Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

Rewolucja ULTRASHAPE - czy ktoś z Was juz tego próbował??

Polecane posty

Gość ojejku - jejku
ciekawe komu kształtosfera tak dopiekła? ... Z kolei pomysł z dietą bardzo mi się spodobał

Gość ciekawee
dla mnie też jest to dziwne? Ultrashape ma nas odchudzić czy dieta?

Gość lidziiia
a ja wiem komu dogryzła kształtosfera - bylam jakiś tydzień temu w ELITE - myślałam że ze śmiechu zejdę - znalazłam ich reklamę w urodzie i jako że u nich robiłam ultra jakieś 1,5 roku temu to pomyślałam że powtórzę bo miałam efekt jakieś 2 cm - dużo czy mało ale był a potem robiłam dwa razy ultracontura i nie było nic. Idę sobie do nich i mówię że ja tu z urody stara klientka i pierwsze co mi powiedzieli to ze... ta ulotka to nie ich! no to pytam jaka? pani (nazywana szefową) ze złością wyrwała mi moją urodę spod pach i wyciągneła ulotkę której ... ja wcześniej nie znalazłam!!! To jakim jadem ziała na kształtosferę to historia - palneła nawet ze gdyby nie oni ta "k." to nadal sprzedawałaby zabiegi po 2800 a tak musi kombinować z ultrakonturem i dawać 3 za 5000 - z opanowaniem to ona ma raczej problemy - cały czas wrzeszczała i to nie wiedzieć czemu na mnie - no i ta szczerość!!! A ja jak już miałam ulotkę w ręku to podziękowałam i już za 2 dni byłam umówiona do kształtosfery - supera oferta z tym cateringiem - dla mnie bomba bo przecież nie ostrzelam się cała ultrashapem bo bym zbankrutowała a tak spokojnie schudnę na plażę i dodatkowo poprawię sobie bioderka ulatrashapem - bomba uf - jak przeczytałam ostatnie posty to mi zawiało atmosferą elite i pewno dlatego mi się wszystko przypomnialo - taki ubaw rzadko się zdarza ps fajna kawa w tej kształtosferze i tłumu ludzi nie ma chociaż kalendarz raczej pełny (dobra reklama) -pewno dlatego że nie mają kremów i tipsów tylko 3-4 maszyny - specjalizacja to jest to ps2 dieta jak diete - sama robię smaczniej ale da się zjeść - tylko mało soli i oliwy - jest raczej urozmaicona i na pewno nie głodowa - przy 5 posiłkach to raczej trudno głodować ps3 maja nową wersje ultrashape - ale podobno wszyscy w polsce dostali taki sam upgread - to chyba nie są w tym względzie elitarni

Gość karolinko
wowwww widać od razu, że jesteś z kształtosfery i to chyba tobie doskwiera elite. To że masz starą maszynę też o tym słyszałem, podobno jest to demo które wcześniej bylo w innych gabinetach. To że cały czas reklamujesz się na forum podszywając za inne osoby to już ktoś wcześniej zauważył i my to też widzimy. To, że krytykujesz Ultracontour również, ciekawe dlaczego? Ja jestem klientem elite od wielu lat i w twoją historię wyssaną z palca, że tak Cię potraktowano nie uwierzę sorry. Niestety twoja wypowiedż o konkurencji świadczy tylko o tobie, jakim jesteś człowiekiem i co sobą reprezentujesz. Jak tak oszukujesz swoich klientów jak nas tutaj to im współczuję :-((( Moja rada- nie walczcie ze sobą bo szkoda waszych nerwów i zdrowia. Powinniście się cieszyć że macie tak dobre maszyny jak Ultrashape i wspólnie to promować. Te zabiegi naprawdę są dobre i skuteczne. Powodzenia.

