Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHARISMAA

PRZYGOTOWANIA W TOKU-BO ŚLUB W 2007!!!!ROKU

Polecane posty

dziewczynki witam!!!!!nałykałam sie tabletek i syropików i niby jest lepiej...ale alergia i zatopki nie pozwola mi o sobie zapomniec..... sukienka-jest bardzo w moim stylu------tylklo z racjii wzrostu mego-nie wiem czy jest dlamnie:):):): ---witam NOWĄ koleznke!!!!!z tego co wiedze bedziesz \"najpierwsza\"z Nas.no chyba ze któras z \"pomaranczowych\"-stanie sie czarna i opowie nam o slubie w styczniu. ---zabulinka:)Ty taka skormna nie bądź!!!!!!!dziweczynki ZABULINKA to tak fenomenalnie miła i symapatyczna oosba ze bez niej (..) byłby pusty!apropo bizuterii:obejrze dzis.zabulciu ja na \"przygotowaniach\" wkleiłam NOWĄ sale zuc prosze oczkiem-powiedz czy fotograf bedzie miał ciężką prace??? dobra .bede wpadac jak tylko moge. terz popracowac musze!!!!

barro-------napisz cos prosze wiecej o sobie!!!!!!! agi-link sukieneczki nie wchodzi!!!! a kiedy wy zaczniecie chodzic za kiecką??? ja mysle ze tak stycznie-luty 2007

Niestety, z przykrością stwierdzam, że link zamieszczony przeze mnie nie działa. Cóż, postaniawiam się poprawić w przyszłości ;)

Dodam tylko, że była to suknia w stylu, który wcześniej był tematem naszych rozmów. Prostota i kobiecość w jednym. Cena: 2550

ami-----> Ja również myślę rozpocząć poszukiwania sukni dopiero w nowym roku.Uważam, że luty jest dla nas \"czerwcowych\" panien jest ok :)

agi----ale kupujesz czy wypozyczasz???? wiesz ja raczej nie bede sobie mogła pozwolic na kupno sukienki za 2000!!!! a czy któras myslała o komisie bezposrednim-z reki do reki-po przymiarce???tam napewno mozna wyhaczyc piekna suknie-za niską cene.i dlamnie to nie stanowi ze od kogos.w wypozyczalni na 99% tez ja ktos miał przedemną.

Jestem na takim etapie, że póki co nie mam sprecyzowane, czy to musi być nowa czy też używana sukienka. Najważniejsza jest zarówno elegancja jak i niestety ... cena

Cześć dziewczyny stare i nowe: Też pewnie będę wybierała suknię koło lutego marca. Jest czas by zrzucić zbędne kg. Poza tym tegoroczne kolekcje staną się zeszłorocznymi kolekcjami, a więc ceny pewnie ładnie spadną ;) Prawdę powiedziawszy z pewną nieśmiałością podchodzę do tematu szycia sukni. Czytałam na necie opinie, że takie szyte przez krawcową są szyte z gorszych materiałów, niż te salonowe. Będę musiała się rozeznać w temacie. Chyba już bym wolała porządniejszą, ale używaną suknię. Jeśli chodzi o nową sukienkę - myślę o tym, żeby zrobić sobie wycieczkę do rodziny na południu Polski i ewentualnie w tamtejszych salonach coś zamówić. W Warszawie za podobną sukienkę dam pewnie o kilka setek zł drożej. Na szczęście pozostało jeszcze sporo czasu na rozmyślanie i planowanie ;)

wiosna---> masz rację, jeśli chodzi o warszawskie ceny. Ja mieszkam na południu Polski i na pewno pierwsze salony, jakie odwiedzę to będą salony krakowskie. Chociaż z opowiadań koleżanek wiem, że dużo niższe ceny są w Rzeszowie, czy Tarnowie. Tak więc zapraszamy na południe:)

