Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość Martisss
Ty to se kur.wa mozesz pogadac kazdy bedzie robil co mu sie podoba i taka je.bana dziw.ka jak ty se moze pogadac ;/. jestes poje.bana skoro uwazasz ze ro juz nie modne to wgl. na huj weszlas na te stronke zeby kurwa mi nerwy popsuc ;/;/;/... jestes popierdolona i przypalowa ;/;/;/... zal to mi ciebie szmato i to nie wiessz jak baaardzo ;p

Gość kaasioolka
hehe nie moge z tym kocurem xD:*

Gość LuUuBiE KoLcE
tAk wŁaśnIe.. nAPiŹdZiE sObIe ZrÓb :):) nA PrZeKÓr tEmU sTLlAsNemU kOcuRkOwI... pRaWiE siĘ jEj pRzeStRaszYŁaM :PP

Ej dziewczyny, jak są takie posty to ignorujcie przeciez te osoby wiecej nie wchodzą :* I nie zniżajcie sie do ich poziomu :D Utrzymajcie swój ::D:D Pozdro :*:*

Gość Magda00000
Kurde czytając te masakryczne odpowiedzi to mnie poprostu żal ściska! =/ chyb dziewczyny nie mialyscie nigsy przebijanego kolczyka [co poniekture oczywiscie dla reczty szacuneczek:P] ... Tak wieć mam kolczyk w pepku od tygodnia dokladnie od 9 dni ...Nie paprze sie ani troszeczke, wcale nie boli jedynie bolalo w czasie przekucia wtedy myslalam ze zemdleje ;/ ... Matko a wy tu jakies glupoty piszecie ze to calyczas boli goi sie dlugo mam kolezanki, ktore rozniez przebijaly sobie pepek wtedy kiedy ja bo bylysmy w 6 i one tez nie narzekaja na jakies schorzenia ze to az tak boooli ....

Gość Paaulineczka
Hej wszystkim :* Ja dzisiaj przebijam sobie kolczyka... Tak patze sobie jak wy piszecie i niektórzy mówią ze bardzo boli a niektórzy ze wogóle xD Juz sama nie wiem.... nawet jak bedzie bolało to i tak chce miec kolczyka ... odpiszcie na mój e-mail paulina1369@wp.pl czekam :*:*

Gość Martisss
Ojej dziewczyny moja siostra tez ma kolczyka boooze czy wy nie rozumiecie ze to zalezy od organizmu? ;/

lol2 wiecie co az mi sie smiac chce , po raz któryś z kolei przez te niektóre wypowiedzi :P P.s te, które chcą byc takie mądre niech sobie przeczytają forum od początku :D Powodzenia ;];] Pozdro dla normalnych D: :*

Gość kaasioolka
hehehe...no coment...pozdro dla kocurka i kamci:* tlyko wy tu jestescie normalne;]

Gość alina22
witajcie dziewczyny! mam kolczyk w pepku i wyglada super juz mam z 3 lata ,jesli przekujecie sobie w profesjonalnym studio a nie u kosmetyczki to bedzie ok i koniecznie do tego zalozyc kolczyk ktory szybko wygoi warto wydac wiecej na kolczyk i zaoszczedzic potem bulow :) mialam tez kolczyk w nosie i przebijala mi kosmetyczka i co? i tak mnie bolalo i nie chcialo sie wygoic ze musialam zdjac-a ona pistoletem mi przekuwala !( nie robcie tego)

juz nie mówiąc o tym, że pistoletu nie da się wysterylizować na tyle, aby zabić wirusa wątroby czy HIV.

i nie mówiąc, ze pistolet jest tylko do uszu... ja bym zwiewała gdyby piercer chcial mi pistoletem gdziekolwiek prócz uszy dziurke zrobic (ale u piercera to nie realne :P)

