic 5 tysiecy, by pozbyc sie raz, a dobrze tego paskudnego brzucha!

Gość annikk
No nikt nie próbował????????????????????????????

Gość Matey
Wybieram sie na zabieg ultrashape w Poznaniu (INSTYTUT Medycyny Estetycznej SHAPE). 3 zabiegi 5000 PL oplaca sie!!!!Metoda rewelacyjna i naprawde skuteczna (probowala juz moja siostra).Juz po pierwszym zabiegu z 3 cm stracila... Pozdrawiam. Marcin

Gość Rolek
Zobacz na cennik w KształtoSferze - chyba bardziej się opłaca:)

Gość xawie
w Warszawie w Elite też mają niższe ceny.

Gość monnia25
ja ćwiczę 3 razy w tygodniu, ale po zabiegu ćwiczyłam codziennie- dla lepszego efektu, ale się nie odchudzałam, bo mój znajomy dietetyk mówi, że żeby schudnąć trzeba jeść co 3 godziny a nie stosować diety cud, więc się po zabiegu nie odchudzałam. Kilka lat temu stosowałam różne diety, żeby się pozbyć tych poduszek na udach, ale zawsze chudłam ogólnie a one zostawały, więc jak się dowiedziałam o Ultrashape to się długo nie zastanawiałam :)

Gość annikk
monnia ile straciłas centymetrow? Jak ktos jest z Poznania to przeciez nie bedzie jechał na zabieg do Warszawy, bo wyjdzie mu drozej (koszt przejazdu)

Gość annikk
No właśnie ja też nie chudnę, tam gdzie bym chciała. Poza tym stosując kolejne diety cud traciłam tylko wodę i owszem wydawało mi się ze byłam szczuplejsza, jednak po powrocie do normalnego odzywiania, waga momentalnie wracala i to czesto podwojnie. Tak więc diety sa bez sensu, one nie likwidują komorek tluszczowych, a ultrashape tak. Nie poddalabym sie liposukcji, bo to straszny zabieg, poza tym potem przez dlugi czas ma sie siniaki, wszystko boli i trzeba chodzic w uciskajacych majtasach. Podobno rowniez po liposukcji pozostaja grudki w miejscach gdzie tluszcz byl odsysany, a w przypadku ultrashape tego nie ma. Fajnie, ze jest taki zabieg. Minusem tu jest jedynie cena, ale zbiore na to kase i zafunduje sobie, bo moje samopoczucie po utracie znienawidzonego brzucha jest tego warte.

Szukam informacji o zabiegach Ultrashape w okolicach Katowic - Krakowa. Znalazłam tylko Spa \"Nefretete\" w Krakowie - czy ktoś wykonywał zabieg w tym miejscu?

Gość annikk
Ultrashape wykonuje się tylko w 4 miejscach w Polsce. Dwa aparaty sa w Warszawie, jeden w Krakowie oraz jeden w Poznaniu. Nie ma znaczenia gdzie wykona się zabieg, bo działanie jest to samo. Wybierz miejsce, gdzie jest Ci najbliżej.