Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Miśka>>jak Ci się kulka wżyna to kolczyk może byc za krótki i wtedy trzeba na dłuższy wymienić, bo inaczej się nie zagoi.

A mam takie pytanie :P czy to słychać jak się skóra przebija??? Bo jak kiedyś sama chciałam sobie kolczyk zrobić w uchu to słyszalam takie pyk pyk, że aż niedobrze mi się zrobiło hehe bo ja wrażliwa jestem ;) To słychać coś czy nie? Może dzisiaj sobie zrobię jak straczy mi czasu i wyrobię się do tego salonu :-) jak coś napiszę! Buźka:* aa KAMCIA dziękuję za odpowiedź:*

Fruti Fakt w uchu słychac :P ale w pępku bynajmniej ja nic nie słyszałam :)

O to dobrze, bo chyba jakbym coś usłyszała to sztywna bym leżała :D zastanawia mnie czy komuś tam kiedyś słabo się zrobiło ;) najwyżej wezmę MP3 ;)

Hm tak sobie myślę jak oni łapią sa brzuch tymi szczypcami...bo ja jak leżę na plecach to u mnie nie ma za co złapać brzucha...:> Oj chciałabym już dzisiaj móc i mieć to już za sobą

Ja robilam bez tego i bez znieczulenia to wcale nei boli :) wystraczy potem dbac i odpowiednia dlugosc meic hehe ja wlasnei teraz jade g\\kupic dluzszy kolczyk papa

kurwa tak po pierwsze to kurwa napisałam wczoraj a dzisiaj juz niema mojej notki do huja z takim jebanstwem!!!!!!!!!!!!!

to troche do dupy bo jak wiadc jak sie zdejmie to taka dziura a ja lubie swój pępek a tak będzie mial taką ochydna dzióre bez kolczyka i jak ma sie kolczyk to ja widzialam na zdjeciach to ten pępek obwisa wiec po tem bedzie sie mialo obwisniety i brzydki pępek... hymmm to ja juz chyba nie chce kolczyka i jeszcze mnie trapi ze to juz jest nie modne!! poszę o odpowiedz pozderki for all :):):)

Gość HhOoNneY
Ja mam kolczyk w pępku ponad rok. Mi goił się około miesiąca...może dwóch. Bolał mnie pępek tylko na początku miesiączki...Ropiało to fakt.. ale Kup sól fizjologiczną w aptece(groszowa sprawa) i szybciej bedzie sie goiło. Kolczyk koniecznie musisz mieć ze stali hirurgicznej, zadne srebro i złoto!! stal a potem szalej;-) pępek przekuwała mi kolezanka.. szczerze Ci powiem ze nawet nie wiedzialam kiedy mialam juz kolczyk w pępku, nic a nic nie czułam. Gorąco pozdrawiam i polecam-fajna sprawa :P

Nio i jednak dziś nie przekułam pępka. To znaczy bylam już zdecydowana na 1000% nawet poszłam do tego salonu dowiedzieć się co i jak i napewno bym go zrobiła gdybym nie miała jutro pewnej klasówki którą muszę zaliczyć... starsi powiedziali, że rożnie ogranizm może zareagować i np mogę dostać temperatury, a jutro muszę iść do sql...no i to mnie odwiodło od robienia tego kolczyka dzisiaj. Powiedzcie mi dziewczynki czy wy miałyście jakąś temperaturę wieczorem? Czy w nocy tego dnia którego przekuwałyści pępek piekło was coś, lub bolało?? To dla mnie ważne :( Jestem zdecydowana iść zrobić go jutro...kurczę a szkoda już bym go miała... wrrr :[ DO Ewineczka hm... modne czy nie...n to nie ma mody, no chyba ze robisz to żeby pokazać go całmu światu. Ja robię go dla siebie a nie zeby pokazywac innym oo patrzie mam kolczyk ale jestem fajna...Robie go dla siebie bo zawsze mi się podobał. To co na kolczyki w uchu niby też jest jakaś moda czy też nie?? takie jest moje zdanie.

