Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze wyslijcie

ABS 8 min

Polecane posty

Gość prosze wyslijcie
ponawiam pytanie. -ile razy w tygodniu sie to cwiczy? -rozciaganie robi sie przed czy po reszcie cwiczen?

ja pierdziele ale jazdy:D wlasnie zafundowalam sobie cwiczenia na nogi, pupe, brzuch i nie moglam podniesc sie z podlogi:D wstalam podpierajac sie fotela:D na koniec z ciekawosci stretch (a powinien byc na poczatku:P). teraz siedze zapocona, zmeczona ale szczesliwa;p juz sie widze latem w bikini z nozkami jak claudia szifer:P:P buziaki ;*

Gość a mnie
bola tak ramiona ze dzisiaj jak malowalam rzesy to lusterka utrzymac nie moglam :Oserio!

Gość hej dziewczyny....
jak często robicie te ćwiczenia, na jakie częsci ciała, czy wcześniej rozgrzewacie się nieco i jak szybko są efekty???

Gość kilogramka
wczoraj robilam pierwszy raz cw na nozki, dzis za chwilke znow robie, ale miesnie mnie wcale nie bola, ile trzeba wykonywac te cwiczenia, by zobaczyc efekt (ile dni lub tygodni), dodam, ze robie jeszcze inne cwiczenia na brzuch i cwicze na urzadzeniu, ktore mam w domu, razem wychodzi okolo godziny dziennie wszystkiego!!!!

ja cwicze co 2 dzien 40min:rozciaganie,nogi,pupa,brzuch. w takiej kolejnosci:)

Gość 8min
ja cwiczylam 3 dni pod rzad na wszytsko oprocz brzucha ale mialam urlop i siedzialam w domu, jak wczoraj poszlam zalatwiac sprawy na miescie to myslalam ze mi nogi do dupy wejda:P wszytskie miesnie mnie bolaly

Gość kilogramka
czy ktos mi odpowie na pytanko, jak dlugo trzeba czekac na efekty, cwicze nogi i brzuch, jak wyzej pisalam, wykonuje takze dodatkowe cwiczenia, prosze o odp, bo szybko sie zniechecam :(, a nie chce, bo chce sobie wyrzezbic fajne miesnie i poprawic wyglad cialka :)

to zalezy od indywidualnych predyspozycji, od tkanki tluszczowej, stanu miesni itp. ja 2lata temu cwiczylam codziennie przez 2h hulahop i mialam slicznie uksztaltowany brzuszek, teraz sie troche spasłam (;p) ale wystarczyly 2 serie cwiczonek i miesnie znow sie pokazaly (wyszly z pozimowego tluszczyku;p) :)

Gość kat22
do prosze bardzoooo. mam prosbe mozesz jeszcze raz wrzucic na serwer link cqwiczenia n abrzuch?? dziekiuej z gory i pozdrawiam :)

Gość kilogramka
ja cwicze nawet juz ponad godzine dziennie i bardzo ograniczylam jedzenie, boje sie, ze to mnie wycienczy, ale tak chce schudnac, a mam teraz silna motywacje, wiec cwicze z przyjemnoscia i wcale nie czuje sie zmeczona i chcialabym jeszcze dluzej cwiczyc, ale rozsadek na razie bierze gore.

no a ja ćwicze razem z panem z filmiku. tyle że robie po 15 razy każdy ruch. to daje 30 sekund ćwiczenia.na filmie każde cwiczenie np na nogi trwa 30 sekund. i tak sobie myśle że pewnie musze zwiększyc ilość powtórzeń. czy dobrze myśle???

U mnie tragedia z kondycja :( Kiedys rano biegalam, ale kiedy to bylo.... Najgorsze dla mnie sa te cw na brzuch, nie jestem w stanie wszystkiego z nimi robic, bo pekam :( Ale jestem zawzieta i codziennie bede o 1 wiecej :) Trzymam za wszystkich kciuki :)

Te linki juz nie dzialaja! :( Prosze, niech ktos przesle na jakis inny serwer rozciaganie i cwiczenia na ramiona :)

Gość mim
Działają własnie ściągłam sobie na ramiona :)

Gość szokkkk
Chyba "ściągnęłaś" !!!!!!!!!!!!

A mi dalej sie te strony nie otwieraja :( No niech ktos wrzuci ramiona i rozciaganie np. na yourfilest :)

kurcze te cwiczonka na pupe sa moja najwieksza zmora;( sa tu jacys towarzysze poćwiczeniowego bólu?

Ja! Nogi mi sie trzesa z wysilku, ha ha, a rano brzuch... Oj brzuch... ;) BAmboszek, blagam: jesli masz cwiczenia rozciagajace i na ramiona, to prosze wrzuc to na strone: http://www.yourfilehost.com/ bo sie od nikogo doprosic nie moge :(

Gość na fitnessie
wrzuciłąm jedno i drugie

Gość mmaarrttaaaaaaaaaa
ja to sciagnelam ale nie ma obrazu, pisze ze brak kodeka, co robic?

Gość wwww ggooorrrrrkeeee

Gość Nika18
A ja chodze do klubu gymnasion sweitnie prowadza te wszystkie zajecia :)

Gość poddddnosnnnnilk
;)

Gość REnia1515
HEj s;luchajcie mam taka mala prosbe ...;/ czy moglby ktos jeszcze podac jakis link skad mozna sciagnac ten abs?? bo wchodzilam na te wczesniejsze instalowalam to wszystko ..a tam juz tego nie ma:(....proooosze pomozcie:(

prosze wrzuccie jeszcze raz te linki, bardzo zalezało by mi na brzuch i rozciaganie. dziekuje z góry

Gość ghgfhgf
nna co sa te cwiczenia?

Gość kurcze no mi
to się nie chce otworzyć,w ogóle nie mgoe ustawić żeby się otworzyło w m.playerze tylko od razu mi wyskakuję jakies instalowanie programu:/

a czemu nie wbikecie po prostu w google \"8 minutes ass\" ,8 minutes legs itd normalnie wyskoczy wam strona i juz po co te sciagania? dodajcie do zakladek