Gość paskuda1234
mam pytanko jak mam przekonac mame na kolczyk w pepku??powiedziala ze nawet nie chce o tym slyszec....powiedziala ze jeszcze nie mam 18(mam 17lat) i ona ma cos do powiedzenia na ten temat....ze jak go zrobie to bede miala kare i pozaluje tego...jak mam przekonac tego uparciucha??ja rowniez jestem uparta i nie odpuszcze tak latwo... buziaczki:*:*

Gość Cynthia xD
Do paskuda1234 : TaK tRzYmAj :) Ja też jestem upaaaarta :] Przeczytaj 1-2 strony wstecz i tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi :) Buziaki kochana i nie odpuszczaj ;)

Masz 17 lat, więc aby przekłuć ciało nie potrzebujesz zgody mamy. A jak juz to zrobisz to ukrywaj pępek i po problemie.

Gość SIWUCHA
hEJCIA:-)Nie wiem jak wy ale ja to nie mam z tym problemu....robicie jakieś halo z powodu zwykłego kolczyka na pepku.Ja zrobiłam sobie też na wargach sromowych i mam ich w sumie ogółem na całym ciele 11:D:D:D:D:D W tym miejscu na dole to się wcale nie bałam bo chciałam to zrobic...wiekszosć mi odradzała bo stwierdziła ze bedzie bardzo boleć...jednak poczułam ulge kiedy to zrobiłam bo było przyjemnie a gość ktory mi to robił puzniej mnie tam wymasował jezykiem:D było naprawde bosko i ni zaluje niczego.Jeśli ktoś się boi zanim to zrobi to mysle ze nie powinien wcale robić.Najlepiej to podchodzic do tego z dystansem-chcesz to rób,boisz się to daj sobie z tym siana. Pozdrawiam wszystkich:*:*

Gość Pati28882
Nie wiem wogóle czego tu sie bać, przebicie pępka nic nie boli, polecam jednak znieczulenie..... to kosztuje 70 zł wraz z kolczykiem i potem super wygląda, a z gojeniem jest róznie, zalezy od Ciała , mi np nic sie nie dzieje od momentu przebicia nic nie bolało=) takze polecam gorąco=)

Gość ewkaaaaaaaaaaaa
hejka :D ja właśnie sobie przebiłam pępek... gdzies 2 godziny temu :D trochę boli i mam zaczerwienione ale i tak jest śliczny ten kolczyk :D Mi przebijała koleżanka w domu ale wszystko było jak najbardziej higienicznie wiec spoko:P mam do pryskania Octenisept... Mam nadzieje że ładnie mi się zagoi. Przebicie nie boli az tak bardzo:) to trwa kilka sekund. da sie wytrzymać :P naprawdę polecam :D pozdrawiam

Gość Agusia_
Straszny_kocur

Gość Agusia_
ty to kurwa se zrob w pizdzie bo moze bedziesz miala wiecej klijentow pod lampą? ;] pewnie wiecej zarobisz ;]

Gość lole3ka
Slyszalam ze w pierszy rok n po przebiciu nie mozna sie opalac a jelsi slonce zalapie kogos w wodzie??Aha jeszcze jedo czy mozna sie kompac na basenie i nad morzem??

Gość Marlenaa
Dziewczynki mam pytanie...czy jeśli wokół górnej dziurki zaczyna schodzić minimalna ilośc skórki to dobrze, czy raczej nie??? Odpowiedzcie proszę. Buziale

żeby kolczyk mieć w pępku to z deka by pasiło mieć łądny płąski brzuszek bo mija kumpela ma kolczyka w pępku ale ma taki tłuszcz na brzuchu!!! że wszyscy sie z niej ziejąą!!

Gość SAVANA
Hej dziewczyny, że to nie na temat ale tylko tutaj się udzielam na forum. Czy mogę jutro jechać na basen ozonowy jeżeli wczoraj przekółam sobie jedną dziurkę wiecej w uchu ?? Chodzi o to czy nic mi sie nie stanie...Z góry dzieki za odpowiedz!

Gość Mycha555
SAVANA ja bym sobie odpuscila basen dlatego ze to jest woda chlorowana i niewiadomo ale lepiej sobie odpusc ;(