Fruti mnie nic nie bolało, czy piekło :D A nocka jak kazda inna :D :P A co do poruszonej kwesti to zgadzam sie z Tobą co do mody :D JA zrobilam kolczyk w 1000% dla siebie ( no moze w 0,0001 dla chlopaka lol2) hehe kurde w czwartek jade kupic sobie nowy :D (pomaranczowy lol2 :D)

No a ten facet wygląda na fajnego :P myślałam, że on cały w tatoo będzie a tu skąd! :) W KAŻDYM RAZIE ZROBIŁ NA MNIE POZYTYWNE WRAŻENIE :) A I TO KOSZTUJE 110 zł bo się pytałam. No nic...to chyba jednak sobie pojde zrobić jutro. Kurczę boję się, że tam zemdleje nie daj boże bo róznie ciało i ludzie reagują :D a możesz mi przybliżyc jakie to uczucie jak się igła wbija?? Naprawdę to niewiadomo kiedy a już jest po wszytkim? Jakoś cięzko mi to uwierzyć hehe buźka:*

a chciałam dodać, że wydaje mi się, że kolczyk w pępku u zgrabnej i ładnej dziewczyny podoba się facetom :P ale ja i tak nie robię tego dla facetów bo mam swojego, ale dla niego też tego nie robie :) Ktoś pomyśli a w pępku, to przecież w zime nawet nie widać, to co, że nie widać, ale ja wiem, że go i mi z tym dobrze :) teraz to mam cykora lekkiego ;)

hmm uczucie.. nie wiem kompletnie :D w moim wypadku bylam tak zestresowana, ze polozylam sie na tym lóżku i patrzylam na lampie ( taka ladna pomaranczowa :D:D:D) no i w pewnym momencie poczulam takie minimalne uszczypnięcie ( nie szczypce tylko tak poczulam igle) przez 2 sekundy zabolalo leciutko gdy igla przeszla na wylot :D I po sprawie :D Buzka :*

A moj problem chyba sie rozwiazal jednak kolczyk dluzszy musze kupic no ale znajace sie natym jesli moga to neich napisza do mnei na gg 6999877 bylabym wdzieczna

Kamcia ja też będę zestresowana napewno :P hehe ciekawe co zrobią jak zemdleję :D mam nadzieję, że tak źle nie będzie. Takie małe uszypniątko to jeszcze zniosę. Wiem jedno na pewno nie będę się patrzyła jak on to robi...jakbym zobaczyła igłę na wylot to...spadam z fotela. :) jutro idę chyba po szkole. Chcę mieć to za sobą. BOję się, że jak będę już blisko tego salonu to ze strachu się zawrócę do domu ;) jutro napiszę co i jak i czy mam kolca. Dobrej nocki wszystkim :)

Gość Very_Sad
Hejka, mam pytanko. W zasadzie to problem:P Zamierzam jutro zrobić sobie kolczyka w pępku. Problem w tym, że nie mam idealnego ciała. Nie jestem otyła nie mam nadwagi. W sumie to fałd na brzuchu tez nie mam, ale jakoś tak dziwnie jak widzę te dziewczyny z pięknie wyrzeźbionymi brzuchami. NIe zamierzam się za bardzo obnosić z tym koczykiem, ale w końcu zbliża się lato, więc chcąc nie chcąc będzie go widać. Ważę 51kg przy wzroście 160. Więc teoretycznie waga do wzrostu idealna, ale i tak jestem w trakcie odchudzania a kolczyk ma mnie zmobilizować. Teraz już mam coraz więcej wątpliwości:P To jak, robić teraz czy jeszcze poczekać?

Gość monka193
Siemka jestem Monika kolczyk w pepku mam juz ponad rok, przekłócie wogóle mnie nie bolało nie rób u kosmetyczki albo w studio tatuazu to głupota bo tylko dodatkowe koszty * ;) niech ci zrobi jakas kumpela tak jak mi mnie nic nie bolal a ;;;zagoiła sie juz po tygodniu....... zmieniam go co chwile i juz po dwóch tygodniach nie nosilam leczniczego tylko zwykly zwisajacy....... kolczyk w pepku to jest super rzecz ;;;+) powtarzam super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cicirytka
Witajcie ja tez zaraz ide sobie przebijac z tego co czytam wasze komentarze to nieboli az tak bardzo mam nadzieje ze bezie luźno i ze przezyje pozdraiwma ;88

Gość myszka1372
ja mam kolczyk ponad pol miesiaca. Robila mi go kolezanka. Gdy sie wkuwala to nic nie bolalo. Najgorzej bylo przy koncu. Teraz pepek prawie mi sie zagoil. Przemywam go 3x dziennie woda utleniona i jest super. Przy schylaniu i cwiczeniach nic mnie ne boli, ale to zalezy od ciala. Jesli macie jakies pytania piszcie do mnie na gg (7173614) lub na e-maila (myszka1372@buziaczek.pl).