Gość no no no no no no no
no no ciekawe czy faktycznie lidiiia to KSZTAŁTOSFERA? no nie wiem bo ta historia jest trochę za dobra na zmyśloną - ale jeżeli tak to już jestem ich fanką - bardzo dobre - ciekawe jak było? a karolinko to Elite? no bo taka \"branżowa\" wiedza kto gdzie ma jaką maszynę i skąd + to heroiczna obrona gabinetu kosmetycznego przez klientkę + dydaktyczne zakończenie sprowadzające się do \"nie kopmy się więcej\" to dosyć ewidentne - to znaczenie gorsze - państwu dziękujemy fajne jest też to że ktoś tam zżyma się nad łączeniem diety i ultrashapa a nic nie powie na łączenie ultrashapa i ultracontura - ciekawe czyżby znowu elite??? tak jak zenek x, rysio pysio ? no bo takie połączenie jest tylko w elite - no jak tak to reklama na całego jeszcze jedno - na forum jest jedna KŁAMCZUSZKA na pewno - pani pod tytułem MISCAST kłamie ewidentnie że w majowej urodzie (tej z ulotką i reklamą) opisano wspaniałe rezultaty wynikające z połączenia ultarshapa i ultracontura NIE MA NA PEWNO - znowu ELITE - i znowu kiepskie --> zwłaszcza kolejny post (9-05 koło 12) gdzie miscast juz zupełnie się gubi co działa a co nie , co zabija a co tylko rozbija - rozumiem że to wynika z braku pewności co aktualnie reklamuję - ultrashape czy ultraconura? z pozdrowieaniami dla lidziii i karolinko

Gość niiestety
widzisz i tu się mylisz, chyba sama już się nie kontrolujesz lidziiu! O tym że w ksztaltosferze jest używana maszyna to informowała pani z tego gabinetu przez telefon w zeszlym roku. Mi osobiście powiedziała że urządzenie to stało w Toruniu ale było coś z nim nie tak. Pewnie dlatego dodają dietę do zabiegu aby uzyskać w ten sposób efekt jeżeli maszyna nie zadziała. Historia że Cię wygonili z elite jest dobra? Chyba nie radzisz sobie z faktem, że istnieje na rynku konkurencja ale żeby w ten sposób z nią walczyć? Co do diety to wierz mi, że przekażę twoje sugestie aby i oni ją wprowadzili tylko to jest po prostu niesmaczne :-(( do MISCAT, zenek x odezwijcie się bo o was tu piszą

Gość Miscast

Gość Miscast
Sluchaj kobieto "no no no no no no no " ty chyba w kazdym widzisz wroga, nawet w kims kto nie jest pewien danej metody i chce sie dowiedziec czegos wiecej,wiec nastepnym razem pomysl zanim kogos oskarzysz bo zobaczymy sie na rozprawie o znieslawienie! I czytaj dokladnie posty albo odpusc sobie komentowanie. Jezeli chodzi o diete dodawana do krztaltosfery to nie myslalam o tym jak o pewien trik by zabieg sie powiodl...przeciez i tak stosujac ultracontour trzeba przez dwa tygodnie stosowac diete by rezultaty byly dobre...pomyslalam raczej ze fajna oferta... Z tego co wyczylalam na internecie jezeli chodzi o roznice miedzy ultrashape i ultracontour juz napisalam..wiem, ze ultracontour ma wymodelowac cialo na stale i niedopuscic do ponownego nagromadzenia sie w tych partiach tkanki tluszczowej a ultrashape tylko wymodelowac sylwetke ale nie "uniemozliwic" ponownemu odlozeniu sie tluszczu w tych partiach...I CZY SIE MYLE??Jak tak to prosze o sprostowanie, chyba po to jest to forum a nie po to by bezpodstawnie siebie nawzajem oskarzac! na poczatku myslalam o liposukcji i chyba zostane przy smartlipo ale widze ze sa osoby ktore jednak pomimo udoskonalenia metody jaka jest liposukcja nadal by sie wahaly to ja juz sama nie wiem co bym wybrala...Przy ultrashape i ultracontour juz sie zgubilam a szczegolnie kiedy uslyszalam o tej maszynie ktora sie niesprawdzala w innym miescie...na poczatku planowalam liposukcje i chyba jednak pomimo ryzyka przy tym zostane...tu ma sie 100% pewnosc powodzenie bez zadnych spekulacji... POZDR:)

Gość pięknie
dobrze ze jestem z Poznania i nie bede musiała chodzić po tych warszawskich "lokalac"h, w ogole czytajac te naprzemienne wyzwiska itp odechciewa sie! chyba po prostu bede mniej żreć a kase przeznaczać na basen