Zmykam na uczelnię. Miłego dnia i do pogadania wieczorem 🌼

Gość ho do góry

Gość hop hopaaa
topik zdycha

Gość upupaaa

hejka , poznałam się z moim narzeczonym niemal rok temu i planował zaręczyny równiutko po roku (20 maj), ale akurat wtedy będziemy na weselu u siostry. Byłam bardzo zaskoczona, oczywiście bardzo miło. Zaręczyliśmy się 29.kwietnia tak nieoficjalnie, a zaręczyny z rodzicami będą w czerwcu. Na samą myśl o tym wszystkim aż ciepło mi się robi pod serduszkiem. Można powiedzieć że mamy już najważniejsze rzeczy zamówione: orkiestra, kamera, sala. I zostaje nam tylko czekać i cieszyć się tym czasem pozdrawiam

barro-zgadzam sie ze to BRDZO CIEKAWY czas////w zasadzie najlpeszy-ten entuzjazmto poddenerwowanie,niepewnosc.... ja chce sie tym czasem z WAMI dzielic! i poto jest chyba ten topik:)

Dziewczynki:) doradźcie, proszę, na czym skupić największą uwagę przy wyborze kamerzysty i fotografa???

agi-jak zabulcia sie pojawii-ona ci podpowie

Gość skaczemu do góry

Gość upaupa do góry dupa
inaczej po topiku:(:(:(

która panna bedzie wieczorkiem tU? ja chyba nbede -ale nie lubie mówic do siebie/////:):):):

Witam - już jestem :) Też jestem ciekawa wszelkich porad dotyczących wyboru kamerzysty i fotografa. Fotografa może weźmiemy po znajomości - robił zdjęcia na weselu siostry narzeczonego i ponoć jest świetny. Trzeba będzie porównać zdjęcia i ceny. Kamerzysty na początku nie zamierzaliśmy brać, bo to w końcu swoje kosztuje, ale jak obejrzałam pare filmików z wesel to spodobały mi się ;) Więc w końcu chyba kamerzysta będzie. Pozdrawiam!

Gość w góre hopp

halooo!! mysle ze kazda ma inne zdanie jesli chodzi o okamerzyste lub fotografa... ja np.chce uniknac kiczu:) tzn.zero gołąbków w trakcie klipu zwesela,zero wsawek kwadratowych sztucznych limuzyn etc....i poucinania(chodzi mi o np.poczatek jedenej piosenki-ciecie-i nagle 2 piosenka!!!!!! w zasadzie mamy juz kamerzyte www.wylitv.px.pl prosze kobietki powiedzcie co o nim sądzicie,o jego filmikach!!!!!bo zaliczke juz czas wpłacac!!!!!! ja tak sobie myslałąm ze napewno za chwilke bedzie nas wiecej!!!!!

zabulinko--------(tak całkiem prywatnie)-bizuteria.fenomenalna.mogłas mi jej nie pokazywac.bo tez bede chciałą zebys mi zrobila:) śpijcie spokojnie.

witam Was ;) ja fotografa chyba tez bede mieć po znajomości, kolega mojego taty sie zajmuje robieniem zdjęć choc nie tak całkiem profesjonalnie.Ale porobi nam mnóstwo fotek na cyfrówce i bedziemy mogli sobie na własne życenie powybierać te co chcemy i wywołać je. Ale kamerzyste chciałabym,poniewaz w ciekawy sposób można zapamięta te chwile... podobaja mi sie te wesołe filmiki.

-----narzeczona----to nie zdrada-------u jawniłam sie:):):):):): ale miło ze mnie zauwazyłas:):) dziewuszki tez macie taką zmienna faze?ze jedego dnia w główce planujecie wszystko co do sekundy w dniu slubu-a innego krecicie głowami ze za wczesnie,ze bez sensu, etc....?

-----narzeczona----to nie zdrada-------u jawniłam sie:):):):):): ale miło ze mnie zauwazyłas:):) dziewuszki tez macie taką zmienna faze?ze jedego dnia w główce planujecie wszystko co do sekundy w dniu slubu-a innego krecicie głowami ze za wczesnie,ze bez sensu, etc....?