Dla mnie głupotą jest jak ktos mówi, ze przeklucie w studiu to głupota ;/ Wole juz wydac kase niz nie chcący kolezanka mi spierdoli ;];];]

Gość lole3ka
xxKAMCIAxx : wokol dziurek mam takie czerwone czy to moze tak byc?

Gość wolna od pasożytów
kolczyk w pępku to szczyt głupoty.Cierpienie i żadna piękność. Typowa rzecz dla niewolników mody i naśladowców Dody.

Gość kaasioolka
wolna od pasożytów eh;/ co ty mozesz wiedziec...;/ to tylko twohje zdanie.... wiekszosc nas sadzi inaczej

No i...mam kolca :D Już wam wszystsko mowię :) ogólnie to tak bardzo się nie stresowałam ;) troszkę sobie poczekałam bo był chłopak ktory miał robiony tato a póxniej chłopak który robił sobie kolca w brwi. Podobno nic go nie bolało, ale krew mu poleciał, fajnie jak siedział z tą igłą i nie wiedział co się dzieje ;) No i później ja. Pytałam o znieczulonko w razie czego ale tam nie mają znieczulonek (no dobra). Usiadłam na ten fotel on mnie podwyrzszył i leżałam i patrzyłam się w pomarańczowy sufit broń boże nie patrzyłam się na to co on robi! Wcześniej naznaczył mi kropkę a jeszcze wcześniej przemył mi pępęk smiałam się bo to łaskotało :P No i...przekłucie...szczerze to mnie bolało. Nie wiem dlaczego ale bolało mnie, i potem jeszcze jak wracałam do domu to troszkę mnie tam bolało, i czulam, że mam tn kolczyk. Aktualnie nic nie czuję :) Nawet nie jest zaczerwieniony. Nie wiem jak wam dziewczynki, ale mi krew poszła...oj poszła, że facet nie mogł kulek dokręcic bo ręce mu się ślizgały. No ale...mimo tego warto było bo teraz fajnie to wygląda :) jeszcze mam koło tych kuleczek takie strupki krwi. I kazał mi przemywać chusteczkami LAKO 6 razy dziennie przez 2 tyg a pozniej przez następne po 2 razy dziennie i do tego po 2 tyg maść TRYBIOTOL. I muszę sprawdzać, czy kuleczki są dokręcone żeby kolczyk mi się nie wysunął bo wtedy mogę go już nie włożyć. A jak wy czyściłyście tą rankę?? Acha i dopiero później bo jakimś tygodniu chyba mogę tak kolczykiem z góry na dół poruszać (BRON BOZE NIE ZDEJMOWAC) i czyście ten pręt :) i to by było na tyle. Facet fajny i zakład też i mam kolczyk z niebieskim oczkiem bo taki chciałam ;)

wolna od pasożytów a co zazdrościsz nam? No przynajmniej na modzie jesteśmy :D hh zresztą jakbyś była mądra i cofnęła się pare tron dalej to...przeczytała byś ze nie robimy tego dla mody tylko dla siebie. Bo ja naprawdę nikomu się podobać nie muszę, i to co ktoś o mnie pomyśli, że wyglądam tak a nie inaczej to mam to w dupie. I Twoje zdanie też.

wolna od pasożytów a co zazdrościsz nam? No przynajmniej na modzie jesteśmy :D hh zresztą jakbyś była mądra i cofnęła się pare tron dalej to...przeczytała byś ze nie robimy tego dla mody tylko dla siebie. Bo ja naprawdę nikomu się podobać nie muszę, i to co ktoś o mnie pomyśli, że wyglądam tak a nie inaczej to mam to w dupie. I Twoje zdanie też.

Gość Blanka.Świętokrzyskie
A ja Was podziwiam . Piszecie że to trochę boli.Chciałabym kolczyka a le trochę się obawiam bólu i zakażenia...