Gość ewiewie
a ja jestem z warszawy i mam w nosie to... wolę pojechać na weekend do Poznania, zaliczyć przy okazji wypad do teatru i zmienić klimat niż zapłacić pieniądze Elite czy Kształtosferze. Nie wiem kto zawinił ale ogólnie ma w dupie tą warszawkę, nie zamierzam dochodzić prawdy, chcę po prostu być z dala od tego. A pomysł z dietą cateringowaną jest dla mnie idealny i spróbuję zanim podejmę się zabiegów. Jesśli faktyc\nie będzie niesmaczna to chyba zatrudnię jakąś panią do przygotowywania i porcjowania posiłków, bo moje kochanie nie potrafi mnie wesprzeć w tym względzie chociaż niby gotuje świetnie i nie ma nic lepszego do roboty. Ale ten gatunek tak ma - brak mu pomyślunku i organizacji i nawet psem sami zająć się nie potrafią, co dopiero dzieckiem czy kimkolwiek innym... Dobra, pogadałam, frustrację wyładowałam, Warszawce figę z makiem pokazałam - moich pieniędzy nie dostaną!!! Jeśli nie potrafią się zachować...

Gość alicja333
chciałam poddać się zabiegom ultrashape w połączeniu z titanem (po ciąży zastał mi tluszcz na brzuchu i rozciągnięta skóra). Czy ktoś korzystał z takiego pakietu?

Gość no no no no no no no no no no
Miscast w tym co piszesz to sensu jest tyle sensu co w połączeniu ultrashapa z ultraconutrem - i tyle prawdy co w twojej informacji o artykule w URODZIE na temat super efektów połączenia ultrashapa z ultraconturem, KTÓREGO NIGDY NIE BYŁO smartlipo to podobno fajna żecz dla tych którzy decydują sie na metody inwazyjne - podobno lepsze niż lipolaser itp serdecznie pozdrawiam ps. poznań to piękne miasto - serdecznie zapraszam!!!

Gość CELEBRIT
to chyba nie u wszystkich bo ja robiłam najpierw sam pakiet Ultrashape a następnie w połaczeniu z Ultracontour i EFEKT JEST BEZ PORÓWNANIA. Poddawałam się tym zabiegom w zeszłym roku wraz z moją kolezanką i u niej było podobnie. Jak do tego dodałam jeszcze masaże (około 15) to i cellulitutu się pozbyłam. Ja inwazyjnych metod nistety się boję i nie zdecyduje się na lipolaser ani liposukcję.

Gość promocje
w elite www.elite.waw.pl mają fajne promocje. Dostałam 15% rabatu na zabiegi Ultra a moja kolezanka dostała bon na darmowy zabieg makijazu trwałego i jest dużo innych.

Gość karolinaa123
mam pytanie czy na ultrashape mogą iść osoby o wrażliwej skorze, którym robią się pęcherze na ciele podczas przebywania na słońcu? Czy trzeba robic przez zabiegiem jakieś badania?

Gość truflaa
Witam 2 tygodnie temu skończyłam wykonywać serie zabiegów na mój brzuch który był w opłakanym stanie po ciązy , fałda która mi została nie chciała mnie opuscić za nic w świecie, sporo czytałam na forum o zabiegach ultrashape , poztanowiłam udac się na konsultacje do jenego z warszawskich gabinetów, na konsultacjii lekarskie po obejrzeniu mojego brzuchola zaproponowano mi pakiet zabiegów w skład którego wchodziły 2 zabiegi ultrashape oraz 2 zabiegi ultracontour, zabiegi wykonywałam naprzemiennie , po samym zabiegu ultrashape nie było ubytku w cm ale po dwóch tygodnich moje brzuszysko było szczuplejsze o 3 cm !!!!cała kuracja trwała 6 tygodni , w momencie gdy zobaczyłam luzy w spódniczkach:) tanoiłam niestracić tego efektu ale jeszcze go powiększyc , pamietam ze na konsultacjii lekarskiej Lekarz mówił zeby ograniczac spozywanie tłuszczów i węglowodanów, pomyslałam sobie ze się zobaczy ale pamietam jak wspominał o piciu duzej ilości wody która pomoże wypłukiwac moje wstrętne komórki tłuszczowe, posłuchałam się , woda do picia towarzyszyła mi wszędzie , w pracyy w domu nawet jak wychodziłam miałam wode w torebce, dziewczyny po 6 tygodniach 4 zabiegach mam ubutek 7 cm w obwodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JADĘ NA WAKACJE HURA!!!!!!!!!!!!!!!! 3

