Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHARISMAA

PRZYGOTOWANIA W TOKU-BO ŚLUB W 2007!!!!ROKU

Polecane posty

zabulciu------bywa bywam-tylko ze wiesz-TU-czuje sie jak z tej bajki- a TAM czuje sie jak u siebie:):) mam nadzieje ze kiedys TU poczuje sie jak u siebie............ dzis nasz zespól zadzwonił i zapytał czy napewno ONI na te date... qrcze-zaliczka wpłacona oni sie pytaja bo maja chcetnych pewno.... dałam ci zabulciu linka do mojej orkiestry? nie wiem ale chciałabym abys ich posłuchała....

dobra MUSZE isc spac---jutro wor w pracy:)

Nie, linka nie mam, ale co to za dziwna akcja??? A spytałaś, czy ta zaliczka dotarła?? Nie rozumiem, w co oni grają. Jeżeli juz wpłacona zaliczka (i zapewne podpisana umowa) to nie powinni z czymś takim wyskakiwać. Mailnęłam Ci w odpowiedzi na Twojego słodkiego maila:)

jak zwykle pierwsza jestem:):) to nic poczekam-kafke:) wypije:)

Hej. Szkoda, że nie wiem o czym rozmawiacie ;) A wracając do tematu dobrej organizacji wesela. Pisałam już o tym na forum, ale rozwinę myśl. To chyba amerykański zwyczaj, by po weselu dawać gościom prezenciki na drogę. Wraz z narzeczonym uważamy, że to bardzo sympatyczne, taki mały upominek + list z podziękowaniami za przybycie na wesele. Po większości wesel, na których byliśmy, musieliśmy się specjalnie dopominać o jakieś zdjęcia, co chyba nie jest fajne. Więc sobie wymyśleliśmy, że na poprawinach (będą następnego dnia 12-13) każdemu z gości wręczymy płytkę CD ze zdjęciami z wesela + list z podzękowaniami za przybycie. Wszyscy członkowie rodziny i znajomi mają dostęp do komputera, więc fajnie by było jakby już po powrocie do domu mogli sobie obejrzeć \"na bierząco\" takie zdjęcia. Nie wiem tylko czy będzie to wykonalne od strony technicznej (tzn. czy wynajęty fotograf, albo ktoś z sali narobi tyle ciekawych zdjęć, że zbierze się ich na płytkę i co najważniejsze, czy znajdziemy czas i pomoc by te płytki wypalić rano przed poprawinami). Powiedzmy, że każdy płytki nie musi dostać, ale jedna na rodzinę/parę być powinna - to i tak wyjdzie tak z 30-40 sztuk ;) Pozdrawiam 🌼

Z płytkami - fajny pomysł! Ciekawy temat wypłynął z 2 strony temu - o naszych przyszłych teściach :) No więc ja będę miała ZARĄBISTYCH teściów!!! Są bardzo sympatyczni, w ogóle to idelane małżeństwo - w ogóle się nie kłócą, jak juz to dla jaj, no i mają fajne podejście do swoich dzieci - pozwalają im na samodzielność, bez użalania się że np. synek opuszcza mamusię i tatusia ojojojoj... To całkowite przeciwieństwo moich rodziców, którzy kłócą się 5 razy dziennie soczyście, i o byle co, no i nie mogą (szczególnie mama) sie pogodzić z tym, że niebawem (mam nadzieję że już w wakacje!!!) się wyprowadzę. Z kolei mój ojciec będzie chyba grał rolę takiego \"wrednego teścia\" czyli typu opisywanego przez kafeterian np. na topiku \"teściostwo\" czy innych. No ale zobaczymy...

jak mam chwilke wolnego-nikogo niema..... jakby maiało mnie ie byc-zycze wszystki fafetką super miłego wekendu!!!!!!

witam i zeganam sie:):)zaraz robie wypad na piwko ze znajomymi:):) mam nadzije ze przez wekend bedziecie pisały.... ?????

Gość jest tu ktos
bo chciałabym sie podłączyc:( ale widac sama jestem!!!

Witam: Będę pewnie dopiero w niedziele bo na działkę do lubego rodziców jedziemy. pozdrawiam!

Hej Hej! witam i od razu się odmeldowuję bo widze że nikogo nie ma.Miłego i slonecznego weekendu wszystkim zyczę:)

dobra. postanowiłam ze ide SERIO spac:)

zabulciu---sprawdz skrzynke swą!!! dziewczynki---taki piekny dzionek sie zapowiada!!!!!ja mam wolne-uciekam na miasto(tylko kawke wypije)-skocze do salonu łypnąć okiem:) na sukienki--- pozdrawiam.

Gość o tej poze

Gość o tej poze
spac nalezy

Gość o tej poze

Gość o tej poze

niema nikogo??dobra uciekam do mamusi i tatusia:)

Gość uupau

Gość hej hej

Gość hej hej

Gość hej hej

Gość hej hej

Gość hej hej

Gość hej hej

Gość hej hej

Gość ollaaa nikogo niema