Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivanka milovich

HIV

Polecane posty

Gość ivanka milovich

Czy mozna jakoś odczuc to ze jest się zarazonym wirusem hiv?wiem ze mogłabym zrobic taki test ale się boję..Mam podejrzenia bo mój były facet zdradzał mnie z prostytutkami..super..

wirus na początku nie daje zadnych objawów,tylko badanie krwi go wykryje. nie martw sie bedzie ok:)

Gość Attyla
okrez inkubacji wirusa HIV to ok 3 miesiące - przez ten czas nie jesteśmy go w stanie wykryć podczas badania krwi.

Gość tragediagrecka
Chyba zadna prostytutka nie pojdzie z klientem bez gumki, wiec nie popadaj w panike. Wiem, marne pocieszenie. Wcale nie jest latwo zarazic sie hivem, wiec zamiast sie zadreczac, zrob test. Po 3 miesiącach od ostatniego zblizenia z ex. Swoja droga, ogromnie Ci wspolczuje :(

Gość ivanka milovich
Faktycznie moze prostytutki nie robia tego bez gumek chyba zeby zapłacił extra, ale jest jeszzce coś..on przespał sie tez z dziewczyną która u mnie w miescie znana jest z tego że "daje "każdemu, taka miejscowa dupodajka.po tym jak z nia sie przespał kochalismy sie tylko raz, potem juz sie dowiedziałam o jego zdradach i zerwałam, ale potem zaczęłam coraz częsciej o tym myslec ze przeciez ta dziewczyna miała tylu facetów, a niektórzy to naprawdę typy spod ciemnej gwiazdy, no i zaczęłam sie martwić.nie pójdę na badanie krwii bo się boję wole nie wiedziec.zrobiłam oczywiście awanturę mojemu byłemu, ze chyba nie ma wyobrazni skoro robi to z taka szmataą bez zabezpieczenia, że mogła go zarazić, troche sie tym chyba przejął powiedział ze pójdzie zrobic test na hiv.nie wiem czy go zrobił ,bo nie mam ju znim kontaktu..Tak czy inaczej to ze się współzyje tylko z jednym facetem, nie uchrania nas od Hiv..wystarczy brak odpowiedzialności tej drugiej strony i juz kłopot gotowy..

Gość hmmm wiesz co ja ci powiem
zrob te badanie krwi. jesli naprawde jestes zarazona wirusem to objawy moga pojawic sie za np. 10 lat. a te objawy to czeste goraczki, ogolne oslabienie organizmu, wysypki, nadmierna potliwosc i bole miesni. jakby przy grypie

Gość ivanka milovich
od ostatniego kontaktu sexualnego z moim byłym minęło 10 miesiecy .Własnie gdzies słyszałam o tych objawach zarazenia-i takowe mam...osłabienie organizmu, nadmierna potliwość, czesto sie przeziebiam, nie wiem może to sobie uroiłama może w istocie mnie zaraził.ale chyba jednak nie chce wiedzieć czy mam hiv czy nie.Załamałabym sie psychicznie.a tak przynajmniej mam nadzieję ze moze jednak go nie mam...poza tym gdyby faktycznie wyszło ze jestem zarażona, odnalazłabym chuja , który mnie zaraził na końcu swiata i zabiła..

Gość współczuję Ci
zrób test,wtedy będziesz mieć pewność.Mam nadzieję,że wynik będzie negatywny:-) A twój ex to po prostu nieodpowiedzialny skurwiel,taka męska dziwka bez wyobraźni😡Takich facetów powinno się zamykać w klatkach z dala od ludzi bo mogą przez swoją głupotę skrzywdzić niewinnych ludzi!!!Tak to jest jak myśli się penisem zamiast głową😠Jebane męskie szmaty!!!!!!!!!!!!!!!