Gość Ania123456789
Przeczytałam wszystkie wątki ... i jestem pod wrazeniem że istnieja nieinwazyjne metody bo jeszcze jakis czas temu czytałam i lipo ...ale to mnie strasznie przerażało ... i chyba nie zdecydowałabym sie za zadne skarby na ten zabieg..... Troszkę ogólnie zgłupiałam bo wypowiedzi tu sa różne i stwierdziłam ze pojdę poprostu na konsultacje i to bedzie najlepsze rozwiazanie ... zobaczymy co mi powiedza na takiej konsultacji czy spełnią chocby słownie moje oczekiwania ... i dowiem się wiecej jak to wszystko działa etc... Brzuszek nie da sie ukryc jest moim koszmarem od bardzo dawna ... jak sie budze to o nim mysle i mam tego serdecznie dosc ... mam z tego powodu nawet depresje i niską samoocene wiec dla mnie mniej 4-6 cm to bardzo ale to bardzo duzo ...wydam 5 tysiecy choć nie łatwo bedzie mi zapłacić ale wierzę ze mnie nie oszukaja ...a moze jestem naiwna - nie wiem ... zobacze ... Pojade na konsultację w przyszły tygodniu zobaczę co dalej . Pozdrawiam Ann

Gość edystka
Witam! Czytałam całą wypowiedz i tak naprawdę to już wątpię co jest prawdą.Stwierdziłam, ze trafiłam na wojnę dwóch podjazdową dwóch konkurencyjnych firm.Pozdrawiam

Gość Naem
Witam, Chodzę na zabiegi ultrashape przeplatane masażami bela smooth. Widzę efekty. Ubywa mi tłuszczu w konkretnych miejscach, a skóra jędrnieje. Polecam gabinet "Kształtosfera" na Filtrowej w Warszawie. Właścicielka osobiście dba o wszystkie klientki, dogląda i proponuje upusty i promocje. Pozostałe dziewczyny tam pracujące są również przemiłe. Ceny są dużo lepsze niż u konkurencji. Miła i przyjazna atmosfera sprawia, że chce się wracać. Pomimo, że zapłaciłam za zabiegi z góry, nie czuję się pomijana, jak to bywa w dużych gabinetach kosmetycznych. Sam zabieg polecam. Jest bezbolesny i daje efekty. Wreszcie zaczynam się pozbywać znienawidzonych od zawsze boczków :)) Pozdrawiam :) Agata

Jestem po jednym zabiegu Ultrashape na tzw. bryczesy i efekt tak mi się podoba że za 2tyg. zapisałam się na zlikwidowanie wałeczka na brzuchu :))) Zabieg robiłam w Elite, jest teraz 50% promocja. Osobom które sie wymądrzają że lepiej przejść na dietę i zacząć ćwiczyć od razu mogę powiedzieć że jestem szczupła, odżywiam się racjonalnie i ćwiczę a jednak w żaden sposób nie mogłam się pozbyć tego nieszczęsnego tłuszczu z boku ud :/ od pasa w górę rozmiar XS a w dół - ciasne M. Teraz po zabiegu biodra się przyjemnie zaokrągliły, sukienki przestały podjeżdżać do góry i wreszcie mogę przytyć od góry dzięki czemu skończy się kompleks małego biustu :) Polecam wszystkim Paniom jako rewelacyjną metodę modelowania sylwetki!

Gość ha shape ha
Hej Jestem po zabiegu wyniki rewelacyjne - salon Elite Witam Pobyłam się znienawidzonego tłuszczu polecam robiłam w Kształtosferze Cześć , robiłam w ELite, wynik przerósł moje oczekiwania, świetne podejście do klienta tylko w Elite ! W Kształtosferze są teraz świetne promocje,ja właśnie skorzstałam i jestem zadowolona Pranie mózgu jakich mało !!!! Ja poproszę o nie wpisywanie się tu sympatyków tych dwóch salonów, tylko sympatyków metody, najlepiej dziewczyny, które wcześniej na forum napisały , iż zamierzają zrobić i teraz chcą się pochwalić efektami, takich dziewczyn nie jest sporo, tzn, że efektów nie ma? My tu chcemy wydać ciężko zarobione pieniądze ale nie na lipę! nie chcemy też czytać kryptoreklam!!! Nie interesuje mnie gdzie to się robi, interesuje czy na prawdę działa, jeśli się zdecyduję, to mam googla, znajdę salony, podzwonię i wybiorę najtańszy - to nie problem!!!

