Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babua

phenyloalanina na odchudzanie - czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość babua

czy ktos to jadł? ja jem od tygodnia, mam mniejszy apetyt i wspaniały nastrój- aż zaczęłam sie niepokoić,że życie wydaje się zbyt cudowne, ludzie przyjaźni (nie jestem zakochana :-)) dostępny bez recepty, ale...??

Gość na co to jest
w aptece można kupić? i tak się nazywa? phenyloalanina? czy inaczej się nazywa, a zawiera to? Nie wygląda to zdrowo, bo nadmiar w organiźmie powoduje uszkodzenia mózgu i fenyloketonurię

Gość babua
nazywa sie dokładnie: dl-phenyloalanine, firmy activelife. Z inf. podawanych przez farmaceutów wynika,że stosowane jest w leczeniu przewlekłych bóli, depresji. na opakowaniu pisze że stymuluje cholecystokininy czyli enzym jelita cienkiego. dzięki za to co napisałaś, będę drążyć temat dalej, może ktoś wie więcej, albo jest uczony w tym temacie

Gość babua
zawiera 500mg fenyloalaniny w tabl. 2x1 tabl.

Gość g_b
A ile kosztuje?

Gość babua
Kupuję w www.apteka4u.pl 30 kapsułek za17,24zł

Gość babua
z opisu wygląda całkiem milutko. dalej czekam na opinie kogoś kto to brał albo jest uczony ;-)

Gość babua ale ja tu czegos
nie rozumiem,mianowicie lykasz to aby schudnac czy aby fruwac w oblokach???? skoro minal juz tydzien brania tego specyfiku ,efekty na wadze powinny byc widoczne a ty nic o tym nie wspominasz ze schudlas choc 1 gram:P pewnie sciema nastepna;]

Gość babua
jeść chce się mniej-to prawda. teraz się nie waże bo jestem przed mieisączką więc mam opony i waga łże jak pies, wcześniej widziałam po ciuchch,że było nieco swobodniej. czy naprawde nikt tego jeszcze nie stosował? czuje sie jak experymentator!!!!

Gość no ale w tydzien
powinnas choc ze 2 kg stracic, mozna spytac o ile zmniejszyl sie apetyt? samopoczucie ok? lykasz 2 tabl? wiesz ,nie znam tego leku,dlatego tak wypytuje ale czy zauwazylas po ciuchach duza roznice,czy mini9malna?

Gość babua
Efekty- po powrocie z pracy ok 15 nie rzucam się na jedzenie, tylko spookojnie konsumuję. od 7.00 do 15.00 śniadanie, kawa, jabłko (albo pomarańcza, albo jogurt) po obiadku tylko 2danie znów kawa i na kolację jagurt, albo 2kromki chleba chrupkiego- więcej nie chcę

Gość no ale w tydzien
a ile lykasz? 1 czy 2 ? ona nie ma przeciwskazan zadnych? jest cos na ulotce napisane? dzieki za odp:)

Gość babua
6 lat temu schudłam ok.12 kg- życie nie zamierzone działanie. potem jadłam zdrowo- ciemny chleb- prasowany ciężki, dużo warzyw..... teraz przysposobiłm 3 kg- chcę sie ich pozbyć. po okresie zrobie pomiar wagi odzcekam 2tg- orbitując z kapsułkami i zrobie pomoar kontrolny!--to jest plan naukowy :-)

Gość pytanie do ciebie
te kapsulki maja jakies przeciwskazania? ile 3 eba tego lykac?

Gość babua
2 tabł. na ulotce tak każą, nie ma przeciwwskazań-oprócz ciąży i chorych na fenyloketonurię. piszą też, że poprawia pamięć!!!!

Gość hej ale to
nie jest srodek ziolowy tylko chemia???????dostepny jest w kazdej aptece? czy sa trudnosci z jego zakupem?

Gość babua
teraz wróciła i piszę nie jest ziółko- jest to aminokwas-pewnie syntetyczny, dostepny w aptece bez recepty.

Gość kapusta
Babua ,zy dalej chudniesz ?