Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość Izek
Ja wlasnie wyciegnelam kolczyk;((((( Czuje sie tak jakby mi ktos reke ucial;((((((((((((( Mam nadzieje ze sie szybko zagoi i bede mogla przekluc na nowo jak najszybciej....:( Kurde! niby takie male gowienko a jednak czlowiek sie przyzwyczaja...

zalamannaa>> ale na wylot udało Ci się przebić? Jeżeli tak to ponoś go jakiś czas tak jak jest, dziurka w tym czasie się wyrobi i potem włożysz jeszcze raz tak jak już powinno być. Innego wyjścia chyba nie ma.

Gość zalamanaa no nie
dziekuje kocurku, moze uda mi sie to oczko odkrecic jak jest odkrecane ale poki co nosze tak ;)

Gość zalamanaa no nie
jednak sie nie da oczka odkrecic tylko kulke :( Trudno wazne ze w ogole wchodzi ;)

A ja własnie nigdy nie słyszałam o kolczykach odkręcanych z dwóch stron... ;) a tak przy okazji do kocurka ;) : jak Ty masz nadgarstki i ręce przekłute, bo ja tego w ogóle nie moge pojąc, a mnie intryguje ;) Może cos wiecej powiesz ? ;)

Gość sabelka7
Własnie wrocilam od kosemtyczki, wszystko zrobili super...Wcale nie bolało!!! I kosemtyczka nie kazala mi smarowac ta pascia tRibiotic. Gdy puscila mi szczypce momentalnie krew mi poleciala...Polecam Magme!!

Gość monia179
Są kolczyki odkręcane po dwóch stronach ... bo ja takie mam :) sama sobie wybieram jaką chce miec góre a jaki dół :D

Gość zalamanaa no nie
Kocurku, kombinowalam z tym oczkiem czy jest odkrecane ale jednak nie :P Ale zalalam pepek woda utleniona, oczyscilam i wsadzilam kolczyk od dolu i weszlo ;) teraz musze znow sie babrac, bo dziurka jest jak po przekluciu, ale dobrze ze mi sie udalo ;)

Gość ciuch ciuch
elo elo ... a no wiec ja mam kolczyk od jakiegos miesiaca. Przebicie bolało minimalnie wiec prawie nic nie było czuc. Na poczatku sie troszke babrało ale po smarowaniu mascia Tribiotic wszytsko wróciło do normy i bardzo sie ciesze ze go zrobiłam poniewac wyglada to BOSKO!!!!!;))) pozdro dla wszytskich kótrzy maja te piekne cudeńka oraz dla tych którzy maja zamiar sobie je zrobic:))) buzki:*:*

Gość Kasia14
elo... musze sie kogos poradzic.bo niedlugo kolezanka bedzie mi robic kolczyk w pepku.prosze powiedzcie mi czy to mocno boli????? baardzo sie boje tego bolu.i czy boli tylko podczas przekluwania czy potem po 2-3 dniach tez?? to moj nr gg 599319 bardzo prosze napisac do mnie bo naprawde niewiem co mam robic.

Gość Cynthia xD
Cześć loodki. Wydaje mi się, że tutaj są doiformowane osoby w sprawach kolczyka w pępku, więc do nich mam 2 pytania. 1 to czy po przekłuciu boli w nocy jak przewracasz się z boku na bok, i 2... jak to dobrze sformuowałć... Hmmm... Może tak. Chodzę na lekcje śpiewu i uczę się profesjonalnie śpiewać. Ci co wiedzą o co z tym chodzi, to wiezą, że przy prawidłowym śpiewaniu oddychamy przeponą i że wtedy pracje nam troszkę mocno brzuszek... :( Orientujecie się może, czy będzie mnie bolało przy kolczyku w pierwszym miechu jak będę śpiewać? Koffani moi proszę Was o radę. Pozdrowienia, Cynthia

Powiem Ci tak, w nocy przy przewracaniu nie poczujesz kompltnie nic ;) a co do tego mocnego oddychania :D wydaje mi sie ze nie.. mnie to bolało tylko jak mocno schylałam się zawiązac but ;) :Pale to nigdy nie jest wielki ból ;) pozdro :*