Gość londynka
no i racja, ja robilam 3 lata temu w londynie (bo tam pracowalam) ubylo mi 3 cm w talii po 1 zabiegu. teraz robilam bryczesy w polsce (duzo taniej - skzkoda ze wtedy nie sprawdziłam że wpolsce tez mozna) - tu jakby słabiej 4 cm po 2 zabiegach- ale pewno jeszcze musze poczekać - 3 lata temu pełen efekt był dopiero po 8-9 tygodniach nie jak tu pisza po 3

A ja jestem już 4 dni po smart-lipo i czuję się świetnie. Przede wszystkim bez wielkiego brzucha. Odessano mi całe 2 litry tłuszczu i pomimo że ten tłuszcz jeszcze przez następne parę tygodni będzie się wydalał ja już jestem\" płaska\". Chodzę do pracy , biegam przy dzieciach i domowych obowiązkach.4 godz. zabiegu przy miłej rozmowie z p.dr i 2 tys. ale.... za natychmiastowy efekt. Za parę miesięcy chcę jeszcze zrobić udka i bryczesy ALE pomyślałam że zanim to zrobię to może spróbuję innych zabiegów i zaczęłam przeglądać oferty gabinetów i fora o endermologii ,ultrashape, lipocontur itp i wiecie jakie odnoszę wrażenie.... że dzięki Bogu nie wpadłam na to i nie zajrzałam tu wcześniej bo zaoszczędziłam czas i mnóstwo pieniędzy. A propozycje gabinetów i piękne zdjęcia przed i po już prawie mnie przekonały i pomyślałam że zbyt szybko podjęłam decyzję o lipolizie laserowej/ smart-lipo/ Poczytajcie forum o lipolizie laserowej. 70 stron za i przeciw. pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w znalezieniu najodpowiedniejszej dla niego metody.

przepraszam z rozpędu wpisałam 70 stron a jest tylko..... 48 też na kafeterii.

Gość DoriRR
Witam! Jesli jestescie zainteresowani zabiegami ULTRASHAPE w cenie 1000 PLN , to prosze o kontakt! Im wiecej nas jest, tym nizsza cena!

Gość ona2222
witam, jestem zainteresowana niższą ceną ultrashapa, mieszkam co prawda w wielkopolsce, lecz mogę dojechać, proszę o kontakt na gg 13089798

Gość kasu
Wiem, że w Poznaniu zabiegi ultrashapem są od niedawna wykonywane w Solumedzie, przy ul. św. Wawrzyńca. Jak porównywałam ich ceny z innymi ośrodkami w kraju, to są bardzo atrakcyjne. No i mają wsparcie dietetyczki, co jest w tym wypadku bardzo istotne.

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Gość Leoneczka
Ja próbowałam - to jest rewelacyjne. Schudłam 6 cm w obwodzie brzucha, bo tylko na tę część ciała miałam wykonywany zabieg i wyglądam o wiele lepiej!!! Polecam, polecam, polecam!!! A co do stosowania diet, to wcale ich nie stosowałam - za bardzo lubię pizzę i ciasteczka :) Róbcie jak chcecie, ale ja uważam, że ta inwestycja jest w stu procentach opłaca!!!

Gość bardzo dobry zabieg
właśnie skończyłam serie Velashape + Ultrashape - mam jakieś 8 cm mniej w brzuchu ( robiłam Velashape a na koniec jeden zabieg Ultrashape) i jakieś 4 w udach (tylko velashape). dla mnie to super efekt i cena całkiem wcześniej robiłam dużo tzw. tanich wynalazków - w sumie przez 2 lata straciłam dużo kasy i jeszcze więcej czasu a efektów nie było - tu 5 zabiegów i jest - nareszcie.