Gość do SAVANA
Bo j*bne... Masz 14 lat i rzucasz palenie???? Buhahahahaha, patologia!!!

eee.. tez mnie to zaintrygowalo z tym paleniem xD . hah .. ale coz.. ja swoj kolczyk zrobilam ponad tydzien temu u kosmetyczki, samo przeklucie nic praktycznie nie bolalo, polecialo tylko troche krwi ; P kolczyk robilam rano, po poludniu i wieczorem troche bolalo ale byl to minimalny bol i tylko i wylacznie przy schylaniu sie ;P nastepnego dnia w ogole kolczyka nie czulam! nie bylo strupa, ropy, doslownie nic, nic a nic nie bolalo i tak jest po dzis dzien .. [; tylko tak mnie zastanawia kiedy moge go zmienic.. ? bo chcialabym jak najszybciej ale nie wiem czy juz moge [; . wiec wdzieczna bym byla za odopowiedz ;] P.s straszny_kocur ten kolczyk nad warga masz genialny! sama o takim myslalam ^^. ale zrobilam pod warga, tak po prawej [; balam sie tego ktorego Ty masz bo widzialam kilka lasek ktore mialy robione w studio i dziwnie to wychodzilo .. na policzkach u niektorych az prawie i wygladalo to okropnie! ale Ty masz fajnie własnie ^^. {; w studio gdzies robilas czy sama? i w ogole ile zaplacilas jesli w studio ? bo pod warga robilam sama.. ale w pepku 80 zeta zaplacilam , ;P pozdrawiam ! [;

Gość Pineczka
pomozcie czym powinnam przemywac pepek bo dzisaj sobie przekulam a jodyną strasznie piecze nie wiem co mam robic prosze o odpowiedz

Gość SAVANA
No intrygujece to u nas to nie jest. 85% osob w mojej szkole pali. Trodno nie sprobowac obracajac sie z takim srodowisku...

ja przekłuwałam w Kulcie w Krakowie i zapłaciłam razem z kolczykiem 100zł (tak, to moje zdjęcie :) ) Woda utleniona nie jest płynem fizjologicznym, dlatego sól jest lepsza. Poza tym może wejść w reakcje z kolczykiem.

Gość Pineczka
Posluchaj Savana czy ty widzisz temat tego forum ?? nie zawracaj glowy jakims bzdurami!!! jak chcesz to pal a jak nie to nikogo to nie interesuje !!!!

Gość Pineczka
czyli nie powinnam jodyna przemywac ? moja kosmetyczka powiedziala ze tribiotykiem tez nie musze smarowac ze powinno sie zagoic bez tego ... juz sama nie wiem

tribiotic to antybiotyk i powinno się go stosować tylko wtedy, gdy coś jest nie tak z gojeniem. Jodyna do przemywania może być, ale jeśli goi ci się bez większych problemów to sama sól fizj wystarczy

Gość SAVANA
kurwa przeciez tylko odpowiedzialam na pytanie a ty po mnie jezdzisz...ty wez sie ogarnij

Gość kuprzestrodze
ja mam kolczyk w pępku od 6 lat! i powiem tyle: 1. ból był, ale da się przeżyć, myślę, że borowanie w zębach jest gorsze 2. Nigdy, przenigdy nie kładźcie się na brzuchu śpiąc w nocy parę tyg po przekłuciu! ja tak zrobiłam i przeżyłam koszmar! spijcie tak dopiero wtedy, jeśli jesteście pewne, że na pewno wszystko jest zagojone! ja miałam delikatną skórę i zrobiła mi się przy kolczyku mega rana, która nie chciała się goić parę miesięcy. musiałam wyjąć kolczyk i wkładałam raz dziennie żeby nie zarosło. przemywałam, smarowałam kremami z apteki i się w końcu zagoiło. Ale okropne przeżycie! wielki siny ślad, ropa!!! ohyda! teraz jest już ok i nic się nie dzieje. ale radzę nie robić tego, co ja. www.dlaurody.pl

Gość chrabąszczyk
2 dni temu zrobiłam sobie kolczyka w pępku u kosmetyczki :D jest super :) polecam :*